gregorjanc Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 z levo in desno? :grim z obema naenkrat sem jo stiskal
motozajebant Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 ....lesenko je..... ....skor.....
DAMI34 Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 ....lesenko je..... ....skor..... js sm skor grupnega jučeri.... :grim
dondule Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 js sm skor grupnega jučeri.... :grim Praujo de skorej ni še nikoli zajca ulovu DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Januar 28, 2014 Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 Praujo de skorej ni še nikoli zajca ulovu lih dobro sm se spravu na mojo, je pes začel praskat po vratih...skoraj grupni je bil Sami jebači sami foušljivci gregorjanc, Kmetica2, pik1 in 2 others 5
gregorjanc Objavljeno Januar 29, 2014 Opozori Objavljeno Januar 29, 2014 ....matr, sam mene bo pobralo k skoz hoče
pik1 Objavljeno Januar 29, 2014 Opozori Objavljeno Januar 29, 2014 ....matr, sam mene bo pobralo k skoz hoče ... ja pa dej pol pa probi enkrat, ne ????? DAMI34, Kmet2, Kmetica2 in 1 other 4
motozajebant Objavljeno Januar 29, 2014 Opozori Objavljeno Januar 29, 2014 a prek interneta velja? ker tut če velja, lesenko vseen ni nč dinglu, donglu pa še manj
Zivnorc Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 ... lesenko vseen ni nč dinglu, donglu pa še manj ... spet na roke šmerglu?
motozajebant Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 ... spet na roke šmerglu? ništa stari, ništa :wacko2: DAMI34 1
pik1 Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 ništa stari, ništa :wacko2: ... sej itak ne smeš prepogost .... ... k se ti lahko še zagabi ....
motozajebant Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 ... sej itak ne smeš prepogost .... ... k se ti lahko še zagabi .... sej zato pa pavziram
gregorjanc Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 ... sej itak ne smeš prepogost .... ... k se ti lahko še zagabi .... dons ga lohk celga na roke zmeče, pa se mu bo zagablu
crasher Objavljeno Januar 30, 2014 Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 (popravljeno) Študiram... matr cajt beži... 2x pa je leto okrog Popravljeno Januar 30, 2014. Popravil crasher
Nemirni Duh Objavljeno Januar 31, 2014 Opozori Objavljeno Januar 31, 2014 Ja, eni se še 1x nismo spravili, pa je leto že pošlo ........................................... še dobro, da obstajajo leksikoni, da se naslednje leto pogleda, kako se stvari streže motozajebant 1
pik1 Objavljeno Januar 31, 2014 Opozori Objavljeno Januar 31, 2014 Ja, eni se še 1x nismo spravili, pa je leto že pošlo ........................................... še dobro, da obstaja GOOGLE, da se naslednje leto pogleda, kako se stvari streže
vandrovec Objavljeno Februar 1, 2014 Opozori Objavljeno Februar 1, 2014 ...ni blo dingl-dong niti ni blo včeraj ampak 30.1., se mi je pa vtisnila v spomin. ...žal je šlo mimo in verjetno se ne bo ponovilo. ..tistega dne sem bil obupno potreben pira in me ni nič drugega zanimalo. V prvem bifeju so imeli samo majhno laško zato sem odšel naprej, kjer sem dobil veliko Laško. Kdo bi ob taki žeji dal pozornost na kelnarco. Čeprav je bila zelo prijazna, sem se obrnil stran od šanka, da sem gledal skozi okno. Ko grem mi je bilo celo odveč pozdravlajanje ampak se vseeno obrnem proti šanku in hladno pozdravim...tam pa vidim zelo prijetno punco ki se me je le z nasmehom dotaknila na nek poseben način. Takrat se mi je zazdela celo malo čudna ali naivna in zaradi obveznosti nisem več o tem razmišljal. Zvečer in ponoči pa mi ni šla iz glave in sem "telovadil" po postelji. Ne vem, zakaj sem to napisal, ker ne sodi v to rubriko, tudi z dosedanjimi izkušnjami se z ženskami, ki so želele mojo pozornost ali me nekako osvajale, ni nikoli dobro izšlo. Bilo pa je nekaj posebnega po dolgem času...nekje na začetku Vipavske doline. Kmet2, Zivnorc, DAMI34 in 1 other 4
vandrovec Objavljeno Februar 2, 2014 Opozori Objavljeno Februar 2, 2014 ...zgornji in ta prispevek bi se lahko pobrisalo, če slučajno kakšen moderator to opazi, ker sta neumestno objavljena. Hvala
pik1 Objavljeno Februar 2, 2014 Opozori Objavljeno Februar 2, 2014 .... le zakaj bi ga mogu kdo zbrisat ???? ... čist simpatičen dogodek .... Kmet2 1
motolover Objavljeno Februar 2, 2014 Opozori Objavljeno Februar 2, 2014 ....matr, sam mene bo pobralo k skoz hoče Poroči jo in ne bo več težav.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se