Miha Z. Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 ...je pi*ka predaleč??? :lol1: o daleč daleč.....al pa tud ne :? :blink: mogoče je pa z mano kej narobe :hmm:
motoristek Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 o daleč daleč.....al pa tud ne :? :blink: mogoče je pa z mano kej narobe :hmm: :eek:
Sanda7 Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 ene po fuku skadijo čik, ene pa grejo na motosvet poročat jz ne fukam,nej ti bo jasno :P ker je razlika velika med fukom in sexom :grim sam zdejle bi pa pasov en čik k si me glih opomu :P
nowfak Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Eh, sex, fuk, isto je ....sam da ga namočš pa je :lol1: , sploh pa sem itak že skor pozabu :slap:
KeC Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 jz ne fukam,nej ti bo jasno :P ker je razlika velika med fukom in sexom :grim sam zdejle bi pa pasov en čik k si me glih opomu :P Mam feeling, da ti seksaš za to, da me potem loviš v postih. :P
soncy Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Mam feeling, da ti seksaš za to, da me potem loviš v postih. :P :lol1: :lol1: :lol1:
Sanda7 Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 ja pa kaj ni fajn,ti sam piš čim več da bom mela izgovor za sexat :OK:
leila Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 ....jaz sem....skoraj! :closedeyes: .... v sanjah... :blush:
volk Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 ....jaz sem....skoraj! :closedeyes: .... v sanjah... :blush: sva že dva :grim nekaj pomen :naughty:
Lobo Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Mater ste se razpisali. Zgleda, da uživate v tem. Bom moral še sam probat. Ob priliki.
2384nsdf83 Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 jz ne fukam,nej ti bo jasno :P ker je razlika velika med fukom in sexom :grim sam zdejle bi pa pasov en čik k si me glih opomu :P al da sam ležiš, pa te drugi fukajo ?
klimbra Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 (popravljeno) ....jaz sem....skoraj! :closedeyes: .... v sanjah... :blush: No....sej to je že zloooooooooooooooooooooo blizu :OK: :OK: :OK: :devil: Volkca namreč :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Popravljeno September 20, 2006. Popravil klimbra
volk Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 No....sej to je že zloooooooooooooooooooooo blizu :OK: :OK: :OK: :devil: Volkca namreč :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :OK:
Sanda7 Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 al da sam ležiš, pa te drugi fukajo ? očitno ne poznaš razlike :P
vapotek Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 razlika velika med fukom in sexom :grim :grim Ženske z moškimi seksajo, moški pa z ženskami fukamo, sploh v gostilni. :P
pupa Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 glavno, da so na koncu vsi zadovoljni in zadovoljeni .) sicer pa, to sploh ni tolk slabo početi :blush:
Sanda7 Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 se strinjam pupa :OK: sam tema je namenjena temu da se mal pohvalmo,pa očitno ene to moti jz ne vem al so mi folš k ne sexajo al pa se ne upajo napisat pa pohvalt :angry2:
Špilferderber Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 a seks je tema za hvalit? :photo:
pupa Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 se strinjam pupa :OK: sam tema je namenjena temu da se mal pohvalmo,pa očitno ene to moti jz ne vem al so mi folš k ne sexajo al pa se ne upajo napisat pa pohvalt :angry2: mogoče je pa nekaterim to tako samoumevno, da se jim smešno zdi, da bi se s tem hvalili........ tako, kot recimo meni........ .) in predvsem ne vidim razloga, da bi cel motosvet vedel kdaj sva z mojim dragim seksala.... :hmm: :hmm: Glavno, da midva veva in da nama je lepo, ko to počneva........
vapotek Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 ...kdaj sva z mojim dragim seksala.... Kaj vidva seksata? :eek: Pa si rekla, da do poroke pride v poštev samo držanje za roke. Joj joj, sicer tvojih staršev ne poznam, ampak od tastarega stari bi se mu odpovedali, če bi zvedeli. :P
pupa Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Kaj vidva seksata? :eek: Pa si rekla, da do poroke pride v poštev samo držanje za roke. Joj joj, sicer tvojih staršev ne poznam, ampak od tastarega stari bi se mu odpovedali, če bi zvedeli. :P ne sodi drugih po sebi in tvoji situaciji :devil: :P
vapotek Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 ne sodi drugih po sebi in tvoji situaciji :devil: :P Če sem pa trenutno hendikepiran, pa me nobena noče! :cry: Mater, zdaj sem se spomnil, da rabim novi hendi.
leila Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 sam tema je namenjena temu da se mal pohvalmo,pa očitno ene to moti jz ne vem al so mi folš k ne sexajo al pa se ne upajo napisat pa pohvalt :angry2: prav imaš...eni se nimajo(mo O:-) ) s čim za pohvalit... :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se