nazo13 Objavljeno Januar 20, 2016 Opozori Objavljeno Januar 20, 2016 pred 56 minutami, DAMI34 pravi: Okrog mene so se tut celo noč vrtele Samo kdo je koga pikal? Včeraj sem, pa nekako ni bila zadovolj(e)na. Hoče, da danes naredim popravnega. Pa jutri tut.
DAMI34 Objavljeno Januar 20, 2016 Opozori Objavljeno Januar 20, 2016 pred eno uro, nazo13 pravi: Samo kdo je koga pikal? Včeraj sem, pa nekako ni bila zadovolj(e)na. Hoče, da danes naredim popravnega. Pa jutri tut. Uču bi se, pa se ti zdaj ne bi bilo potrebno matrat Zivnorc, pik1, nazo13 in 2 others 5
maus Objavljeno Januar 20, 2016 Opozori Objavljeno Januar 20, 2016 pred 12 minutami, DAMI34 pravi: Uču bi se, pa se ti zdaj ne bi bilo potrebno matrat če zanč sexaš, ti vsaj ni treba pri isti več ponaulat ... greš drugam ... pa še teži ti nč več Bmflar, pik1, nazo13 in 2 others 5
Zivnorc Objavljeno Januar 20, 2016 Opozori Objavljeno Januar 20, 2016 pred 17 minutami, maus pravi: če zanč sexaš, ti vsaj ni treba pri isti več ponaulat ... greš drugam ... pa še teži ti nč več ..jp.... pa če te še "pohvali" keri drugi prjatlci, kolko si zanič....pa da ji une ne verjamejo.... si samo še na plusu.. ... k če bi bil dober... bi te zih samo zase obdržala... Bmflar in nazo13 2
maus Objavljeno Januar 20, 2016 Opozori Objavljeno Januar 20, 2016 pred 9 minutami, Zivnorc pravi: ..jp.... pa če te še "pohvali" keri drugi prjatlci, kolko si zanič....pa da ji une ne verjamejo.... si samo še na plusu.. ... k če bi bil dober... bi te zih samo zase obdržala... izogibi se njenih prijatlc ... ... jo še kj našunta, da ti podtakne Bmflar 1
Zivnorc Objavljeno Januar 20, 2016 Opozori Objavljeno Januar 20, 2016 pred 1 uro, maus pravi: izogibi se njenih prijatlc ... ... jo še kj našunta, da ti podtakne ..a to se pravi, da je pol to minus.. ..o.k. .. a si slišala..... naslednjič se bom bolj potrudu... maus in Bmflar 2
Natty Objavljeno Januar 20, 2016 Opozori Objavljeno Januar 20, 2016 pred 5 minutami, Zivnorc pravi: ..a to se pravi, da je pol to minus.. ..o.k. .. a si slišala..... naslednjič se bom bolj potrudu... Te besede so mi pa ostale še od pred mnoooogo let nazaj: Naslednjič se bom bolj potrudu.. Bmflar, maus in Zivnorc 3
maus Objavljeno Januar 20, 2016 Opozori Objavljeno Januar 20, 2016 ja kaj no ... zgodovina se ponaula, a tega niste še slišal sj kot otroc smo tok časa ponaulal korake, da smo shodil, da na stara leta padamo in si potoućemo kolena štekaš pred 3 minutami, Natty pravi: Te besede so mi pa ostale še od pred mnoooogo let nazaj: Naslednjič se bom bolj potrudu..
Zivnorc Objavljeno Januar 20, 2016 Opozori Objavljeno Januar 20, 2016 (popravljeno) ... zih je bil pod stresom in pritiskom... ... to je tko, kot pri smučarskih skokih..... mal zajebeš ...pa čist zajebeš... ... zato pa morajo biti vsaj tri serije... ...sicer... pa nisem to teb govoru... pred 16 minutami, Natty pravi: Te besede so mi pa ostale še od pred mnoooogo let nazaj: Naslednjič se bom bolj potrudu.. ...pa sej......in tega "naslednjič" ni blo pol nikoli več... ...tko da verjetn nkol nis zvedla Popravljeno Januar 20, 2016. Popravil Zivnorc
nazo13 Objavljeno Januar 20, 2016 Opozori Objavljeno Januar 20, 2016 pred 2 urami, DAMI34 pravi: Uču bi se, pa se ti zdaj ne bi bilo potrebno matrat Pa saj se pridno učim, če pa na koncu vse iz glave pade. pred 2 urami, maus pravi: če zanč sexaš, ti vsaj ni treba pri isti več ponaulat ... greš drugam ... pa še teži ti nč več Zakaj pa moram pa jaz pri eni in isti potem ponaulat? pred 22 minutami, Natty pravi: Te besede so mi pa ostale še od pred mnoooogo let nazaj: Naslednjič se bom bolj potrudu.. Muško ko muško - slagat če. Žensko ko žensko - saznat če. Zivnorc, Bmflar, Natty in 1 other 4
maus Objavljeno Januar 20, 2016 Opozori Objavljeno Januar 20, 2016 u teli temi se naum več pojaulu, k je res bedna sploh ne vem kaj je dingl-dongl ... Bmflar, Zivnorc in Natty 3
