motoristek Objavljeno Junij 25, 2006 Deli Objavljeno Junij 25, 2006 (popravljeno) kratek izsek iz motoristkovega horoskopa: :hmm: Popravljeno Junij 25, 2006. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Junij 25, 2006 Deli Objavljeno Junij 25, 2006 A seveda, cvaj mal :D :yes: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Staycool Objavljeno Junij 25, 2006 Deli Objavljeno Junij 25, 2006 al se vam da u tej vročini... :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 al se vam da u tej vročini... :zzz: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 ..a kdo ni??? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 ..a kdo ni??? :huh: Jaz ne. :) Mislim, "da ni". :) Torej : " Jaz ne, da ni" :) :hmm: Kaj že? :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Tudi jaz sem se včeraj jebal :) s senom :cry: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Tudi jaz sem se včeraj jebal :) s senom :cry: . A je že košnja? :kva2: Kje je še otavič :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 al se vam da u tej vročini... :zzz: :grim :kva2: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 horoskop mi napoveduje pester sexualni tedn,ravno tako mojmu :OK: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 horoskop mi napoveduje pester sexualni tedn,ravno tako mojmu :OK: :yea1: :naughty: A ni to zanimivo , da se men tudi nekaj takega obeta ? :hmm: Mogoče ... al pa nikol ne veš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 od zadnje objave tu cca 1,5 krat dnevno. javim ko popravim ali poslabšam povprečje, predvidoma bo boljše po koncu fuzbal prvenstva :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 od zadnje objave tu cca 1,5 krat dnevno. javim ko popravim ali poslabšam povprečje, predvidoma bo boljše po koncu fuzbal prvenstva :devil: :hmm: Papir oz. forum vse prenese... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 od zadnje objave tu cca 1,5 krat dnevno. javim ko popravim ali poslabšam povprečje, predvidoma bo boljše po koncu fuzbal prvenstva :devil: med polčasom ti kar naskoč, da ne zamudiš kakšnega kartona... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 horoskop mi napoveduje pester sexualni tedn,ravno tako mojmu :OK: :yea1: :yes: :yes: :yes: Držita se horoskopa! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 horoskop mi napoveduje pester sexualni tedn,ravno tako mojmu :OK: :yea1: naj uganem, eden od vaju gre na službeno potovanje? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 En star rek pravi ... Juni Juli Avgust, babo pr mir pust .... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Juni Juli Avgust, babo pr mir pust .... :lol1: ...ter pira drži se, da wročina mine te... :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 ...ter pira drži se, da wročina mine te... :beer2: ...ter zlatoroga vrži v koš, pa boš pravi mož, potem uniona naroči si, da nobena ti ne ubeži....sploh :P ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 ...ter zlatoroga vrži v koš, pa boš pravi mož, potem uniona naroči si, da nobena ti ne ubeži....sploh :P ! hm...a tle se gremo začet kregat al kwa? :angry2: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 ah :doze: s kom pa :angry2: :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
garfield Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Včeri sm... don bom... jutr bom... in tak naprej .... :OK: :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Včeri sm... don bom... jutr bom... in tak naprej .... :OK: :010 :010 blagor tebi... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 ah :doze: s kom pa :angry2: :angry2: Kolega, s tabo že ne! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se