nazo13 Objavljeno Avgust 29, 2014 Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 se zgodi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 :pos:3x DAMI34 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 :pos:3x .... hahaha ... ... sej sem vedu, da nauš mogu 6x ... . ps. .... jest sem pa pozabu ... :) Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Dingl je bil, do dongla pa ni zneslo pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Dingl je bil, do dongla pa ni zneslo ... a njej al teb ???? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 31, 2014 Deli Objavljeno Avgust 31, 2014 ... a njej al teb ???? :) psu pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 1, 2014 Deli Objavljeno September 1, 2014 .... bliža se spet prva nedelja v mesecu.... TOMCAT in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 1, 2014 Deli Objavljeno September 1, 2014 Jst sm skor včeraj Problem je nastal ko sem se slekel in me je napizdla da sm jo z Ducatijem zavajal. Pol je pa pobrala svoje stvari in predno je vrata zaloputnila je rekla naj si BMW-ja kupim da se še kjera ne zajebe tko kot ona Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 1, 2014 Deli Objavljeno September 1, 2014 Naj olj so te zajebal tastar,bi jo reku,zdej pa pejt k njima jokat naj te naredita do konca če te le mata kej rada hihihi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 1, 2014 Deli Objavljeno September 1, 2014 .... bliža se spet prva nedelja v mesecu.... a boš šu k maši? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
birdy87 Objavljeno September 1, 2014 Deli Objavljeno September 1, 2014 Jst sm skor včeraj Problem je nastal ko sem se slekel in me je napizdla da sm jo z Ducatijem zavajal. Pol je pa pobrala svoje stvari in predno je vrata zaloputnila je rekla naj si BMW-ja kupim da se še kjera ne zajebe tko kot ona Jst sicer tale forum čist v anonimi prebiram, ljubezen do motorjev te pač sčasoma sm pripelje, tole konkretno temo pa zato da vidm kako deci razmišljate... Predvsem me zanima vaše nabijanje kok se dajete dol, pri čemer se držim za glavo ko študiram kaj moj dec prav kolegom. Pa niti nima veze... Sam ti, Luka, se pa res z lepim hvalš V tisti tvoji temi si sam napisu da grdi ljudje vozijo grde motorje. Se prav, si grd, maš grd motor pa še majhnga maš :grim Zdej pa še reč da si brez službe in brovk pol pa lohk pozabš že sam na ding od dingl dongla P.s. čeprov jst se ne strinjam s tabo. Grdi (predvsem velja za dece) ljudje lepe motorje vozjo- da kero ujamejo; lepi ljudje ne rabjo lepga motorja zato se vozjo z grdimi. Tko da se odloč, kdo je zdej grd, ti al motor Nearrain, Kmet2, hribuc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 ... alo , ptička..... ... lohka se pa še s tabo pohvalmo tlele gor. Očitno še nisi naredila sprejemnega izpita , da se lahka oglašaš tule... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 Jst sicer tale forum čist v anonimi prebiram, ljubezen do motorjev te pač sčasoma sm pripelje, tole konkretno temo pa zato da vidm kako deci razmišljate... Predvsem me zanima vaše nabijanje kok se dajete dol, pri čemer se držim za glavo ko študiram kaj moj dec prav kolegom. Pa niti nima veze... Sam ti, Luka, se pa res z lepim hvalš V tisti tvoji temi si sam napisu da grdi ljudje vozijo grde motorje. Se prav, si grd, maš grd motor pa še majhnga maš :grim Zdej pa še reč da si brez službe in brovk pol pa lohk pozabš že sam na ding od dingl dongla P.s. čeprov jst se ne strinjam s tabo. Grdi (predvsem velja za dece) ljudje lepe motorje vozjo- da kero ujamejo; lepi ljudje ne rabjo lepga motorja zato se vozjo z grdimi. Tko da se odloč, kdo je zdej grd, ti al motor ..... razmišljam .... ... ja, u bistvu imaš vse čist prov .... .... z grdim motorjem se vozm, ker če bi imel pa še motor lep, bi blo pa že kičast ... :) Zivnorc in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 o to je tema o dajanju dol? Kwa, js sm pa mislu, da je tema o dingl-dong zvonenju... p.s. prosim, da moje rezultate, s katerimi se hvalim vsake toliko, kolko sem podonglav........... pomnožite vsaj krat dva. K dol se dam pa večkat kot donglam, v bistvu tud zdj sm se dal dol, da tole natipkam!!!! Kmet2, Zivnorc in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 zgleda da so eni vzeli resno kar sem napisal :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
birdy87 Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 ... alo , ptička..... ... lohka se pa še s tabo pohvalmo tlele gor. Očitno še nisi naredila sprejemnega izpita , da se lahka oglašaš tule... No, pol sm ga pa zdele Čeprov, po tvoje sem devica Marija, brezmadežno spočela, yes, dejte me v zgodovino Ludiluka, valda da sem resno vzela :grim Pa še zmer ne vem kdo je zdej grd? Mislm, po tvoje, kar se mene tiče je motor lep, tko da Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 No, pol sm ga pa zdele Čeprov, po tvoje sem devica Marija, brezmadežno spočela, yes, dejte me v zgodovino Ludiluka, valda da sem resno vzela :grim Pa še zmer ne vem kdo je zdej grd? Mislm, po tvoje, kar se mene tiče je motor lep, tko da Valda da je moj motor lep sam eni tega ne zastopijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 No, pol sm ga pa zdele Čeprov, po tvoje sem devica Marija, brezmadežno spočela, yes, dejte me v zgodovino ...pridi po potrdilo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 Valda da je moj motor lep sam eni tega ne zastopijo Itak si zajebu, nalepko BMW bi meu zalimat gor, pa bi lahko donglau, kaj se pa baba u motorje spozna pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 Jst sicer tale forum čist v anonimi prebiram, ljubezen do motorjev te pač sčasoma sm pripelje, tole konkretno temo pa zato da vidm kako deci razmišljate... Predvsem me zanima vaše nabijanje kok se dajete dol, pri čemer se držim za glavo ko študiram kaj moj dec prav kolegom. Pa niti nima veze... Tvoj dec pove kolegom: swe, ama baš swe in še več Predlagam večerno terapijo: šeškanje po nagi rit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 ...pol bo pa njen dec napisal: ... sem jo hotu po nagi riti... pa je imela preveč mozoljasto.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 jaz dam v resnici velik več kot napišem :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 jaz dam v resnici velik več kot napišem :grim ... jaz pa ponavad itak sam govorim ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 Itak si zajebu, nalepko BMW bi meu zalimat gor, pa bi lahko donglau, kaj se pa baba u motorje spozna MA NE če bi dal bmw nalepko gor me sploh ne bi pogledala ker bi že v štartu vedela da mam majhnega. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 MA NE če bi dal bmw nalepko gor me sploh ne bi pogledala ker bi že v štartu vedela da mam majhnega. ... smrkouc, paz kaj govoriš ... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se