pik1 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 neč... .... no, tle se mi zdi pa viden napredek .... :) DXR16 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 Prejšnji teden nič, ta teden pa sem enkrat že pomislil, da bi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 ... ja kaj nooooo ... .. sej bom enkrat vse not prnesu .... :yes: ... obljubim ... DXR16 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 .... no, tle se mi zdi pa viden napredek .... :) ... ja kaj nooooo ... .. sej bom enkrat vse not prnesu .... :yes: ... obljubim ... jast ne obljubim,ma bom provu popravit že danes... ali pa bo nazaj tista štorja,sej bomo ju3... :yawn: pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 30, 2014 Deli Objavljeno Oktober 30, 2014 jast ne obljubim,ma bom provu popravit že danes... ali pa bo nazaj tista štorja,sej bomo ju3... :yawn: ... stari, držim pesti zate .... ... pa prosim čimprej "report" .... :) .. Ps. .... samo čimbolj pošteno, brez laži in brez "zavijanja v celofan" ... :) DAMI34 in DXR16 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno November 2, 2014 Deli Objavljeno November 2, 2014 ........ :yes: ....... ........ .......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 2, 2014 Deli Objavljeno November 2, 2014 ........ :yes: ....... ........ .......... .... yeeeeeeeeessss, yeeeeeeeeess, yeeeeesss .... :) ... sem vedu da boš enkrat ... ... prej kot slej .. . ps. ..... no, sam upam, da nisi samo sanjal ... DAMI34 in DXR16 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno November 2, 2014 Deli Objavljeno November 2, 2014 .... yeeeeeeeeessss, yeeeeeeeeess, yeeeeesss .... :) ... sem vedu da boš enkrat ... ... prej kot slej .. . ps. ..... no, sam upam, da nisi samo sanjal ... nene..... če je čez teden bol slabo vem,da za wikend pade 100%..... pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno November 2, 2014 Deli Objavljeno November 2, 2014 .... yeeeeeeeeessss, yeeeeeeeeess, yeeeeesss .... :) . Aja je pa zanimivo,da je tudi ona rekla yeeeeeeesssss...yeeeeeeessss...yeeeeeesssss.... :yes: :yes: :yes: DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 2, 2014 Deli Objavljeno November 2, 2014 Aja je pa zanimivo,da je tudi ona rekla yeeeeeeesssss...yeeeeeeessss...yeeeeeesssss.... :yes: :yes: :yes: .... poznam take .... :) DAMI34 in DXR16 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 3, 2014 Deli Objavljeno November 3, 2014 Me je stisnila v kot. 3X Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 3, 2014 Deli Objavljeno November 3, 2014 nč ... morm počivat, ker kašlam :krneki: DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 4, 2014 Deli Objavljeno November 4, 2014 nč ... morm počivat, ker kašlam :krneki: Bom jaz namesto tebe. Kar pošlji jo čimprej k meni. bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 4, 2014 Deli Objavljeno November 4, 2014 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 4, 2014 Deli Objavljeno November 4, 2014 Vidim, da ti moje zdravilo pomaga. Si že bolj živ. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 4, 2014 Deli Objavljeno November 4, 2014 bom žiu dokler naum umru .... no ja ... še mau dlj bom žiu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 4, 2014 Deli Objavljeno November 4, 2014 Žena: Dragi, oćeš u krevet? Muž: Neću, žao mi te. Žena: Zašto? Muž: Pereš, kuvaš, čistiš, ideš na posao, čuvaš decu, još ti samo fali da te i ja jebem ... TOMCAT, maus, bajkr88 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 (popravljeno) kaj zgleda,da bomo izumrli Slovenci...nič,palčovna v tej temi... Ali vsi to bol na tajno.... Popravljeno November 14, 2014. Popravil DXR16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 JBG...ce ne velja, ker sem zjutraj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 Sej jaz bi povedal sam mi noben ne bi vrjel kolikokrat sm DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 Sej jaz bi povedal sam mi noben ne bi vrjel kolikokrat sm Upam, da vsaj ti verjameš. Se mi zdi, da si že vletih, ko si zrel za biojebača. VS800 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 Sej jaz bi povedal sam mi noben ne bi vrjel kolikokrat sm Mi teb vse verjamemo.... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 fočk, pa za 5 dni nazaj, fočk, fočk, fočk, in fočk DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 dej ne nabiji, vsak dan pa nisi ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 15, 2014 Deli Objavljeno November 15, 2014 dej ne nabiji, vsak dan pa nisi ne sej je bil en dan pauze, preštej fočke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se