avro Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 hja no, žal ni čist tko :grrr pa hvala za kompliment :) ..... bo potem treba nekaj zamenjat. Najboljš dedca... se javim
DimmuMaid Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 mam nou program na kablski.....................je skos fuzbal :whistle: :whistle: Ziher so kake reklame vmes :lol: (hecam se, nihče ni preveč vesel fuka na horuk :D).
motoristek Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 tudi ta bi prav prišel... :lol1:
First Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 ..... bo potem treba nekaj zamenjat. Najboljš dedca... se javim ja težko nekaj zamenjat če sploh nimaš :P
vapotek Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 ...nihče ni preveč vesel fuka na horuk. No ja, včasih kr paše. :grim ja težko nekaj zamenjat če sploh nimaš :P Kaj v Šmarje-sap ni nobenega ornk deda al kaj? :? Počakaj marec, da pridema midva z windom dol. :grim Your life will never be the same again. :P
KeC Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Hi hi vapotek ornk dedi se furajo tudi preko zime in ne čakajo do marca tako da je bolje zanjo da ne čaka na marčevske pussije in si preko zime najde pravega deda, ki se ne boji malce mraza. :grim
vapotek Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Hi hi vapotek ornk dedi se furajo tudi preko zime in ne čakajo do marca tako da je bolje zanjo da ne čaka na marčevske pussije in si preko zime najde pravega deda, ki se ne boji malce mraza. :grim Sram te bodi, norca se delat iz invalida! :angry2: Takoj mi plačaj pir, če ne ti bom s šraufcigerjem "operi me" na moped vgraviral!!!! :grim :P
KeC Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Evo plačano, lokacijo kjer te čaka pa boš mogu sam poiskat :devil: Ampak izgovorov pa nimaš: [attachmentid=85375]
wind Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Hi hi vapotek ornk dedi se furajo tudi preko zime in ne čakajo do marca tako da je bolje zanjo da ne čaka na marčevske pussije in si preko zime najde pravega deda, ki se ne boji malce mraza. :grim Jaz bi ze prej, pa nimam pojma kje je Smarje-sap... :blush:
KeC Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 No zase vem da sem, za vapoteka pa nisem čist ziher. Tudi če ga ni, je njegov ego tako napihnjen da ga bomo mogli še nekaj cajta tolerirat. :grim Pa še žejen je tale ego vedno bolj. :devil:
Sanda7 Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 sami nakladači :P ekola ta je za torek :blush: :OK: ta za sredo :D ta pa za četrtek al je bil že petek :hmm: :OK:
First Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 (popravljeno) Jaz bi ze prej, pa nimam pojma kje je Smarje-sap... :blush: Zemljevid Slovenije v roke pa gasa :P Je pa oddaljeno od Lj cca 20 km. V ktero smer pa sam pogruntej :whistle: sami nakladači :P ekola ta je za torek :blush: :OK: ta za sredo :D ta pa za četrtek al je bil že petek :hmm: :OK: :OK: tebi je pa luštno Popravljeno November 3, 2006. Popravil First
vapotek Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Evo plačano, lokacijo kjer te čaka pa boš mogu sam poiskat :devil: Našel in spil. :OK: Šef se je nekaj sprenevedal "kao" da ne ve za kaj gre pa tak. Sem mu dal tvojo številko, pa se vidva naprej zmenita. :devil: Jaz bi ze prej, pa nimam pojma kje je Smarje-sap... :blush: Stari, ti sam ne najdeš niti do Pohorske kavarne. :grrr Ti lepo strica vapoteka do marca počakaj, pa grema fkup dol. :grim ...je njegov ego tako napihnjen... Zdaj bote rekli da razmetavam s hrano, ampak ga res nisem prej opazil, ker je bil skrit za kozarcem repe. Škoda da imajo jogurti tak kratek rok uporabe. Kaj si pa ti sploh iskal v mojem hladilniku? :?
avro Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 ja težko nekaj zamenjat če sploh nimaš :P A lahko pridem, da boš imela koga zamenjat??
Alla Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Am, jest pa sem dingl dongl.....me brlog jebe.....vsak dan bolj......:SS
primozh Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Ma jest sem tut ........... no sej vsak dan skor :P
KeC Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Kaj si pa ti sploh iskal v mojem hladilniku? :? Sem hotel bit prijazen pa ti malo ega odstopit, potem sem pa videl da ti ga napihuje in sem rekel ne, nekomu ki dela s svojim egom ko svinja z mehom ga pa ne bom šenkoval. :angry2: S šefom pa sva se lepo zmenla in te bomo namočili v katran in posuli s perjem :devil:
_SEBA_ Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 vidm da bom mogla na gorensko pridet, pa dolenko kaj naučit :naughty: a bom lohk gledou :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
semamiz Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 :naughty: ... jast bom pa :photo:
soncy Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 a bom lohk gledou :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :lol1: :lol1: :lol1:
Lobo Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 ... S šefom pa sva se lepo zmenla in te bomo namočili v katran in posuli s perjem :devil: Bolje, da namesto perja uporabite prazne piksne laškega. (unionpivecpress)
Pravokotar Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Bolje, da namesto perja uporabite prazne piksne laškega. Yep, in potem bo Vapo lahko glumil Pločevinkota v najnovejši verziji Čarovnika iz Oza.
STAR Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Kdo je s'noč kej dingl-dong?..., Se upate povedat'? A če sem zjutraj, a je potem to :topic: :hmm: :slap:
motoristek Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Kdo je s'noč kej dingl-dong?..., Se upate povedat'? A če sem zjutraj, a je potem to :topic: :hmm: :slap: Takoj te bomo pobrisali.... :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se