Miha Z. Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 A se človeku prizna 1 fuk, če si ga dovoljkrat na roko vrže? če velja to, pol jest VSAKI DAN :whistle: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 bilo to sinoč je ali davi.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Julij 1, 2006 Deli Objavljeno Julij 1, 2006 :grrr :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 nč :BUA: :BUA: :BUA: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 bemu, suša tole :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Ajd, da popravmo povprečje.... jaz sem. :) Pa ne sam sinoč :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Ajd da pokvarimo povprečje. Jaz nisem. :grrr Ampak samo včeraj. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Jaz nisem ...preveč alkohola!!! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 (popravljeno) Ajd, da popravmo povprečje.... jaz sem. :) Pa ne sam sinoč :D Manu, tole je pa lepa novica. :naughty: Jaz pa ne v soboto ne včeraj nisem. Mah. :doze: :photo: Zdaj grem pa še za 3 dni v tujino. :) Popravljeno Julij 3, 2006. Popravil Insallah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 kratek izsek iz motoristkovega horoskopa: :hmm: nismo čitali pravega horoskopa... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 @motoristek v prihajajočem tednu ti bodo pa zvezde bolj naklonjene: V ponedeljek bo šlo. Prav tako tudi v torek, čeprav ni nujno, da tako dobro kot v sredo. V sredo bo šlo zagotovo. Četrtek ni tako zanesljiv kot sreda in ostali dnevi, vendar bo verjetno vseeno šlo. V zadnji dekadi, torej v petek, bo prav zagotovo šlo. V soboto bo šlo gladko. V nedeljo pa se boste morali malo potruditi, pa bo šlo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Knock Knock... Who's there? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 @motoristek v prihajajočem tednu ti bodo pa zvezde bolj naklonjene: :OK: že 2 :eek: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 V karanteni sn. Nea smem..... :kva2: morm bit v formi zvečer pred TV-jem.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 V karanteni sn. Nea smem..... :kva2: morm bit v formi zvečer pred TV-jem.... :lol1: ....samo med polčasom :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urbi Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 No, pa je tudi to za nami... <_< Do naslednjič. Urbi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxf1 Objavljeno Julij 7, 2006 Deli Objavljeno Julij 7, 2006 Rokometaši se tudi lahk javijo :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Julij 8, 2006 Deli Objavljeno Julij 8, 2006 :grim Brez rokometa :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Julij 8, 2006 Deli Objavljeno Julij 8, 2006 :hmm: zakaj :? sej tm tut DINGL-DONG :krneki: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 8, 2006 Deli Objavljeno Julij 8, 2006 sej ni čudno da nas je tko mal :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno Julij 8, 2006 Deli Objavljeno Julij 8, 2006 sej ni čudno da nas je tko mal :angry2: jaz sem poskrbel za ohranitev vrste Sanda, kaj pa ti :naughty: kar tako, v prazno, pa teh ogabnih gibov ne mislim več ponavljat.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 8, 2006 Deli Objavljeno Julij 8, 2006 Lojz eni pač fu**jo sam zarad športa, .) drugi pa skrbimo za nantaliteto :grim (motorističnajejebenapress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno Julij 8, 2006 Deli Objavljeno Julij 8, 2006 pogosti fuk - slovenskih fantov grob ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se