FlamE#7 Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 hahah to je pa sam u srbiji možno :lol1:
vapotek Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 razprodana. :worship: Glej no, kdo je nazaj! :D Kaj zdaj, kdaj bo kaj akcije, ker meni je že "rahlo tečno"? :whistle:
LongLegs Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Glej no, kdo je nazaj! :D Kaj zdaj, kdaj bo kaj akcije, ker meni je že "rahlo tečno"? :whistle: ja fantek moj, poklič' kaj! (GSM v profilu) urnik imam sicer dokaj poln, a zate se vedno kakšna luknjica najde! :naughty:
RHonda Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Ufff noro pa še zastonj :evilgrin: Še sploh če si mal vzburjen že od prej, od yamahce :P Pa djte kej napisat še, d ne bo brat motosveta bral pa vidu moje objave na ''on the top'' .)
_N3jC_ Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 i mene :worship: uff dejavu ti maš pa dost dnarja da zdj kr usak večer :lol1: :lol1:
RHonda Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 sej je moja :wub: , mnde pa že da zastonj :P
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 (popravljeno) sej je moja :wub: , mnde pa že da zastonj :P A pa to se ti zdej, ko si še bolj nov, sam na hrbet uležeš pa stokaš zravn, al kako to zgleda? :whistle: A doggy-style si jo že nažgal? Kaj pa v stoje pred ogledalom? Popravljeno Maj 14, 2008. Popravil mashina thumper 1
RHonda Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 Ej ne rečem nič..pod tušem..doggy style..dns pa eno drugo kr v naravi..me ne briga važno d je :worship:
motobejbi Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 PA PIZDA DEJAVU DEJ SE ZADRŽ MAL SVOJIH KOMENTARJEV !!!!! NE ZANIMAJO NAS NOBENE PODROBNOSTI, PA DOJAM ŽE TO ENKRAT!!!! TAM JOKCAŠ, TLE SE DELAŠ NEKI PAMETNGA,DA NATEPAVAŠ VSEPOVPREK, SPET TAM JOKAŠ KER NIMAŠ MOTORJA :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
RHonda Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 Make me scream....zdej pa bom tih...res je zadost se strinjam s tabo...bom tiho, nisem pa več DejaVu- dost je, sramota je, hočem se jo rešit za vselej in si vrniti čast...
LucifugeRofocale Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 Make me scream....zdej pa bom tih...res je zadost se strinjam s tabo...bom tiho, nisem pa več DejaVu- dost je, sramota je, hočem se jo rešit za vselej in si vrniti čast... Ti si pa res odpičen, meister Olredisin... :D
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 Ej ne rečem nič..pod tušem..doggy style..dns pa eno drugo kr v naravi..me ne briga važno d je :worship: A pol TOLE že znaš nardit? thumper 1
halls Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 PA PIZDA DEJAVU DEJ SE ZADRŽ MAL SVOJIH KOMENTARJEV !!!!! NE ZANIMAJO NAS NOBENE PODROBNOSTI, PA DOJAM ŽE TO ENKRAT!!!! TAM JOKCAŠ, TLE SE DELAŠ NEKI PAMETNGA,DA NATEPAVAŠ VSEPOVPREK, SPET TAM JOKAŠ KER NIMAŠ MOTORJA :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Govori sam zase!!!! :lol1: :D
RHonda Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 A pol TOLE že znaš nardit? za 1x še ne
stuhec Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 za 1x še ne prilimi kako slikco ko boš imel kaj zanimivega :naughty:
semamiz Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 :naughty: itak brez tega ne gre ... :naughty:
motoristek Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 :naughty: itak brez tega ne gre ... :naughty: lačen pa že ne bom... :lol1:
RHonda Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 Včeraj ob reki Soči- ma nimam slik, drugič bojo :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se