Kmet2 Objavljeno Maj 3, 2012 Opozori Objavljeno Maj 3, 2012 ....in se pravi,da ga potem ne moreš z eno roko pokrit.... :grim
anja37 Objavljeno Maj 3, 2012 Opozori Objavljeno Maj 3, 2012 ...saj ni važn kolk ga pokriješ,kolk ga obdelaš umetnica51 1
Kmet2 Objavljeno Maj 3, 2012 Opozori Objavljeno Maj 3, 2012 ...saj ni važn kolk ga pokriješ,kolk ga obdelaš A bi ti men pomagala da ga obdelam na WC-ju,ker mi je zdravnik prepovedal težke stvari dvigovat..... :grim umetnica51 1
anja37 Objavljeno Maj 4, 2012 Opozori Objavljeno Maj 4, 2012 Sej na wc-ju je špina,pa ti bo pomagala.... umetnica51 1
zmilan Objavljeno Maj 4, 2012 Opozori Objavljeno Maj 4, 2012 ....in se pravi,da ga potem ne moreš z eno roko pokrit.... :grim Ah do komolca pa ja :grim macko249 1
anja37 Objavljeno Maj 4, 2012 Opozori Objavljeno Maj 4, 2012 Zmilan kaj do komolca pa ja,a ljubu,haahhahaa umetnica51 1
zmilan Objavljeno Maj 4, 2012 Opozori Objavljeno Maj 4, 2012 Zmilan kaj do komolca pa ja,a ljubu,haahhahaa Če je hudo, pa ga z dlanjo ne pokriješ, uporabiš še podlaht.To.
Kmet2 Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 sami profiči....in profesorice umetnica51 1
umetnica51 Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 Mogoče bolj nakladači zmilan ne seri.... anči pa ja ne more nakladat...jest pa še manj :lol: anja37 1
Kmet2 Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 zmilan ne seri.... anči pa ja ne more nakladat...jest pa še manj :lol: To bomo pa vidli,ko pridm na kavo u MB....al si al nisi Pa da ne bo vse off topic,pa si kej al nisi U51(dingi dongi) anja37, umetnica51 in zmilan 3
zmilan Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 zmilan ne seri.... anči pa ja ne more nakladat...jest pa še manj :lol: potolaži se, na koncu ti najbolj veš za sebe , anči tudi, jaz pa tudi.Sam mal iskrenosti je potrebno.In iskreno, bolj sem pri tem mislu sebe, saj samo o sebi lahko govorimo, o drugih so pa samo naše sodbe. umetnica51 1
zmilan Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 To bomo pa vidli,ko pridm na kavo u MB....al si al nisi Pa da ne bo vse off topic,pa si kej al nisi U51(dingi dongi) Joj , res nas zanese off topic.Jaz še nisem danes.(dingl dongl).
umetnica51 Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 zmilan neše fuk hobi zgodovine lahko pišemo v nedogled.... prikrito in veselo.... in v vsakem stavku je del naše zgodovine...celo sedajnosti.... meni dolgčas ni blo nikdar je pa res.... da je z leti baje boljše.... znanstveno dokazano pr ninamedia...al karkoli že....
Kmet2 Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 zmilan neše fuk hobi zgodovine lahko pišemo v nedogled.... prikrito in veselo.... in v vsakem stavku je del naše zgodovine...celo sedajnosti.... meni dolgčas ni blo nikdar je pa res.... da je z leti baje boljše.... znanstveno dokazano pr ninamedia...al karkoli že.... Ja res je U51 ,jaz pa ti sva v najboljših letih za dingl dong..... :naughty: ti bi bla profesorica jaz pa znanja željan učenec .) tresla bi se gora....a bil bi mali mišek z vlko glavo anja37 1
zmilan Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 zmilan neše fuk hobi zgodovine lahko pišemo v nedogled.... prikrito in veselo.... in v vsakem stavku je del naše zgodovine...celo sedajnosti.... meni dolgčas ni blo nikdar je pa res.... da je z leti baje boljše.... znanstveno dokazano pr ninamedia...al karkoli že.... Pa ja res ne misliš, da je v tej temi sama iskrenost, naše želje, prava resnica, pravi mi.Spet mal off topic, je pa ding dongl lepo delat, :Pnaj bo mlad ali star, vemo pa kdo ima polna usta o tem anja37 1
Kmet2 Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 Mene je sama resnica in iskrenost glede dingl dongl :grim in jez sem res prav kmet :grrr :grrr anja37 in umetnica51 2
umetnica51 Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 To bomo pa vidli,ko pridm na kavo u MB....al si al nisi Pa da ne bo vse off topic,pa si kej al nisi U51(dingi dongi) Kmet ti sam do mene ne moreš na kufe...tud živnorc ne .... zato k mata žene.... oba z ženami pa lohk prideta na kufe
Kmet2 Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 Kmet ti sam do mene ne moreš na kufe...tud živnorc ne .... zato k mata žene.... oba z ženami pa lohk prideta na kufe se nama ne bi mogla upret,sej razumem... Zivnorc 1
semamiz Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 Komi čakam , da tri dni nowm ... ha ha ha ...jest že tri dni nisem..... Zivnorc 1
anja37 Objavljeno Maj 7, 2012 Opozori Objavljeno Maj 7, 2012 zmilan ne seri.... anči pa ja ne more nakladat...jest pa še manj :lol: u51 jst znam sam z kopačem nakladat :lol: sami profiči....in profesorice ...pa slinouci... umetnica51 1
anja37 Objavljeno Maj 7, 2012 Opozori Objavljeno Maj 7, 2012 To bomo pa vidli,ko pridm na kavo u MB....al si al nisi Pa da ne bo vse off topic,pa si kej al nisi U51(dingi dongi) Kaj samo vidu bi ti,TOLKSE LSINIŠ OKROG NJE,PA JA BOŠ VSAJ OKUSU če ne boš,si res nakladaš na kubik umetnica51 in Kmet2 2
likalexsey Objavljeno Maj 7, 2012 Opozori Objavljeno Maj 7, 2012 zdej se moram pa malo ustavit, drgač se mi bo znucu :grim :glare: Zivnorc in umetnica51 2
Kmet2 Objavljeno Maj 7, 2012 Opozori Objavljeno Maj 7, 2012 Kaj samo vidu bi ti,TOLKSE LSINIŠ OKROG NJE,PA JA BOŠ VSAJ OKUSU če ne boš,si res nakladaš na kubik Ma Anči se bojim,da se bo zalubla,pole pa da ne bom mel mira.... ....je bulš sam nakladat :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se