Skoči na vsebino

Kdo je s'noč kej dingl-dong?...

Priporočene objave

Objavljeno

razprodana. :worship:

Objavljeno
razprodana. :worship:

Glej no, kdo je nazaj! :D Kaj zdaj, kdaj bo kaj akcije, ker meni je že "rahlo tečno"? :whistle:

Objavljeno
Glej no, kdo je nazaj! :D Kaj zdaj, kdaj bo kaj akcije, ker meni je že "rahlo tečno"? :whistle:

ja fantek moj, poklič' kaj! (GSM v profilu) urnik imam sicer dokaj poln, a zate se vedno kakšna luknjica najde! :naughty:

Objavljeno

:grim

Objavljeno

Ufff noro pa še zastonj :evilgrin: Še sploh če si mal vzburjen že od prej, od yamahce :P

Pa djte kej napisat še, d ne bo brat motosveta bral pa vidu moje objave na ''on the top'' .)

Objavljeno
i mene :worship:

uff dejavu ti maš pa dost dnarja da zdj kr usak večer :lol1: :lol1:

Objavljeno

sej je moja :wub: , mnde pa že da zastonj :P

Objavljeno (popravljeno)
sej je moja :wub: , mnde pa že da zastonj :P

A pa to se ti zdej, ko si še bolj nov, sam na hrbet uležeš pa stokaš zravn, al kako to zgleda? :whistle:

A doggy-style si jo že nažgal? Kaj pa v stoje pred ogledalom?

Popravljeno . Popravil mashina
Objavljeno

Ej ne rečem nič..pod tušem..doggy style..dns pa eno drugo kr v naravi..me ne briga važno d je :worship:

Objavljeno

:lol1:

Objavljeno

PA PIZDA DEJAVU DEJ SE ZADRŽ MAL SVOJIH KOMENTARJEV !!!!! NE ZANIMAJO NAS NOBENE PODROBNOSTI, PA DOJAM ŽE TO ENKRAT!!!! TAM JOKCAŠ, TLE SE DELAŠ NEKI PAMETNGA,DA NATEPAVAŠ VSEPOVPREK, SPET TAM JOKAŠ KER NIMAŠ MOTORJA :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Objavljeno

Make me scream....zdej pa bom tih...res je zadost se strinjam s tabo...bom tiho, nisem pa več DejaVu- dost je, sramota je, hočem se jo rešit za vselej in si vrniti čast...

Objavljeno
Make me scream....zdej pa bom tih...res je zadost se strinjam s tabo...bom tiho, nisem pa več DejaVu- dost je, sramota je, hočem se jo rešit za vselej in si vrniti čast...

Ti si pa res odpičen, meister Olredisin... :D

Objavljeno
Ej ne rečem nič..pod tušem..doggy style..dns pa eno drugo kr v naravi..me ne briga važno d je :worship:

A pol TOLE že znaš nardit?

Objavljeno
PA PIZDA DEJAVU DEJ SE ZADRŽ MAL SVOJIH KOMENTARJEV !!!!! NE ZANIMAJO NAS NOBENE PODROBNOSTI, PA DOJAM ŽE TO ENKRAT!!!! TAM JOKCAŠ, TLE SE DELAŠ NEKI PAMETNGA,DA NATEPAVAŠ VSEPOVPREK, SPET TAM JOKAŠ KER NIMAŠ MOTORJA :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Govori sam zase!!!! :lol1: :D

Objavljeno
:lol1:

:lol1: podpis B)

Objavljeno

ontopik.. :grim

Objavljeno
za 1x še ne

prilimi kako slikco ko boš imel kaj zanimivega :naughty:

Objavljeno

:naughty: itak brez tega ne gre ... :naughty:

Objavljeno
:naughty: itak brez tega ne gre ... :naughty:

lačen pa že ne bom... :lol1:

Objavljeno

Včeraj ob reki Soči- ma nimam slik, drugič bojo :naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!