moto rider Objavljeno Maj 21, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 21, 2006 Čez dan ne šteje. Šteje, šteje! :grim Ampak, dvakrat za enkrat! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 Svašta. ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 Svašta. uh, ah, tresk, bum, spljask, cin-cin, uf, cik-cak, dingl, dongl ! O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 uh, ah, tresk, bum, spljask, cin-cin, uf, cik-cak, dingl, dongl ! O:-) to je bilo možno samo na Jančah :grim ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 kej zgodnje jutranje ure po žuru štejejo za včera al za danes??? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 kej zgodnje jutranje ure po žuru štejejo za včera al za danes??? :huh: odvisno, al si ga z levo al z desno :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 ...in promil alkota v krvi :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceso Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 jst pa zdele :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Beerbara Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 LOL, jaz tudi ravnokar! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 tudi po vsakem scanju še malo otresam s tičem po wc-ju ! dingl-dongl ! tudi zadnji kapljici ne pustim v gate ! :P :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 če vsakiš sem napišem ko seksam me še kdo obtoži da nabijam poste :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 Saj bi,ampak :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 :hmm: Jaz bi sicer napisal, da sem v soboto, ampak se bojim, da bo Mačica tole brala, pa ugotovila, da ona ni bila zraven, pa bo pizdarija........ :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
garfield Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 Vikend je mim :OK: Zdj pa spet do petka čakat :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Maj 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 22, 2006 če vsakiš sem napišem ko seksam me še kdo obtoži da nabijam poste :grim :o :o :D :D :grim :grim :grim :D :D :OK: :OK: :OK: :grim Vikend je mim :OK: Zdj pa spet do petka čakat :BUA: Pa rezervo vklopi!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 Jaz bi sicer napisal, da sem v soboto, ampak se bojim, da bo Mačica tole brala, pa ugotovila, da ona ni bila zraven, pa bo pizdarija........ :fight2: sam ti si res poln presenečenj, očitno ne vedno samo lepih :D moja ima trenutno mesečno pokoro in se šparava :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 moja ima trenutno mesečno pokoro in se šparava :) predlagam da pogledaš še kako drugo temo na MS in se nehata šparat :devil: jaz sem tudi parkrat ding-dong zadnje dni :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 jaz sem tudi parkrat ding-dong zadnje dni :whistle: A je blo v 3 :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 25, 2006 Deli Objavljeno Maj 25, 2006 A je blo v 3 :hmm: kako veš kaj sem danes sanjal? :hmm: ne ne kar klasika :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Maj 25, 2006 Deli Objavljeno Maj 25, 2006 :hmm: ne ne kar klasika :whistle: itak.. jaz in štiri krščene :):) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Maj 25, 2006 Deli Objavljeno Maj 25, 2006 šunka, sir, gobice = klasika ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 25, 2006 Deli Objavljeno Maj 25, 2006 še mal pa jo dam v šporget Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 25, 2006 Deli Objavljeno Maj 25, 2006 Ko bom javim.... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Maj 25, 2006 Deli Objavljeno Maj 25, 2006 Ko bom javim.... :kva2: :grim :grim Jest tut :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se