pajkica Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 Itak, da te ne bo. Pičkica. :naughty: Pičkica? kdo to? ti men to? kako lahko namest mene odločaš kje bom pa kdaj? :kva2: mater da nisva kej u žlaht k si tolk pogumen? motoristka7, Ghost_R1, Policija in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 mi kdo posod dildota? :whistle: k drgač še ne bo kmal... k tuki se sam govori... Na to sem jaz mislil... :rolleyes: Spet samo gobec in sapa. :whistle: Trojane. Sobota ob 12. uri. :evilgrin: ...pridem še jaz, bo v troje... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Colonel Trautman Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 Na to sem jaz mislil... :rolleyes: ...pridem še jaz, bo v troje... :whistle: Pridi, si bova privoščila dobro kosilo; pajkice itak ne bo. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 Na to sem jaz mislil... :rolleyes: ...pridem še jaz, bo v troje... :whistle: no vsaj en k ve kaj govorim :whistle: drugač pa sami gobcači.... ja sej men vseen kolk nas je, u glavnem jaz ne dam za kufe, niti za krof... zmenta se sama kdo bo plaču :evilgrin: :naughty: Policija, spuzva, motoristka7 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 Pridi, si bova privoščila dobro kosilo; pajkice itak ne bo. :whistle: :evilgrin: sej pajkice čist mal pojemo ................ :whistle: če vrejameš..... LongLegs, soncnca, Ghost_R1 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 bejba zdej si ga pa nasrkala... :evilgrin: js pridem na kofe pa krof gledat kak boš tole spelala.... :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 bejba zdej si ga pa nasrkala... :evilgrin: js pridem na kofe pa krof gledat kak boš tole spelala.... :whistle: :naughty: ti, dej greva rajš midve same na kufe pa na krof... pa gledave kak bosta onadva tole spelala.... :evilgrin: pa ne bit tko žleht tamala.... :winkiss: mater, sej bo pol motosveta pršl gledat kako bo šla pajkica na krof... bemu.... pardon na nateg .... :whistle: soncnca, motoristka7, spuzva in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 ti, dej greva rajš midve same na kufe pa na krof... pa gledave kak bosta onadva tole spelala.... :evilgrin: pa ne bit tko žleht tamala.... :winkiss: mater, sej bo pol motosveta pršl gledat kako bo šla pajkica na krof... bemu.... pardon na nateg .... :whistle: grema na kofe.. :rolleyes: .ja..na zej sem pa žleht hudiča... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 grema na kofe.. :rolleyes: .ja..na zej sem pa žleht hudiča... :whistle: ja naslajala bi se a ne? k bi gledala kako sm se pustila enmu da me je na krof "odpelu" tko na suh... :P ja viš, sm saj ziher da od tebe kofe dobim .) k tipi niso resni.... kok sva se hit zmenle.... Ghost_R1, motoristka7, soncnca in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 Pridi, si bova privoščila dobro kosilo; pajkice itak ne bo. :whistle: Midva se bova krofov nabajsala :naughty: onima dvema se bo pa pajčevina na pičkah naredila :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 Midva se bova krofov nabajsala :naughty: onima dvema se bo pa pajčevina na pičkah naredila :lol1: mene pajčevina ne mot... :whistle: sem pajkica :worship: sam nč bat, se znajdemo.... tud brez krofov ... :naughty: Reims, motoristka7, PizdinPolda in 7 others 3 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 mene pajčevina ne mot... :whistle: sem pajkica :worship: sam nč bat, se znajdemo.... tud brez krofov ... :naughty: itak.... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 sm :yes: . blo je... fenomenalno :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 sm :yes: . blo je... fenomenalno :wub: ves kak bi blo fajn če bi te jaz :trance_33_sleep: drla bi se ko ona pri reporteru milanu miha TI SI MOJ KRALJ :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 Zdej pa že encajt nč :BUA: :? Mrbit me ne mara več :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 Zdej pa že encajt nč :BUA: :? Mrbit me ne mara več :hmm: sočustvujem stari :D :D verjetn je sam "preobremenjena" :) sicer pa sej se počas navadš izgovorov glava me boli, to me boli, to...ženske! :D na srečo teh težav še nimam :whistle: evo enga zate :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 1, 2008 Deli Objavljeno November 1, 2008 Brez krofov.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno November 1, 2008 Deli Objavljeno November 1, 2008 :naughty: ... še kar ... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno November 1, 2008 Deli Objavljeno November 1, 2008 ..e.. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno November 1, 2008 Deli Objavljeno November 1, 2008 Bi, pa so jo borovničke zdelale :( Tud štajerke niso več to za kar jih imajo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 1, 2008 Deli Objavljeno November 1, 2008 Bi, pa so jo borovničke zdelale :( Tud štajerke niso več to za kar jih imajo.... Moje sožalje. Bo treba "Gorenjko" probat.....te prenesejo več :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 1, 2008 Deli Objavljeno November 1, 2008 Brez krofov.... :OK: ja itak.... je treba do trojan, pa bi bli.... :evilgrin: sta zamočla da to kr ni res...... :naughty: Ghost_R1, soncnca, Policija in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno November 1, 2008 Deli Objavljeno November 1, 2008 ves kak bi blo fajn če bi te jaz :trance_33_sleep: drla bi se ko ona pri reporteru milanu miha TI SI MOJ KRALJ :worship: Edin problem je pol, k ti bo budilka zvonila za na šiht, pa se boš zbudil :lol1: ... do takrat pa kr sanjaj, da nauš reku da te vse motosvetovke tko zatirajo :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 2, 2008 Deli Objavljeno November 2, 2008 Danes slabo, samo 2x sem, ampak jutri je nov dan... Ghost_R1, MacekMuri, spuzva in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se