pajkica Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 Danes slabo, samo 2x sem, ampak jutri je nov dan... ja pa res.... kaj ni šlo 3x? ti je crknla mašina? :whistle: Policija, soncnca, LongLegs in 8 others 3 8
vapotek Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 ja pa res.... kaj ni šlo 3x? ti je crknla mašina? :whistle: Eh, kje pa. :grrr Kolegu sem pomagal neko kurčevo omaro sestavljat, pa mi je cajta sfalilo :( PizdinPolda, LongLegs, Reims in 8 others 9 2
motoristek Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Eh, kje pa. :grrr Kolegu sem pomagal neko kurčevo omaro sestavljat, pa mi je cajta sfalilo :( Da se ti ne skrivaš celo noč v omari... :lol1:
pajkica Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Eh, kje pa. :grrr Kolegu sem pomagal neko kurčevo omaro sestavljat, pa mi je cajta sfalilo :( prokleta omara...sej še dobr da te ni še omara km priprla...pol tud 2x ne bi..... :whistle: FrancKarnjo, PizdinPolda, Alpinist in 8 others 3 8
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 ja pa res.... kaj ni šlo 3x? ti je crknla mašina? :whistle: Stani malo ... jaz pa ne crknem kar tako ... Ghost_R1, Frantisek, MacekMuri in 5 others 7 1
vapotek Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 jaz pa ne crknem kar tako ... A jaz sem "kar tako" al kaj?! :angry: Policija, Frantisek, Reims in 8 others 9 2
suhi Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Moje sožalje. Bo treba "Gorenjko" probat.....te prenesejo več :evilgrin: :evilgrin: Sam problem pr gorenjki je (kar vsi vedno pozabimo), da ji ne smeš nikol rečt če da, ampak če vzame :lol1:
riderrgirl Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Sam problem pr gorenjki je (kar vsi vedno pozabimo), da ji ne smeš nikol rečt če da, ampak če vzame :lol1: :yea1: :lol1:
Lojze Knapić Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 (popravljeno) vsem ki so s'noč želim .... ... tud danes Popravljeno November 4, 2008. Popravil Lojze Knapić
ZD€N€ Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 vsem ki so s'noč želim .... ... tud danes :grrr ne gre saj vidiš, je treba delat in ne ga srat :headbang:
motoristek Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 :grrr ne gre saj vidiš, je treba delat in ne ga srat :headbang: Ti ko seksaš tudi serješ... :lol1:
Guest Brumer Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 Motoristek eno vprašanje zate:od vsega kaj najraje delaš nasvet!!!!!
motoristek Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 Motoristek eno vprašanje zate:od vsega kaj najraje delaš nasvet!!!!! Tale tema je, kdo je danes fukal in jaz ko fukam ne delam in ga ne serjem. Lp
vapotek Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 jaz ko fukam ne delam Z drugimi besedami si htel rečt, da si bolj tak.....kak bi rekel.....pasivni "člen". :whistle: LongLegs, spuzva, PizdinPolda in 8 others 8 3
xr800 Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Z drugimi besedami si htel rečt, da si bolj tak.....kak bi rekel.....pasivni "člen". :whistle: Neeeeee.....htel je povejat, da je taki bolj šlampasti pri fuku..... :naughty: Pa ti......"jebać"?? :naughty: Alpinist in Frantisek 2
vapotek Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Pa ti......"jebać"?? :naughty: Glej, hvalit se ne mislim....naj se vsaka sama prepriča. B) Poudarek je na vsakA, tak da naj ti ne hodijo neke čudne fore po glavi..........spet!!! :nono: MacekMuri, Frantisek, FrancKarnjo in 8 others 9 2
xr800 Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Glej, hvalit se ne mislim....naj se vsaka sama prepriča. B) Poudarek je na vsakA, tak da naj ti ne hodijo neke čudne fore po glavi..........spet!!! :nono: On line je lahko vski kuhac "jebać" :naughty: Ma materiala je zunaj kolko hočeš, tako da se ne rabiš bat..... :evilgrin: Alpinist in Frantisek 2
vapotek Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 materiala je zunaj kolko hočeš, tako da se ne rabiš bat Saj se ne bojim, da bi mi ga zmanjkalo :D Zate pa.......hja no, glavno, da si zdrav... :evilgrin: MacekMuri, LongLegs, Ghost_R1 in 7 others 8 2
motoristek Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Z drugimi besedami si htel rečt, da si bolj tak.....kak bi rekel.....pasivni "člen". :whistle: ja, vedno rabiš dva člena, jaz sem pač pasivni ona je pa bolj dinamičen "člen"... :naughty: Neeeeee.....htel je povejat, da je taki bolj šlampasti pri fuku..... :naughty: Pa ti......"jebać"?? :naughty: Ne, jaz sem štamperlski tolkač... :whistle: @kaj me je htel Brumer vprašat pa ne vem... :?
