Brdaus Objavljeno Julij 28, 2006 Opozori Objavljeno Julij 28, 2006 Kr eno uradno prijavnico priprav :grim Že oblikujem formo.... drgač pa nič dingl-dong <_< ne vem, kaj misli
Tanatos Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 drgač pa nič dingl-dong <_< ne vem, kaj misli bot veseu, men tud že par dni ni blo treba :closedeyes:
doors girl Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 aia zate je to napor .... :? al kako .... :blink:
Kreativc Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 Zadnje case je vec blow-jobov. Meni je prav! :D
no_name Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 (popravljeno) Zadnje case je vec blow-jobov. Meni je prav! :D Zakaj O:-) Popravljeno Julij 31, 2006. Popravil no_name
Tanatos Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 aia zate je to napor .... :? al kako .... :blink: :grrr Zadnje case je vec blow-jobov. Meni je prav! :D :grim
sjeng Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 Zakaj O:-) Ni se mu blo treba preveč matrat, je energijo pršparal za motor
Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 če bi jz tok fukala kokr se ga zadnje cajte nafukam bi se tud mau bol počutla, najbrž! :blink:
Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 A te je pustu, ti njega? uuuuuuuuuu jz sm pa že en cajt srečno samska. eh pa ka mi bo desc, če pol sam ljubosumje zganja, sj za dingl dongl se pa itak najdejo an
Miha Z. Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 uuuuuuuuuu jz sm pa že en cajt srečno samska. eh pa ka mi bo desc, če pol sam ljubosumje zganja, sj za dingl dongl se pa itak najdejo an :naughty: :lol1: če kdo zganja lubosumje so to babe :D :P
Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 (popravljeno) :naughty: :lol1: če kdo zganja lubosumje so to babe :D :P ja se najdejo, sam majo ponavad razlog, desci ga pa nimajo, k začenjajo zganjat ljubosumje za brezveze, se skregajo zato, da grejo na pir s kolegi, namest, da bi sam reku, da gre s kolegi na pir, ne se more prej skregat na mrtvo, da ma kao razlog Popravljeno Julij 31, 2006. Popravil Tanjuška
sjeng Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 :D :D :D :D maš pa dobre izkušnje s tipi
Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 :D :D :D :D maš pa dobre izkušnje s tipi žau ja, sj zato pa nč kej pospešeno ne iščem druzga, rabm GMH pred njimi MMMMMMMMMIIIIIIIIIIRRRRRRRRRR! :lol1:
Kreativc Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 Zakaj O:-) Ker ne maram vec v troje s teto s Krvavca! ja se najdejo, sam majo ponavad razlog, desci ga pa nimajo, k začenjajo zganjat ljubosumje za brezveze, se skregajo zato, da grejo na pir s kolegi, namest, da bi sam reku, da gre s kolegi na pir, ne se more prej skregat na mrtvo, da ma kao razlog Kako se bi pa odzvala, ce bi sam rek, da gre na pir? Ce je imev tak pristop, so ga v to zihr prisilile slabe izkusnje, al pa je ded brez jajc!
sjeng Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 (popravljeno) žau ja, sj zato pa nč kej pospešeno ne iščem druzga, rabm GMH pred njimi MMMMMMMMMIIIIIIIIIIRRRRRRRRRR! :lol1: Se bolš da nč ne iščeš, nesreča pride sama :D Popravljeno Avgust 1, 2006. Popravil sjeng
klimbra Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 ja se najdejo, sam majo ponavad razlog, desci ga pa nimajo, k začenjajo zganjat ljubosumje za brezveze, se skregajo zato, da grejo na pir s kolegi, namest, da bi sam reku, da gre s kolegi na pir, ne se more prej skregat na mrtvo, da ma kao razlog UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu......šit.......... :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Jaz sem biu tega navajen z druge strani :doze: :doze: :doze: :eek: :eek:
lojzek Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 Prejšn tedn na dvodnevnem dopustu... Višek časa čez cel dan... Dobr da mi ni od viška rabe preč padu :D
doors girl Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 uuuuuuuuuu jz sm pa že en cajt srečno samska. eh pa ka mi bo desc, če pol sam ljubosumje zganja, sj za dingl dongl se pa itak najdejo an :OK: tole si mi pa pobrala z jezika haha suša... :angry: jp.....
Tanjuška Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 Ker ne maram vec v troje s teto s Krvavca! Kako se bi pa odzvala, ce bi sam rek, da gre na pir? Ce je imev tak pristop, so ga v to zihr prisilile slabe izkusnje, al pa je ded brez jajc! z veseljem sm mu rekla, da nj gre, sj človk tud rab mau časa zase an Se bolš da nč ne iščeš, nesreča pride sama :D maš res bemu :OK: tole si mi pa pobrala z jezika haha :angry: jp..... :OK:
lenči Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 :OK: tole si mi pa pobrala z jezika haha :angry: jp..... posušena, fosilizirana... :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se