pajkica Objavljeno November 2, 2008 Deli Objavljeno November 2, 2008 Danes slabo, samo 2x sem, ampak jutri je nov dan... ja pa res.... kaj ni šlo 3x? ti je crknla mašina? :whistle: LongLegs, Frantisek, thumper in 8 others 3 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 ja pa res.... kaj ni šlo 3x? ti je crknla mašina? :whistle: Eh, kje pa. :grrr Kolegu sem pomagal neko kurčevo omaro sestavljat, pa mi je cajta sfalilo :( soncnca, Alpinist, MacekMuri in 8 others 9 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 Eh, kje pa. :grrr Kolegu sem pomagal neko kurčevo omaro sestavljat, pa mi je cajta sfalilo :( Da se ti ne skrivaš celo noč v omari... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 Eh, kje pa. :grrr Kolegu sem pomagal neko kurčevo omaro sestavljat, pa mi je cajta sfalilo :( prokleta omara...sej še dobr da te ni še omara km priprla...pol tud 2x ne bi..... :whistle: soncnca, spuzva, Alpinist in 8 others 3 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 ja pa res.... kaj ni šlo 3x? ti je crknla mašina? :whistle: Stani malo ... jaz pa ne crknem kar tako ... thumper, LongLegs, Alpinist in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 jaz pa ne crknem kar tako ... A jaz sem "kar tako" al kaj?! :angry: FrancKarnjo, MacekMuri, Frantisek in 8 others 9 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 Moje sožalje. Bo treba "Gorenjko" probat.....te prenesejo več :evilgrin: :evilgrin: Sam problem pr gorenjki je (kar vsi vedno pozabimo), da ji ne smeš nikol rečt če da, ampak če vzame :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 Sam problem pr gorenjki je (kar vsi vedno pozabimo), da ji ne smeš nikol rečt če da, ampak če vzame :lol1: :yea1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 (popravljeno) vsem ki so s'noč želim .... ... tud danes Popravljeno November 4, 2008. Popravil Lojze Knapić Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 vsem ki so s'noč želim .... ... tud danes :grrr ne gre saj vidiš, je treba delat in ne ga srat :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 :grrr ne gre saj vidiš, je treba delat in ne ga srat :headbang: Ti ko seksaš tudi serješ... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 Motoristek eno vprašanje zate:od vsega kaj najraje delaš nasvet!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 Motoristek eno vprašanje zate:od vsega kaj najraje delaš nasvet!!!!! Tale tema je, kdo je danes fukal in jaz ko fukam ne delam in ga ne serjem. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 jaz ko fukam ne delam Z drugimi besedami si htel rečt, da si bolj tak.....kak bi rekel.....pasivni "člen". :whistle: spuzva, Policija, FrancKarnjo in 8 others 8 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 Z drugimi besedami si htel rečt, da si bolj tak.....kak bi rekel.....pasivni "člen". :whistle: Neeeeee.....htel je povejat, da je taki bolj šlampasti pri fuku..... :naughty: Pa ti......"jebać"?? :naughty: Alpinist in Frantisek 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 Pa ti......"jebać"?? :naughty: Glej, hvalit se ne mislim....naj se vsaka sama prepriča. B) Poudarek je na vsakA, tak da naj ti ne hodijo neke čudne fore po glavi..........spet!!! :nono: Alpinist, LongLegs, FrancKarnjo in 8 others 9 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 Glej, hvalit se ne mislim....naj se vsaka sama prepriča. B) Poudarek je na vsakA, tak da naj ti ne hodijo neke čudne fore po glavi..........spet!!! :nono: On line je lahko vski kuhac "jebać" :naughty: Ma materiala je zunaj kolko hočeš, tako da se ne rabiš bat..... :evilgrin: Frantisek in Alpinist 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 materiala je zunaj kolko hočeš, tako da se ne rabiš bat Saj se ne bojim, da bi mi ga zmanjkalo :D Zate pa.......hja no, glavno, da si zdrav... :evilgrin: PizdinPolda, MacekMuri, LongLegs in 7 others 8 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 Z drugimi besedami si htel rečt, da si bolj tak.....kak bi rekel.....pasivni "člen". :whistle: ja, vedno rabiš dva člena, jaz sem pač pasivni ona je pa bolj dinamičen "člen"... :naughty: Neeeeee.....htel je povejat, da je taki bolj šlampasti pri fuku..... :naughty: Pa ti......"jebać"?? :naughty: Ne, jaz sem štamperlski tolkač... :whistle: @kaj me je htel Brumer vprašat pa ne vem... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 kaj me je htel Brumer vprašat pa ne vem... :? Po moje, če mu daš... :hmm: Policija, PizdinPolda, Frantisek in 8 others 9 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 Po moje, če mu daš... :hmm: ....jajca za počohat :naughty: Alpinist in Frantisek 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 Po moje, če mu daš... :hmm: ....GS-a.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 ....GS-a.... :naughty: Nerabim,namreč GS-a bi lahko kupil že leta 1996 pa mi nikoli ni bil všeč, :devil: pa nezamerit namreč v mojem BMW-eju sta DVA GS-a 2cil. + 2 cil. = 4 cil. in z manj ccm 1157 (GS 1170 ccm) imam kar 55% več KW tudi navora malo več ca 15 Nm 130 Nm GS 77 KW. 115 Nm. :eek: Zdaj pa k odgovorju na vprašanje,ki sem ti ga zastavil in ga nisi razumel.Najbolj uživaš,ko serješ,takrat res na vse pozabiš je pa pogoj,da se ti mudi. Npr.zamisli si desno blondinka levo sekret tebi se ZELO mudi nikar nereči,da bi zavil desno. :nono: pajkica in Frantisek 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 Nerabim,namreč GS-a bi lahko kupil že leta 1996 pa mi nikoli ni bil všeč, :devil: pa nezamerit namreč v mojem BMW-eju sta DVA GS-a 2cil. + 2 cil. = 4 cil. in z manj ccm 1157 (GS 1170 ccm) imam kar 55% več KW tudi navora malo več ca 15 Nm 130 Nm GS 77 KW. 115 Nm. :eek: Zdaj pa k odgovorju na vprašanje,ki sem ti ga zastavil in ga nisi razumel.Najbolj uživaš,ko serješ,takrat res na vse pozabiš je pa pogoj,da se ti mudi. Npr.zamisli si desno blondinka levo sekret tebi se ZELO mudi nikar nereči,da bi zavil desno. :nono: Blondinko bi posral... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 6, 2008 Deli Objavljeno November 6, 2008 Nerabim,namreč GS-a bi lahko kupil že leta 1996 pa mi nikoli ni bil všeč, :devil: pa nezamerit namreč v mojem BMW-eju sta DVA GS-a 2cil. + 2 cil. = 4 cil. in z manj ccm 1157 (GS 1170 ccm) imam kar 55% več KW tudi navora malo več ca 15 Nm 130 Nm GS 77 KW. 115 Nm. :eek: Zdaj pa k odgovorju na vprašanje,ki sem ti ga zastavil in ga nisi razumel.Najbolj uživaš,ko serješ,takrat res na vse pozabiš je pa pogoj,da se ti mudi. Npr.zamisli si desno blondinka levo sekret tebi se ZELO mudi nikar nereči,da bi zavil desno. :nono: Boli me quhac za tvojga BMW-ja :evilgrin: .zarad mene si ga še v postlo nesi, pa se malo pocartaj z njim...Povej, če še sploh kaj ..ukaš :naughty: .....svojo imovino pa reklamiraj v kaki drugi temi........ :rolleyes: MacekMuri in Frantisek 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se