vapotek Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Vapo, bojim se, da ne bo nic iz najinih rund... Zdaj je odvisna od sexa pa bo na vse druga pozabla... :angry: :angry: Sploh se ne sekiraj. :grrr Je še mlada, pa jo bo do pomladi minilo. :grim Če pa slučajno ne, boma pa že midva poskrbela za to. :devil: Sem se mogla s pomfrijem zamotit ja ker mi nisi pujseka privoščil :P Saj bi ti dal pujseka, ampak me je bilo strah, da bi se ti zataknilo. ;)
First Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Vapo, bojim se, da ne bo nic iz najinih rund... Zdaj je odvisna od sexa pa bo na vse druga pozabla... :angry: :angry: :grrr Komot lahka prideta, samo ne garantiram, da nas (tudi mene seveda) kdo ganjal ke po Šmarju :P
wind Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 :grrr Komot lahka prideta, samo ne garantiram, da nas (tudi mene seveda) kdo ganjal ke po Šmarju :P Armed and dangerous? :hmm:
First Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Sploh se ne sekiraj. :grrr Je še mlada, pa jo bo do pomladi minilo. :grim Če pa slučajno ne, boma pa že midva poskrbela za to. :devil: Se bomo pustili presenetit :naughty: Saj bi ti dal pujseka, ampak me je bilo strah, da bi se ti zataknilo. ;) A da bi se mi koščice ihanskega brancina zataknile :? Al da bi se mi zataknilo zaradi tvojega, wind-ovega, T-boy-evega in KeC-ovega prepričevanja v nakup Triumpha :P Armed and dangerous? :hmm: Da in še enkrat da :grim
wind Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Da in še enkrat da :grim Pff, ni problema.. We can handle it! B)
KeC Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Kaj jaz kje kako? Nisem bil jaz! :grrr Oz. se ne spomnim :blush: :headbang:
First Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Pff, ni problema.. We can handle it! B) :OK: Kaj jaz kje kako? Nisem bil jaz! :grrr Oz. se ne spomnim :blush: :headbang: Zdaj veš da si bil tudi ti :grim
KeC Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Kaj handle? Cvičk? Ni panike, pridno treniram na vašem domačem terenu! :grim
wind Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Kaj jaz kje kako? Nisem bil jaz! :grrr Oz. se ne spomnim :blush: :headbang: Pa kako da ti kažem... Bio si, brate... :grim
KeC Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Hm, kaj bom zdej še od drugih zvedu, da včeraj nisem dingl, dongl :cry: Ah kam gre ta svet. :(
vapotek Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Al da bi se mi zataknilo zaradi tvojega, wind-ovega, T-boy-evega in KeC-ovega prepričevanja v nakup Triumpha :P Kdo te je pa v to prepričeval? :eek: Jaz pač ne! :grrr Eh, zaj mi je pa jasno, zakaj si tak hitro pobegnila. :devil:
KeC Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Kdo te je pa v to prepričeval? :eek: Jaz pač ne! :grrr Pa kako da ti kažem... Jesi, brate... :grim
First Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Kdo te je pa v to prepričeval? :eek: Jaz pač ne! :grrr Eh, zaj mi je pa jasno, zakaj si tak hitro pobegnila. :devil: No ja, vsi ste me prepričevali v neke evropske zadeve in ne vzhodnjaške. :P Ti si pa tak že prej pobegnil ko jaz :devil:
vapotek Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 No ja, vsi ste me prepričevali v neke evropske zadeve in ne vzhodnjaške. :P Ti si pa tak že prej pobegnil ko jaz :devil: Eh, to je pa razlika. Seveda, smo te prepričevali, ker nas je strah, da bi postala "kosooka". Ne pa nisem, a se ne spomniš? :devil: :P
Lobo Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Kaj jaz kje kako? Nisem bil jaz! :grrr Oz. se ne spomnim :blush: :headbang: Kaj ne! Vsi ste se grebli okoli First. Ono in R pa sem moraj jaz pri šanku tolažit, da nista v smeh prasnili.
Alla Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 :topic: Tlele je tema za hvaljenje kdo je včeraj dingl donglal ( :? ), ne pa kdo je šel prej "domov".
KeC Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Em sem nekje napisal, da čakam, da mi kdo pove, da včeraj nisem. Ali nekaj takšnega :D :winkiss: Aja pa to je tema o tem kdo je včeraj dingl donglal, ne pa tema o off topicu in ne o opozarjanju, da je to tema o tem kdo je včeraj dingl donglal. :blink: (okzdejpasegremskritpress)
Lobo Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 :topic: Tlele je tema za hvaljenje kdo je včeraj dingl donglal ( :? ), ne pa kdo je šel prej "domov". A nisi včeri nič dingl donglala? Ipika pa to?
First Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Ne pa nisem, a se ne spomniš? :devil: :P Pa ka moraš fse povedat al ka :angry: Ven iz oštarije si šel prej ko jaz :P Aja, pa da ne bom :topic: Sem že povedala, da sem včeraj dingl-dong (panesamenkatpress) :hmm: :whistle: (lokacije pa raj ne povem, da me ne bojo zaprli) :P
moto rider Objavljeno Februar 22, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Panes'noč. Glihkar! :D :D :P :010 :010
motoristek Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Ne laži :devil: si bil glihkar v On the Road & Off-Road :lol1:
semamiz Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Ne laži :devil: si bil glihkar v On the Road & Off-Road :lol1: :slap: Ja sej , sami nakladači ... :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se