Noise Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Bah, učer pa ni blo nč :cry: Bo pa dans bl luštn :P Čakamo na report, first... :evilgrin:
semamiz Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 :naughty: snočkaj , sočkaj , snočkaj ... :naughty:
vapotek Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 (popravljeno) Bo pa dans bl luštn :P Kaj zdaj, si ali nisi? :? Kdaj, kje, kako, s kom? Čakamo na poročilo! :P Popravljeno Marec 7, 2007. Popravil vapotek
SiR Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Drugač pa, ja, seveda sem včeraj :kva1: Z usti al z mednožjem ? :devil:
KeC Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Prosimo za poročilo v obliki prostega spisa s povdarkom na tematiki fuk je kranjcem v kratek čas. :grim
Alla Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Slikovni material pa v ustrezno temo. Da mi ne bo treba tukaj brisat. B)
vapotek Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Slikovni material pa v ustrezno temo. Ali pa kar direktno na moj e-mail. Ga dobiš na PM, da mi ne bi slučajno še drugi začeli svojih "akcijskih" slik pošiljat.
pupa Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 a je bilo zdej kaj, al ne........ jaz ne sledim dobro :blink:
KeC Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Za sedaj še nič, vsi nestrpno čakamo. :grim
vapotek Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Je blo. B) Samo to nam je falilo, da se še ti začneš hršit.
KeC Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Now the shit really hit the fan! :evilgrin:
wind Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Mater, nic reporta, da je ni oni soldat vceraj fstrelo :?
vapotek Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Mater, nic reporta, da je ni oni soldat vceraj fstrelo :? Jebemuboga točno, kaj pa če je res. Mi je kolega razlagal, da so jim par dni nazaj eno havbico spizdli. Kaj pa če..... :hmm:
Lobo Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Mater, nic reporta, da je ni oni soldat vceraj fstrelo :? Ma kam se vam mudi? Počakajte vsaj, da nehata sexat. Pa saj nista zajca.
pupa Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Ma kam se vam mudi? Počakajte vsaj, da nehata sexat. Pa saj nista zajca. uf, sem se že ustrašila, da boš ti namesto nje dal poročilo, ker boga reva še vedno leži na postelji čisto hin :devil:
pupa Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Bluespeed je ravnokar ugotovil, da po štajerskem razsaja First gripa. Sami štajerci se oglašamo, a je Frst dobla al ne :lol1:
wind Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Bluespeed je ravnokar ugotovil, da po štajerskem razsaja First gripa. Sami štajerci se oglašamo, a je Frst dobla al ne :lol1: Gang-bang? :devil: :krneki:
First Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Čakamo na report, first... :evilgrin: Normalno da je blo-predvčerajšnjim seveda. :D Včeraj ne, ker ni blo cajta, danes ne bo, ker ne bo cajta. :cry: Jutri torej :evilgrin: Kaj zdaj, si ali nisi? :? Kdaj, kje, kako, s kom? Čakamo na poročilo! :P Poročilo podano! Z usti al z mednožjem ? :devil: Use your imagination :P Mater, nic reporta, da je ni oni soldat vceraj fstrelo :? Ni me fstrelo :grrr No ja, odvisn s čim :P Jebemuboga točno, kaj pa če je res. Mi je kolega razlagal, da so jim par dni nazaj eno havbico spizdli. Kaj pa če..... :hmm: Aja, ne, havbica pa ni bla uporabljena :grrr Ma kam se vam mudi? Počakajte vsaj, da nehata sexat. Pa saj nista zajca. :OK: uf, sem se že ustrašila, da boš ti namesto nje dal poročilo, ker boga reva še vedno leži na postelji čisto hin :devil: Firstka je polna energije, nč hin :grrr , sam cajta ni :BUA: Bluespeed je ravnokar ugotovil, da po štajerskem razsaja First gripa. Sami štajerci se oglašamo, a je Frst dobla al ne :lol1: :lol1: :OK:
First Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Je*i ga če ni cajta :BUA: Kurac... :cry: Kakšn kurac, če ga pa ni blo :P
wind Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Je*i ga če ni cajta :BUA: Očitno ne... :grrr
KeC Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Iskreno sožalje. Fsi žalujoči kmetavzarji. :cry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se