Sanda7 Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 se mi je zdelo da bo nekaj na tem :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :worship: :yea1: :yea1: vi vi žu žu onre jahu :yea1:
BC Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 no, pa smo rešil problem zakaj ženske dlje živimo kot moški :lol1: :lol1: a lezbe?ker drugače so zraven tudi moški in zakaj bi potem dlje živele? :krneki:
vapotek Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 Meni se od danes dalje tudi uradno ne da več. Bom ta čas raje pametneje ponucal, npr. za pitje pira in igranje taroka.
SiR Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 Fuka!! :slap: popravek: njo nekdo fuka :P
soncy Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 a lezbe? ker drugače so zraven tudi moški in zakaj bi potem dlje živele? :krneki: zdraven že, zdravn :lol1: :lol1:
klimbra Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 Sončy......prijateljski nasvet......kupi si DILDO!!!! :devil:
soncy Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 Sončy......prijateljski nasvet......kupi si DILDO!!!! :devil: sm že božičku pisala :grim da ne zmanjka zame :grrr k baje je ogromno povpraševanje :lol1:
Sanda7 Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 jz bi ti bolj predlagala vibrator res da so baterije drage vendar glede na to da obstajajo razni polnilci ne bi smelo bit problema
soncy Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 jz bi ti bolj predlagala vibrator res da so baterije drage vendar glede na to da obstajajo razni polnilci ne bi smelo bit problema :lol1: :lol1: :lol1:
Sanda7 Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 lahko pa skup enga nabavive pa si ga delive :hmm: :naughty: :slap:
soncy Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 lahko pa skup enga nabavive pa si ga delive :hmm: :naughty: :slap: a da bi? :hmm: bova pol uspele baterije sprot filat? :lol1: :lol1:
Sanda7 Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 ja tko se bove zmenile k ga bom jz rabla ga bom iztrošla do kraja k boš pa ti na vrsti se boj pa baterije filale .) ma se hecam bove imele dva kompleta baterij tko da ima da lavfa non stop :OK:
soncy Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 ja tko se bove zmenile k ga bom jz rabla ga bom iztrošla do kraja k boš pa ti na vrsti se boj pa baterije filale .) ma se hecam bove imele dva kompleta baterij tko da ima da lavfa non stop :OK: :lol1: :lol1: :lol1: pa še za vsaka rezervne baterije :grim nkol ne veš kdaj elektrike zmanjka, pol pa ne bomo mogle filat :lol1: :lol1:
Lobo Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 ... ampak sem ravno danes v čakalnici pri zdravniku vidla brošulo z naslovom vsak drugi moški po 40mu ima probleme z impotenco, ... Semamiz je prvi, jaz pa tretji moški po štiridesetem. Kdo je pa drugi pa ne vem. Škoda, da nisi prebrala. Mogoče je pa bil napisan not.
semamiz Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 no, pa smo rešil problem zakaj ženske dlje živimo kot moški :lol1: :lol1: :hmm: To se itak ve ! "Baba jamra , dec pa umre " :slap:
soncy Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 :hmm: To se itak ve ! "Baba jamra , dec pa umre " :slap: ne, :grrr čas za šankom hitrej teče kot za štedilnikom :lol1: :lol1:
_SEBA_ Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 jz bi ti bolj predlagala vibrator res da so baterije drage vendar glede na to da obstajajo razni polnilci ne bi smelo bit problema dejta nehat no, bo mogu Marja nadure delat, pa že tko je skos na šiht :D :D
motoristek Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 ok se opravičujem če sem koga mal užalila :? ampak sem ravno danes v čakalnici pri zdravniku vidla brošulo z naslovom vsak drugi moški po 40mu ima probleme z impotenco,sej sem hotela mal prečekirat pa priznam da me je blo sram :blush: ti pa verjamem :OK: Jaz mislim, da je najbolše, da ji dokaževa.... :kva2:
AlterMann Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 a ma kdo od Cvetke mail :hmm: :P
soncy Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 a ma kdo od Cvetke mail :hmm: :P :grrr
KeC Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 And again: si tut kej fafala pa rito nastavla al je blo sam misijonarsko?
halls Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Jaz pa ze kr neki cajta nisem :blush: :blush: :blush: , sploh ne vem, ce se znam. :? :? :?
SHERIFF Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Jaz pa ze kr neki cajta nisem :blush: :blush: :blush: , sploh ne vem, ce se znam. :? :? :? Šta če ti??!! :P
moto rider Objavljeno September 14, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 14, 2006 (popravljeno) A od snoč' še ni noben' n'č dingl-dong??? :? :hmm: :hmm: :P :D Popravljeno September 14, 2006. Popravil fičo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se