prcko Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 U dons bo treba, da ne gre teden v prazno.. :rolleyes:
mačka27 Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 U dons bo treba, da ne gre teden v prazno.. :rolleyes: vidm, da bi bila prej aktualna tema (glede na odgovore) : Kdo sinoč ni dingl dongl..., hi,hi ammmm sm že počas v klubu, ki pozablamo, kako to že izgleda.... me že mal zgleda emšo zafrkava, hi,hi :blush: :drunk:
maus Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 če bi reku da sem ta mesec sploh kdaj... bi lagau.. :whistle: ampak js sm velik LAGAUC :naughty:
GREY WOLF Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 če bi reku da sem ta mesec sploh kdaj... bi lagau.. :whistle: ampak js sm velik LAGAUC :naughty: LAGAUC beri SLINAUUUUUUUUUUUC... :whistle: dokaž,pošlji GSM št. nesrečnice
maus Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 LAGAUC beri SLINAUUUUUUUUUUUC... :whistle: dokaž,pošlji GSM št. nesrečnice bo že sama skoviknla... če bo hotla in ko bo zmogla do sape pridet :whistle:
GREY WOLF Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 bo že sama skoviknla... če bo hotla in ko bo zmogla do sape pridet :whistle: Je bil udavček al mambica? da preračunam odzivni čas nesrečnice
motoristek Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Ni potrebno povedat,napiši... :whistle: Pol bo pa napisal........................................................... :lol1: Je bil udavček al mambica?da preračunam odzivni čas nesrečnice mišek.... :lol1:
maus Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 nč udavček, pitonček, mišek :closedeyes: ... MIŠICA.. KITA IN TETIVA :whistle:
Tanjuška Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 mačka, jz tud že kr mau pozablam kako to zgleda - a si bova kej pomagale :whistle: :naughty:
Lobo Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Maus čestitke! Končno si na žmah prišo.
maus Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Maus čestitke! Končno si na žmah prišo. tud str, scufan petelin svojo piško najde :whistle:
miha Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 sm že počas v klubu, ki pozablamo, kako to že izgleda....me že mal zgleda emšo zafrkava, hi,hi :blush: :drunk: ah kanš emšo a bi mal iztopila iz kluba :naughty: vpiš se v moj klub :evilgrin:
biker77 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 mačka, jz tud že kr mau pozablam kako to zgleda - a si bova kej pomagale :whistle: :naughty: lahk še jest mal pomagam :naughty:
Frips Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 me že mal zgleda emšo zafrkava, hi,hi :blush: :drunk: Ta bolš emšo :whistle:
miha Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 mačka, jz tud že kr mau pozablam kako to zgleda - a si bova kej pomagale :whistle: :naughty: hvala k pozablas name inštruktorca :cry:
GREY WOLF Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Absolutno da sem.Naj dokaže kdo da nisem... :krneki:
mačka27 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 hvala k pozablas name inštruktorca :cry: same prazne obljube... ka pa akcija ?:naughty: :naughty: :naughty:
mačka27 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 lahk še jest mal pomagam :naughty: se edn korajzen...
mačka27 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 (popravljeno) Ta bolš emšo :whistle: pa daj ne zaj*** pa midva mava na isti dan rojstni dan, pa isto leto?????? mal sm povohunla po tvojm profili :blush: hja, sej- se vid po tvoji fotki da naju nekak podobno kreše, hi,hi Popravljeno Avgust 9, 2007. Popravil mačka27
minca Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 faaaak tema je čist :topic: ratala :wacko:
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 zdej bo mačka27 popizdila in vse poding-donglala, pol bo pa gmah :naughty: pol prideš pa počas ti na vrsto ;)
fossil Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 faaaaktema je čist :topic: ratala :wacko: to se zdi samo zato ker sma učer sam trikrat :whistle:
minca Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 (popravljeno) zdej bo mačka27 popizdila in vse poding-donglala, pol bo pa gmah :naughty: pol prideš pa počas ti na vrsto ;) :wacko: :wacko: ...bo kdo njo :lol1:... jz??? :o.....noup :grrr.... to bo pomota :grim to se zdi samo zato ker sma učer sam trikrat :whistle: :lol: :lol: to bo to ja :D Popravljeno Avgust 9, 2007. Popravil minca
fossil Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 :lol: :lol: to bo to ja :D zakaj ženske vse zanikate :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se