motoristek Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Ja, ponoč se zbudimo večkrat mokri...
sjeng Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Ja, ponoč se zbudimo večkrat mokri... Mora bit pa zajebano, ko se začnejo problemi z mehurjem in prostato
motoristek Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Mora bit pa zajebano, ko se začnejo problemi z mehurjem in prostato :grim
Cartman Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 zdi se mi de je učeri in dans fuqalo vsej 3/4 slovenije MENE U GLAVO :headbang:
LongLegs Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 z mikeno je bilo zelo pestro! :naughty:
mikena Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 z mikeno je bilo zelo pestro! :naughty: zdej me pa res firbca kdo si ti :D
fossil Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 zdej me pa res firbca kdo si ti :D a ne tebe firbca za vse kar ma pulz in denarnico (pulz ni nujen)... :whistle:
mikena Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 a ne tebe firbca za vse kar ma pulz in denarnico (pulz ni nujen)... :whistle: kaj maš komplekse?
riderrgirl Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 bomo danes :evilgrin: blagor enim.........js bi tut...... :whistle:
sjeng Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 (popravljeno) blagor enim.........js bi tut...... :whistle: Sori trenutno te edino za trojčka lahk ponucamo :D Popravljeno Junij 9, 2008. Popravil sjeng
fossil Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 kaj maš komplekse? ne, tvoje bi ti rad pomagu razrešt...
gebre Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 (popravljeno) Sori trenutno te edino za trojčka lahk ponucamo :D trojčka? aja bo pir vmes nosila :grim Popravljeno Junij 9, 2008. Popravil gebre
sjeng Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 trojčka? aja bo pir vmes nosila :grim That`s the plan :D
metuljcica46 Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 sam k tole kle berem se mal zamislm..ne vem no....a se vi zajebavate da ste mladi pa tok mal al kaj..ne vem no... :unsure: jst sama raj ne pišem v to temo, k je itq povsod zajebancija..povem pa sam to, fantje in dekleta dejte no mladi ste, popestrite si življenje, sex sprošča.... :rolleyes: kdaj pa boste sexal če ne zdej.....get real .) :OK:
pjero Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 kaj maš komplekse? mam en kompleks med palcema na nogah,te zanima??
pjero Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 sam k tole kle berem se mal zamislm..ne vem no....a se vi zajebavate da ste mladi pa tok mal al kaj..ne vem no... :unsure: jst sama raj ne pišem v to temo, k je itq povsod zajebancija..povem pa sam to, fantje in dekleta dejte no mladi ste, popestrite si življenje, sex sprošča.... :rolleyes: kdaj pa boste sexal če ne zdej.....get real .) :OK: in kolkrat ga ti fasneš?? :whistle: :whistle: ali je to bolj... :krneki:
Schmid87 Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 sam k tole kle berem se mal zamislm..ne vem no....a se vi zajebavate da ste mladi pa tok mal al kaj..ne vem no... :unsure: jst sama raj ne pišem v to temo, k je itq povsod zajebancija..povem pa sam to, fantje in dekleta dejte no mladi ste, popestrite si življenje, sex sprošča.... :rolleyes: kdaj pa boste sexal če ne zdej.....get real .) :OK: pač ne pišejo/pišemo skos sm notr kadar se sexa.. to se sam občasno napiše, če je glih cajt :D lj.. spet pametne besede od ŠtirŠestke :D (Brane) :lol: prej, zdj, kasnej ^_^ (kadar se ponudi priložnost) :P
LongLegs Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 zdej me pa res firbca kdo si ti :D
metuljcica46 Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 in kolkrat ga ti fasneš?? :whistle: :whistle: ali je to bolj... :krneki: nam govorila, nben neb verjel...pa tut zakaj bi... :whistle: pol se vsi norca delajo, zaenkrat mam še tok pameti da je moja zasebnost le moja, in ne razglabljam o vsem na javnem forumu... :yes: no ofence .) pač ne pišejo/pišemo skos sm notr kadar se sexa.. to se sam občasno napiše, če je glih cajt :D lj.. spet pametne besede od ŠtirŠestke :D (Brane) :lol: prej, zdj, kasnej ^_^ (kadar se ponudi priložnost) :P sj vem, jst tut ne...sam ENI majo dost čudne, sicer je pa vse zajebancija, sj sm na realnih tleh no... :D sj lih to, včer mi je blo dolgčas, haha :D pa kaj je petnula a se človk ne sme mal pohecat no.. B) tko je prou .) :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se