Miliy Objavljeno April 2, 2012 Opozori Objavljeno April 2, 2012 Men so vse rekle da je to to..... :grim To je že res, ampak sam pri sebi pa vedno razmišljaš, če bi lahko bil še boljši :grim anja37 1
Kmet2 Objavljeno April 2, 2012 Opozori Objavljeno April 2, 2012 To je že res, ampak sam pri sebi pa vedno razmišljaš, če bi lahko bil še boljši :grim Ja to maš pa prav sam bojim se,da če bi bil še boljši,da bi bil že kičast :grim anja37 1
Miliy Objavljeno April 2, 2012 Opozori Objavljeno April 2, 2012 Ja to maš pa prav sam bojim se,da če bi bil še boljši,da bi bil že kičast :grim :OK: :OK: anja37 1
mojamiska Objavljeno April 2, 2012 Opozori Objavljeno April 2, 2012 Men so vse rekle da je to to..... :grim Sorry sam ... Nobody's perfect anja37 1
anja37 Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 Se bova še na trdo pogajala :grim Na trdo,kaj pa je zdej tu :mellow: al si mislu da bo še trdo :grim Miliy 1
Zivnorc Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 Sorry sam ... Nobody's perfect ...hočeš rečt, da si ti merodajna za zadnjo oceno.... anja37 1
mojamiska Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 ...hočeš rečt, da si ti merodajna za zadnjo oceno.... Ne, sploh ne, za zadnjo pa sploh ne. Nooo , če pa že , pa itak ne prideš skoz A ne kolk je čuden občutek skoz dobivat neke kontre in to v stvari za katero misliš, da si "tatamata" Zivnorc, anja37 in Kmet2 3
Zivnorc Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 ...raje krepnem kot je*ač, kot pa "seronja", ki ni nikol upal, pr' 100 letih..... mojamiska, Kmet2 in anja37 3
Kmet2 Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 Sorry sam ... Nobody's perfect maš prav........razen Kena od Barbike mojamiska in anja37 2
mojamiska Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 maš prav........razen Kena od Barbike ti, a veš, da me mal skrbi zate , no bolj za tvoj dar opazovanja, kajti, če si že kdaj pobliže pogledal Kena je le ta brezspolnik :yes: Ja dober ideal, ni kaj umetnica51 1
Zivnorc Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 ... k je pred Barbiko bejžal... ona ga je pa glih zadi za tička držala... pa glih takrat so ga slikal....
Kmet2 Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 ti, a veš, da me mal skrbi zate , no bolj za tvoj dar opazovanja, kajti, če si že kdaj pobliže pogledal Kena je le ta brezspolnik :yes: Ja dober ideal, ni kaj Ti,ti pokvarjenka,kam ti gledaš lutke :grim umetnica51, Zivnorc in anja37 3
mojamiska Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 Ti,ti pokvarjenka,kam ti gledaš lutke :grim zakaj pokvarjenka . bolj čudno bi bilo, če bi ga ti, Kena mislim, gledal tja kot sem ga jaz , a ja pa še nekaj to ni lutkA ampak luteK :grim anja37 1
mojamiska Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 ... k je pred Barbiko bejžal... ona ga je pa glih zadi za tička držala... pa glih takrat so ga slikal.... katera Barbika je pa tebe lovila :naughty: ? sicer je bila izgleda vseeno mal bolj počasna kot Martelova ... anja37 1
Kmet2 Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 zakaj pokvarjenka . bolj čudno bi bilo, če bi ga ti, Kena mislim, gledal tja kot sem ga jaz , a ja pa še nekaj to ni lutkA ampak luteK :grim Aja,ne vem,se ne spoznam nA te zadeve...... :blink:
Miliy Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 Na trdo,kaj pa je zdej tu :mellow: al si mislu da bo še trdo :grim Ja trdo in pole še bol trdo :grim anja37 1
Zivnorc Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 katera Barbika je pa tebe lovila :naughty: ? sicer je bila izgleda vseeno mal bolj počasna kot Martelova ... ...HAHAHA poznam eno Barbi tlele gor na forumu... pa še blontna je...hahahhahahaha.. ...grem stavit, da se ne bo upala zdej tlele gor oglasit.... hahahahahaaa ( a si črna?...mislm .. lase..... )
umetnica51 Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 ...HAHAHA poznam eno Barbi tlele gor na forumu... pa še blontna je...hahahhahahaha.. ...grem stavit, da se ne bo upala zdej tlele gor oglasit.... hahahahahaaa ( a si črna?...mislm .. lase..... ) upam da te ta Barbi en dan ne bo sunla u jajca.... Zivnorc 1
anja37 Objavljeno April 4, 2012 Opozori Objavljeno April 4, 2012 Ja trdo in pole še bol trdo :grim Pa bo sploh kej MEHKO mojamiska 1
Kmet2 Objavljeno April 4, 2012 Opozori Objavljeno April 4, 2012 Pa bo sploh kej MEHKO Bo,bo...pod klobaso.... :grim anja37 1
anja37 Objavljeno April 4, 2012 Opozori Objavljeno April 4, 2012 Bo,bo...pod klobaso.... :grim Če bo koren mehek,pole ne bo sploh nč trdo,ki iz korena gor se začne že trdota....Pole pa bo sma mlahavo-hm..... Kmet2 in umetnica51 2
Miliy Objavljeno April 4, 2012 Opozori Objavljeno April 4, 2012 Pa bo sploh kej MEHKO Seveda bo Ančica, postla... anja37 1
Kmet2 Objavljeno April 4, 2012 Opozori Objavljeno April 4, 2012 Če bo koren mehek,pole ne bo sploh nč trdo,ki iz korena gor se začne že trdota....Pole pa bo sma mlahavo-hm..... Veš kaj z trdim zna vsak otrok......da pa z mlahavim zrihtaš........pa to so te male čarovnije,velikih čarovnikov o katerih sem že govoril....
DAMI34 Objavljeno April 5, 2012 Opozori Objavljeno April 5, 2012 Veš kaj z trdim zna vsak otrok......da pa z mlahavim zrihtaš........pa to so te male čarovnije,velikih čarovnikov o katerih sem že govoril.... morš pa z jezikom tolk bolj opletat Kmet2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se