KeC Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 mogoče je pa nekaterim to tako samoumevno, da se jim smešno zdi, da bi se s tem hvalili........ tako, kot recimo meni........ .) in predvsem ne vidim razloga, da bi cel motosvet vedel kdaj sva z mojim dragim seksala.... :hmm: :hmm: Glavno, da midva veva in da nama je lepo, ko to počneva........ :worship:
KeC Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 A ni vprašanje če sem kej dingl-donglal? :hmm:
Pervy Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 A ni vprašanje če sem kej dingl-donglal? :hmm: nisi :devil: se delno strinjam z pupo, zakaj bi morali vsi vedeti kdaj seksam? dokler tu ne pojamram ali se pohvalim da sem končno, pomeni da še vedno standardno - vsaj 1x dnevno. se mi zdi da je to tema za tiste, ki morejo redke trenutke spolne aktivnosti proslaviti tudi z kako objavo na MS-ju :devil: PS: pirrulez ni vštet, on redno poriva :lol1:
KeC Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 pomeni da še vedno standardno - vsaj 1x dnevno. Staraš se kolega, še ne dolgo nazaj je blo 1,5x dnevno če se ne motim :naughty: :whistle:
Lobo Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 ... PS: pirrulez ni vštet, on redno poriva :lol1: Baje nič več odkar ima novi pismejker.
Pervy Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Staraš se kolega, še ne dolgo nazaj je blo 1,5x dnevno če se ne motim :naughty: :whistle: a jebi ga, če bi mel cajt bi šel na motor, ne pa skrbel za povprečje .) pa ono 1,5 je blo v cajtih ko je blo treba hitro podret če se ti je dalo al ne, preden si premislijo :whistle:
Špilferderber Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 in predvsem ne vidim razloga, da bi cel motosvet vedel kdaj sva z mojim dragim seksala.. to ne paše v tvoj ortoliberalni koncept.. :grrr
pupa Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 to ne paše v tvoj ortoliberalni koncept.. :grrr :lol1: vse se spreminja .)
stuhec Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 ka je a bomo kej fu... al bomo sam na roke metal!? a ti ga kar na roke :grrr
2384nsdf83 Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Tudi jaz ga nekega dne zadegnem v tisto razkošno, sočno košaro med ženskimi nogami...
halls Objavljeno September 24, 2006 Opozori Objavljeno September 24, 2006 Upanje je zmeraj dobrodoslo!!! :yea1: :yea1: :yea1: Jaz upam ze kar nekaj let, samo slabo kaze! :unsure: :unsure: :unsure: Bom ga se naprej na roko metu :blush: :blush: :blush: , pa kaj,saj najbrz nisem edini. Poceni stvar,se roke krepis. :cry: :cry: :cry:
maxf1 Objavljeno September 24, 2006 Opozori Objavljeno September 24, 2006 (popravljeno) Upanje je zmeraj dobrodoslo!!! :yea1: :yea1: :yea1: Jaz upam ze kar nekaj let, samo slabo kaze! :unsure: :unsure: :unsure: Bom ga se naprej na roko metu :blush: :blush: :blush: , pa kaj,saj najbrz nisem edini. Poceni stvar,se roke krepis. :cry: :cry: :cry: Najbolj pa trpijo ušesa :lol1: Če oba napišema kdaj (digi dagi)boste še vedl s kom sem:OK: Popravljeno September 24, 2006. Popravil maxf1
motoristek Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Sem šele danes nazaj prišel.... :kva2:
igr Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Mojo pa ta teden OB namesto mene :glare:
halls Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 Mojo pa ta teden OB namesto mene :glare: mas sreco, da OB stofelcek, da ne kak Obcinski Brezveznez!!! :P :P :P pa brez zamere O:-) O:-) O:-) hec Tudi jaz ga nekega dne zadegnem v tisto razkošno, sočno košaro med ženskimi nogami... Probaj rajs v kak ozek mosnjiček, kot pa v sočno košaro, saj veš, da je veliko košar z izbitim dnom!!! :P :P :P
2384nsdf83 Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 Probaj rajs v kak ozek mosnjiček, kot pa v sočno košaro, saj veš, da je veliko košar z izbitim dnom!!! :P :P :P Ne moreš velikega štopla v mali dulec klačit, to bi že lahko vedel...
igr Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 Ne moreš velikega štopla v mali dulec klačit, to bi že lahko vedel... O ja. Lakhko! Pa še kak! :kva2: mas sreco, da OB stofelcek, da ne kak Obcinski Brezveznez!!! Danes naženem totega Občinskega.....pa da ga ne vidim do naslednjih volitev. Pol pa morem vredi rrrooooorrrr spucat :devil:
Tanjuška Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 Ti Sanda,.... ti sigurno nisi lena a? .) http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/eroti...917_3080466.php a zato mene tko gon :OK:
moto rider Objavljeno Oktober 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 a zato mene tko gon :OK: a tebe tud .) Ja revčke, :o :o a vam lohka kej pomagam?!... :hmm: :hmm: :D :D :grim :P
motoristek Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 Ja revčke, :o :o a vam lohka kej pomagam?!... :hmm: :hmm: :D :D :grim :P :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se