Skoči na vsebino

Kdo je s'noč kej dingl-dong?...

Priporočene objave

Objavljeno

B)

No končno si prišla k pameti, da je brezveze na tote pijandure čakat. Zanje bi postala zanimiva edino, če bi se v flašo uniona našemila. Samo pijejo, lapajo in se hvalijo kak bojo nekaj kresnili.

Objavljeno

No končno si prišla k pameti, da je brezveze na tote pijandure čakat. Zanje bi postala zanimiva edino, če bi se v flašo uniona našemila. Samo pijejo, lapajo in se hvalijo kak bojo nekaj kresnili.

Eh kje pa, samo malo taktizirajo

Objavljeno

B) :whistle: O:-)

Pa ne že spet :cry:

Objavljeno

Jaz tudi ne bi več bil. Mi lahko pomagaš? :devil: :blush: :P

Da nebi bil več devica? Lahko vapo, lahko -> samo najprej bom mogla kej odrezat pa pol neki notri zabit...

no pol pa ne boš več devica :P

Pa ne že spet :cry:

Ma bom kar nehala objavlat v tej temi, da ne bo kdo mislu, da se hvalim :D

Objavljeno

Ma bom kar nehala objavlat v tej temi, da ne bo kdo mislu, da se hvalim :D

Nimfomanka... :P

Objavljeno

Jaz tudi ne bi več bil. Mi lahko pomagaš? :devil: :blush: :P

Ja pridi, ni problema. Jaz že tak dolgo nisem, da mi je že čist vse eno tud, če si to ti. :naughty:

Objavljeno

Ja pridi, ni problema. Jaz že tak dolgo nisem, da mi je že čist vse eno tud, če si to ti. :naughty:

Vidim, da doživljaš abstinenčno krizo. Te bom moral sebo vzet na jagarijo, da se res ne prešaltaš med toplovodarje.

Objavljeno

....ah klinc....obupal....bom šou kr za meniha..... O:-)

se pa tolažim z dejstvom da slabš ne more bit.....ali pač.... :?

lp

Objavljeno

....ah klinc....obupal....bom šou kr za meniha..... O:-)

se pa tolažim z dejstvom da slabš ne more bit.....ali pač.... :?

lp

Pojdi raje za župnika. Tam boš imel več šans. Verouk, pa stare bakice v spovednici.

Objavljeno

Pojdi raje za župnika. Tam boš imel več šans. Verouk, pa stare bakice v spovednici.

mlade pa nimajo grehov al kako? :hmm:

Objavljeno

Zaključu za neki časa, novo kandidatko bo treba najdet..... no pa če bo mir neki časa bo tut čist vredu

Objavljeno

Zaključu za neki časa, novo kandidatko bo treba najdet..... no pa če bo mir neki časa bo tut čist vredu

:hmm: ...mirval boste pol k nowte mogl ! :slap:

Objavljeno

Gdo je rekel, da sem jaz, gdo je rekel, da sem jaz.... :lol1:

Objavljeno

Vidim, da doživljaš abstinenčno krizo. Te bom moral sebo vzet na jagarijo, da se res ne prešaltaš med toplovodarje.

Samo še klobuk in *floberko* si porihtam pa greva. :grim

Objavljeno

snoč sm pa slišu uno ŠE POMNITE TOVARIŠI,sm se šele zjutri ovedu komu je bla namenjena.Neč važn pa drugič! :slap: :P

Objavljeno

A tebi ne gre nič drugega po glavi? :hmm:

Objavljeno

A tebi ne gre nič drugega po glavi? :hmm:

Ne po glavi KeC :grrr :P

Drgač pa zadn mesec res ja :D

Objavljeno

Ne po glavi KeC :grrr :P

Po kaki glavi? Po grabi. :D

Objavljeno

A da grabi? Ja ne vem no, na novoletnem se je blo treba res mal otepat :whistle:

Objavljeno

A da grabi? Ja ne vem no, na novoletnem se je blo treba res mal otepat :whistle:

O kterem novoletnem ti-najbrž o tistem na Rajskem otoku k ne de?

Firstka je bla takrat bolj boga-neprespana, tiger je rjovel v glavi, itd.... O:-) :whistle:

Objavljeno

Še sreča, da je na mizi bil pomfrit, da se je zamotla. Drugače bi nas itak raztrgala. :P

Objavljeno

Še sreča, da je na mizi bil pomfrit, da se je zamotla. Drugače bi nas itak raztrgala. :P

Sem se mogla s pomfrijem zamotit ja ker mi nisi pujseka privoščil :P

Objavljeno

Vapo, bojim se, da ne bo nic iz najinih rund... Zdaj je odvisna od sexa pa bo na vse druga pozabla... :angry: :angry:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!