mikena Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Aja :eek: ja :D če bi me napumpal bi tud meu ta "it wasn't me" pogled :glare:
motoristek Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 A pol ga ni dal not... :hmm:
sjeng Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 ja :D če bi me napumpal bi tud meu ta "it wasn't me" pogled :glare: Prodal bi motor in voziček kupu, pa oženu te, ker si ravn prov tečna da ni dolgčas :winkiss:
mikena Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 A pol ga ni dal not... :hmm: malo sm mogla prosit :trance_33_sleep:
miha Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 sjeng me je nažgal :kva1: :worship: u je pa dovh čaku
sjeng Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 u je pa dovh čaku sploh ne, sm ji pa dal šele ko je res lepo rekla :D
miha Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 sploh ne, sm ji pa dal šele ko je res lepo rekla :D je lepo vidt da ženska prosi :naughty:
Roky Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Aja :eek: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Prodal bi motor in voziček kupu, pa oženu te, ker si ravn prov tečna da ni dolgčas :winkiss: :lol1: sjeng, sam tečnost se z leti stopnjuje :lol1:
GREY WOLF Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 Če šteje skoraj...pol nisem :unsure:
ShadoW88 Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 Če šteje skoraj...pol nisem :unsure: Se nisi mogel malo bolj potrudit? :hmm:
GREY WOLF Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 Se nisi mogel malo bolj potrudit? :hmm: -_- :zzz:
halls Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: sjeng, sam tečnost se z leti stopnjuje :lol1: In to na 3jo potenco!!! :angry:
mačka27 Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 In to na 3jo potenco!!! :angry: meni se zdi ravno obratno :whistle:
halls Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 meni se zdi ravno obratno :whistle: Kak to misliš? Razloži mi!!! :evilgrin: Pa menda ne namiguješ,da bi moški....? :hmm:
mačka27 Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 Kak to misliš? Razloži mi!!! :evilgrin: Pa menda ne namiguješ,da bi moški....? :hmm: nap- pač pa se mi zdi da iz leta v leto manj kompliciramo in lažje živimo usi skup! pa kaj- moški- ženska- pa konec koncev je vse ista pašta- se ti ne zdi? učasih kreše enega, drugič drugega :whistle: . j*** ga! that s life!!! ajdi sončka pa fajn se mej! life is to short, pa premalo petkov na razpolago, da bi se kompliciral o razlikah med spoloma, ki jih konec koncev po mojem skromnem mnenju ni oz. so neomembe vredne če primerjaš proti vrednoti celega življenja. pa saj smo vsi pod kožo krvavi... namesto iskanja razlik rajsi svoji dami pritisni enega cmoka, saj je v danasjem casu ze to velik dar, da spoznas nekoga, s katerim lahko delis predvsem veselje in radost volje do zivljenja... lp a max lep vecer
halls Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 nap- pač pa se mi zdi da iz leta v leto manj kompliciramo in lažje živimo usi skup!pa kaj- moški- ženska- pa konec koncev je vse ista pašta- se ti ne zdi? učasih kreše enega, drugič drugega :whistle: . j*** ga! that s life!!! ajdi sončka pa fajn se mej! life is to short, pa premalo petkov na razpolago, da bi se kompliciral o razlikah med spoloma, ki jih konec koncev po mojem skromnem mnenju ni oz. so neomembe vredne če primerjaš proti vrednoti celega življenja. pa saj smo vsi pod kožo krvavi... namesto iskanja razlik rajsi svoji dami pritisni enega cmoka, saj je v danasjem casu ze to velik dar, da spoznas nekoga, s katerim lahko delis predvsem veselje in radost volje do zivljenja... lp a max lep vecer Mucica,to si res lepo in pametno napisala!!! :worship: :winkiss: Takšnih punc ni veliko! Muci,a bi bla ti moja? :blush:
GREY WOLF Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Obvezna gimnastična vaja... :naughty:
mačka27 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 (popravljeno) Mucica,to si res lepo in pametno napisala!!! :worship: :winkiss: Takšnih punc ni veliko! Muci,a bi bla ti moja? :blush: Je to ponudba :naughty: :naughty: ? Popravljeno Avgust 19, 2007. Popravil mačka27
shark357 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Nč dons... :grrr Baje ju3 :grim :lol1:
Schmid87 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Nč dons... :grrr Baje ju3 :grim :lol1: a jo je vožna na zadnmu zicu čist uničla :D c c c :whistle:
GREY WOLF Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 Ne da bi se hvalil... :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se