nazo13 Objavljeno Januar 20, 2016 Opozori Objavljeno Januar 20, 2016 pred 1 minuto, maus pravi: u teli temi se naum več pojaulu, k je res bedna sploh ne vem kaj je dingl-dongl ... Nima veze, ti samo piši. Tudi naši politiki nimajo pojma, pa ne odnehajo. Bmflar, DAMI34, Natty in 1 other 4
maus Objavljeno Januar 20, 2016 Opozori Objavljeno Januar 20, 2016 če bi bla tema, a ste kaj škripal s'noč, bi mogoče še meu kj za napisat .... škripau bom dokler ne škripnem na dingl-dongl se pa nč ne rima ... krneki Zivnorc in Bmflar 2
Natty Objavljeno Januar 20, 2016 Opozori Objavljeno Januar 20, 2016 pred 1 minuto, maus pravi: če bi bla tema, a ste kaj škripal s'noč, bi mogoče še meu kj za napisat .... škripau bom dokler ne škripnem na dingl-dongl se pa nč ne rima ... krneki ...ja sej...tud o škripanju bi se dal govort...men postelja škripa k dingl-donglam Bmflar in Zivnorc 2
maus Objavljeno Januar 20, 2016 Opozori Objavljeno Januar 20, 2016 pred 1 minuto, Natty pravi: ...ja sej...tud o škripanju bi se dal govort...men postelja škripa k dingl-donglam men kosti škripajo, k se v postelji obračam .. pa postla se tut mau zamaje in škrip dela ... pa škorni mi škrip delajo komi čakam, da odškripam do motorja DAMI34, pik1, Haki in 3 others 6
vandrovec Objavljeno Januar 20, 2016 Opozori Objavljeno Januar 20, 2016 pred 6 urami, nazo13 pravi: Včeraj sem, pa nekako ni bila zadovolj(e)na. Hoče, da danes naredim popravnega. Pa jutri tut. Enkrat na dan ni take panike. Zavidam tistim, ki jim uspe po trikrat in večkrat. Jaz za enkrat porabim tri ure in bi za večkrat moral imeti dopust. Ko me že vse mine se šele ogreje...
pik1 Objavljeno Januar 20, 2016 Opozori Objavljeno Januar 20, 2016 pred 4 minutami, vandrovec pravi: Enkrat na dan ni take panike. Zavidam tistim, ki jim uspe po trikrat in večkrat. Jaz za enkrat porabim tri ure in bi za večkrat moral imeti dopust. Ko me že vse mine se šele ogreje... .... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... dej dej ... ... to ti pa že ne verjamem ... . ps. ... a si se mal pohvalu zdele ???? ... priznej ... Bmflar in Kmet2 2
maus Objavljeno Januar 20, 2016 Opozori Objavljeno Januar 20, 2016 prjau ga v aplikacijo PUŽ DAMI34 1
Bmflar Objavljeno Januar 20, 2016 Opozori Objavljeno Januar 20, 2016 pred 7 urami, Natty pravi: Haha...jst pa nič zgrožena Si pa ogrožena ...
Kmet2 Objavljeno Januar 20, 2016 Opozori Objavljeno Januar 20, 2016 Jz se jih otepam ko mušice maus, DAMI34, pik1 in 3 others 6
pik1 Objavljeno Januar 20, 2016 Opozori Objavljeno Januar 20, 2016 pred 3 urami, Kmet2 pravi: Jz se jih otepam ko mušice . ... od nekdaj sem imel rad carje za prjatle ... maus, Natty, DAMI34 in 3 others 6
nazo13 Objavljeno Januar 21, 2016 Opozori Objavljeno Januar 21, 2016 pred 17 urami, vandrovec pravi: Enkrat na dan ni take panike. Zavidam tistim, ki jim uspe po trikrat in večkrat. Jaz za enkrat porabim tri ure in bi za večkrat moral imeti dopust. Ko me že vse mine se šele ogreje... Tri ure fehtanja za fuk ni ravno predigra. Kmet2, DAMI34, Natty in 2 others 5
vandrovec Objavljeno Januar 21, 2016 Opozori Objavljeno Januar 21, 2016 pred 8 urami, nazo13 pravi: Tri ure fehtanja za fuk ni ravno predigra. Ni ne, to je muka. Ampak v to je všteto vse, ko jaz končam zahteva še ona svoje, to pa traja. Po moje nisva kompatibilna nazo13 in Zivnorc 2
DAMI34 Objavljeno Januar 21, 2016 Opozori Objavljeno Januar 21, 2016 pred 2 urami, vandrovec pravi: Ni ne, to je muka. Ampak v to je všteto vse, ko jaz končam zahteva še ona svoje, to pa traja. Po moje nisva kompatibilna Odvisno, če končaš po sosedi, potem moraš pa še svojo, ker zahtrva svoje...smatraj da si mogoče samo vrstni red zajebu maus in Zivnorc 2
Zivnorc Objavljeno Januar 22, 2016 Opozori Objavljeno Januar 22, 2016 ...nč. ...pa sem baterije v daljincu zamenjal.... pa se ni hotla vžgat.... pred 10 urami, DAMI34 pravi: Odvisno, če končaš po sosedi, potem moraš pa še svojo, ker zahtrva svoje...smatraj da si mogoče samo vrstni red zajebu ...al pa pomeni, da je sosed za en qurc.... Bmflar, maus in nazo13 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se