vapotek Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 kaj me je htel Brumer vprašat pa ne vem... :? Po moje, če mu daš... :hmm: Frantisek, soncnca, MacekMuri in 8 others 9 2
xr800 Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Po moje, če mu daš... :hmm: ....jajca za počohat :naughty: Alpinist in Frantisek 2
motoristek Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Po moje, če mu daš... :hmm: ....GS-a.... :naughty:
Guest Brumer Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 ....GS-a.... :naughty: Nerabim,namreč GS-a bi lahko kupil že leta 1996 pa mi nikoli ni bil všeč, :devil: pa nezamerit namreč v mojem BMW-eju sta DVA GS-a 2cil. + 2 cil. = 4 cil. in z manj ccm 1157 (GS 1170 ccm) imam kar 55% več KW tudi navora malo več ca 15 Nm 130 Nm GS 77 KW. 115 Nm. :eek: Zdaj pa k odgovorju na vprašanje,ki sem ti ga zastavil in ga nisi razumel.Najbolj uživaš,ko serješ,takrat res na vse pozabiš je pa pogoj,da se ti mudi. Npr.zamisli si desno blondinka levo sekret tebi se ZELO mudi nikar nereči,da bi zavil desno. :nono: Frantisek in pajkica 1 1
motoristek Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Nerabim,namreč GS-a bi lahko kupil že leta 1996 pa mi nikoli ni bil všeč, :devil: pa nezamerit namreč v mojem BMW-eju sta DVA GS-a 2cil. + 2 cil. = 4 cil. in z manj ccm 1157 (GS 1170 ccm) imam kar 55% več KW tudi navora malo več ca 15 Nm 130 Nm GS 77 KW. 115 Nm. :eek: Zdaj pa k odgovorju na vprašanje,ki sem ti ga zastavil in ga nisi razumel.Najbolj uživaš,ko serješ,takrat res na vse pozabiš je pa pogoj,da se ti mudi. Npr.zamisli si desno blondinka levo sekret tebi se ZELO mudi nikar nereči,da bi zavil desno. :nono: Blondinko bi posral... :lol1:
GRUNF Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 Nerabim,namreč GS-a bi lahko kupil že leta 1996 pa mi nikoli ni bil všeč, :devil: pa nezamerit namreč v mojem BMW-eju sta DVA GS-a 2cil. + 2 cil. = 4 cil. in z manj ccm 1157 (GS 1170 ccm) imam kar 55% več KW tudi navora malo več ca 15 Nm 130 Nm GS 77 KW. 115 Nm. :eek: Zdaj pa k odgovorju na vprašanje,ki sem ti ga zastavil in ga nisi razumel.Najbolj uživaš,ko serješ,takrat res na vse pozabiš je pa pogoj,da se ti mudi. Npr.zamisli si desno blondinka levo sekret tebi se ZELO mudi nikar nereči,da bi zavil desno. :nono: Boli me quhac za tvojga BMW-ja :evilgrin: .zarad mene si ga še v postlo nesi, pa se malo pocartaj z njim...Povej, če še sploh kaj ..ukaš :naughty: .....svojo imovino pa reklamiraj v kaki drugi temi........ :rolleyes: MacekMuri in Frantisek 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se