motoristek Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 A jebanje na sihtu steje? :angry: Ampak to je samo suho... :grim
moto rider Objavljeno Marec 1, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 (popravljeno) Jst pa zdej ne bom več... :wub: :o :hmm: :? ...V tole temo pisal :D :D :P Popravljeno Marec 1, 2007. Popravil moto rider
First Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Jst pa zdej ne bom več... :wub: :o :hmm: :? ...V tole temo pisal :D :D :P Tudi jaz ne :D :whistle: :wub:
motoristek Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Tebi je lahko... :lol: vedno prvič... :kva2:
AlterMann Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 če bi sinoč in če bi tud danes in če bi potem še jutri potem bi bilo v nedeljo že četrtič ta teden :naughty:
motoristek Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 če bi sinoč in če bi tud danes in če bi potem še jutri potem bi bilo v nedeljo že četrtič ta teden :naughty: Ja, bi bilo štiri krat "če" :lol1:
lojzek Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Moj oča pravjo: Skoraj vsak dan seksam. skoraj sem v ponedeljek, skoraj v torek, skoraj,....
Jure007 Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Sej pravjo: Život je kao sex! Uvjek neko nekog jebe! Se prav: sej vsak dan kej dingl-dongl.
moto rider Objavljeno Marec 2, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 če bi sinoč in če bi tud danes in če bi potem še jutri potem bi bilo v nedeljo že četrtič ta teden :naughty: To je pa glih tako, kot če bi jo tooolk', kot si zadnič uno mislu!!! :o :D :D :D :kva2: :lol1: :P
motoristek Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 To je pa glih tako, kot če bi jo tooolk', kot si zadnič uno mislu!!! :o :D :D :D :kva2: :lol1: :P :lol1:
motoristek Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 motoristek, si štepal al nisi? Štirikrat če.... :lol1:
semamiz Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 :cry: snočkaj ničkaj , zjutraj pa na toplo dal ... :naughty:
halls Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 , zjutraj pa na toplo dal ... :naughty: Pa se menda ja nisu u hlače usrav? :hmm: :P
Lobo Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 Ne grem več skupaj na jagarijo z Alko. Za vsako, ki sem jo vprašal, če jo bova , je našla neki feler. Na koncu pa sva šla vsak s trdim domu. Na njeno srečo ne z istim avtom, ker bi jo z ipike po poti kresnil.
motoristek Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 Ne grem več skupaj na jagarijo z Alko. Za vsako, ki sem jo vprašal, če jo bova , je našla neki feler. Na koncu pa sva šla vsak s trdim domu. Na njeno srečo ne z istim avtom, ker bi jo z ipike po poti kresnil. Je hotela, da njo počiš... :lol1:
First Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 Ne grem več skupaj na jagarijo z Alko. Za vsako, ki sem jo vprašal, če jo bova , je našla neki feler. Na koncu pa sva šla vsak s trdim domu. . Na njeno srečo ne z istim avtom, ker bi jo z ipike po poti kresnil. Lobo, zate ne vem, ampak če je šla Alka s trdim domu, ji je blo doma neizmerno luštno :P Drugač pa, ja, seveda sem včeraj :kva1:
pupa Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 (popravljeno) :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: Popravljeno Marec 4, 2007. Popravil pupa
moto rider Objavljeno Marec 4, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: Pupa pa je!!! Zato ker se nič ne hvali! Le smeškoti izražajo veselje! :grim :D :D
šokac Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 F..., oz. :D M. Rider, kot avtor te teme si vse z.....l, toti tu gori se samo hvalijo. No, tu pa tam, kaka le zanosi. :unsure: :yea1: :yea1:
Lobo Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 ... No, tu pa tam, kaka le zanosi. :unsure: :yea1: :yea1: Pol pa "foter" pusti vse skup v parku in zato ne štimajo krvne skupine, barva oči, ...
šokac Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 Pol pa "foter" pusti vse skup v parku in zato ne štimajo krvne skupine, barva oči, ... Tako. Potem pa iščejo in preverjajo po zdravstvenih leksikonih, če medicina dopušča tudi take čudeže. :D
First Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Bah, učer pa ni blo nč :cry: Bo pa dans bl luštn :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se