NejcZ Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 Men se ni lubl.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 Zadnjič sm 4x pol sm bil 2 uri frej pol pa vsak dan 2x Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 ...jest pa vem kera mora kdaj peš domov...ponoč... sama... hhahaaa... ti maš pa dobr spomin, ampak to se je zgodlo sam enkrat pred mnogimi mnogimi leti k si ravn ti svetu zraven.... pa še to me je pol peljal domov Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 ...kdo pa je tlele tebe kej omenjal.. . ...a pol se je to tut teb že zgodl, da si mogla peš domov...sred noči... sama ... za kak hitr dingldongl bi te kdo mogoče pripeljal tudi do vrat...ne samo na dvorišče Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 ..... no, moji prjatli se spet sam hvalisajo ... DAMI34, Kmet2 in umetnica51 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 .......šta je je.......... pik1 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 S takmi prjatli, seb tut jest hvalu.... pik1 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Men se ni lubl.. Najbol da greš v šolo h kmetu al pa damiju al pa piku - tile trije po pisanju sodeč bi ti dal vetra kako je treba telovadit hahhahaa zivnorc dej enkrat jezik naštelaj malo nazaj,..... ti si upaš morda edin odskočit... kako se že reče, tist k ful opleta z jezikom se zaplete sam vase hahhaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 U51 :notworthy: Uf, Norc to je pa blizu r..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Dami si al nisi? DAMI34 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Dami si al nisi? Ja Damiiiii povejjj....ne pusti nas v nevednosti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Ja Damiiiii povejjj....ne pusti nas v nevednosti... .........si al nisi prenavljal kuhinje ? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Dami si al nisi? še zdj enmau pa ti si? Ja Damiiiii povejjj....ne pusti nas v nevednosti... še zdj se moja trese od silovitih..... potešena radovednost? .........si al nisi prenavljal kuhinje ? :evilgrin: nism......pa je tut ne mislm, je preveč lepa ......čudna tale moja izjava Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 ....fak.... spet sm zajebu.... ... spregledal, da je bla prva sobota v mesecu... spet... ...nč... treba spet en mesec počakat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 ....fak.... spet sm zajebu.... ... spregledal, da je bla prva sobota v mesecu... spet... ...nč... treba spet en mesec počakat... a to je tako kot preizkušanje siren ? ( vsaka prva sobota v mesecu ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 ..jp.... sam da sem to soboto žagal drva, pa nisem slišal.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 še zdj enmau pa ti si? še zdj se moja trese od silovitih..... potešena radovednost? nism......pa je tut ne mislm, je preveč lepa ......čudna tale moja izjava Nism sva se zmenla da 14 dni vsak po svoje .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Nism sva se zmenla da 14 dni vsak po svoje .) A tko, ja pr men je mau drugače: čeb jaz meu lubico, bi jo zihr z mojo ženo varal Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 potešena radovednost? Jaaa DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 U51, js morm še kdaj kaj naredit, nimam vsak dan cel dan čas se kurčit po forumu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 U51, js morm še kdaj kaj naredit, nimam vsak dan cel dan čas se kurčit po forumu Mamo bi poslušal..............uču bi se DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 spet je bil razvrat Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Junij 11, 2014 Deli Objavljeno Junij 11, 2014 fočk....sem skoraj pozabu, tako kot vsak dan DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 11, 2014 Deli Objavljeno Junij 11, 2014 Jaz sm namest damija TOMCAT in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Junij 11, 2014 Deli Objavljeno Junij 11, 2014 Jaz sm namest damija 2x Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se