KeC Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 ha, ko še ne veš, kak je fajn in tip in dildo .) A to un izpred 2 let? :whistle:
pupa Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 joj sej res... hmmmmm :hmm: sej niti ne vem, kje je. Barva je pa res grozna :yes:
First Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 Ja vojaki že vejo kako se stvari streže :grim :OK: :yea1: B) :wub: :wub: :wub:
semamiz Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 :hmm: ker snoč-kaj ni blo , pa nocoj lepše bo ... :naughty:
DESIM Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Ma ja sam sretan človek! .) :naughty:
šokac Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Namreč gledama, če naju kdo prehiti v dingl-dongl.... pa sva ugotovila, da naju ti še do naslednjega stoletja ne uloviš, kaj šele prehitiš :devil: :devil: :devil: To praviš ti. Jaz imam še od lani toliko v dobrem, da mi letos tega ni potrebno početi. :P Vidva pa bosta kmalu v dolgem sušnem obdobju. :P Samo dedi :? U mater, pol pa tut jaz nebi smela bit gor :slap: Ampak če pa že glih sem tle gor, se pa lah pohvalim za včeraj in soboto :P :wub: Seveda ne. Če pa že to pišem, pa se lahko *pohvalim*, da sem v soboto spil en pir preveč. Nato mi je celo noč v glavi delalo dingl - dong. :D
pupa Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 To praviš ti. Jaz imam še od lani toliko v dobrem, da mi letos tega ni potrebno početi. :P Vidva pa bosta kmalu v dolgem sušnem obdobju. :P ju wiš..... :devil: jaz sem zdej v tistem obdobju, ko ppaaašššeeeee :blush: in ne verjamem, da naju boš dohitel, ker tistega suhega obdobja bo (po moji presoji) izredno malo oz. enako nič :devil: :P sicer pa, meni je tudi včeraj delalo dingl-dongl :P :evilgrin:
Nagaya Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Ob prisotnosti mojega dragega jaz ne potrebujem dildota, kar pa za tvojo očitno ne morem trdit, če me take stvari sprašuješ :devil: ti za njegovo ne moreš trdit nič.... in tudi najbrž nasploh ne moreš nič (o)trdit....
BC Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 ja saj je napisala da ne more, v čem je težava? pa verjetno tudi ti ne moreš trditi, da ona ne more ničesar (o)trditi? :blink:
First Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 (popravljeno) 1. ti za njegovo ne moreš trdit nič.... 2.in tudi najbrž nasploh ne moreš nič (o)trdit.... 1. preberi si BC-jev post. 2. o seveda lahko :grim kadar mojega dragega zagrabim, vedno nekaj otrdi in potem lahko vsakodnevno pišem v tej temi :devil: Popravljeno Februar 27, 2007. Popravil First
Brihta Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 2. o seveda lahko :grim kadar mojega dragega zagrabim, vedno nekaj otrdi in potem lahko vsakodnevno pišem v tej temi :devil: Kaj se spremeni v zlato :eek: Midas touch :blink:
First Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Kaj se spremeni v zlato :eek: Midas touch :blink: Z zlatom si pa res nimam kej pomagat, da bi potem lahko vsakodnevno pisala v temi Kdo je s`noč kej dingl-dong? :blink:
SiR Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Z zlatom si pa res nimam kej pomagat, da bi potem lahko vsakodnevno pisala v temi Kdo je s`noč kej dingl-dong? :blink: razen, če te rajca Mr. Goldfiger ... he's the man ... with the golden touch
BC Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 ali pa mogoče Goldmember :closedeyes:
First Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 razen, če te rajca Mr. Goldfiger ... he's the man ... with the golden touch ja točno ta, kako si to vedu, mr. vseved :doze:
vapotek Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 ja točno ta, kako si to vedu, mr. vseved :doze: Pa kaj se sekiraš. Ti samo veselo dingldonglaj (al kaj že) dalje. ;)
First Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 To pa itak :grim pa sam zate enga :004
SiR Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 pa ne pozabit tukaj obveščat, kako pa kaj :devil:
Brihta Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Jst sem včeraj skoraj. Sem se je komaj ubranil. Sem reku, da sem zmatran :whistle:
SiR Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 za včer se sploh ne spomnim, je blo dons že čez dan čist preveč ene jebarije na šihtu :devil:
semamiz Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 :naughty: Dela pa bo ... :naughty:
motoristek Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 Za to si tako zgodaj pokonci... :lol1:
wind Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 A jebanje na sihtu steje? :angry:
Lobo Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 A jebanje na sihtu steje? :angry: Tudi.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se