Skoči na vsebino

Kdo je s'noč kej dingl-dong?...

moto rider

Priporočene objave

ja pa res.... kaj ni šlo 3x? ti je crknla mašina? :whistle:

Eh, kje pa. :grrr Kolegu sem pomagal neko kurčevo omaro sestavljat, pa mi je cajta sfalilo :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eh, kje pa. :grrr Kolegu sem pomagal neko kurčevo omaro sestavljat, pa mi je cajta sfalilo :(

Da se ti ne skrivaš celo noč v omari... :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moje sožalje.

Bo treba "Gorenjko" probat.....te prenesejo več :evilgrin: :evilgrin:

Sam problem pr gorenjki je (kar vsi vedno pozabimo), da ji ne smeš nikol rečt če da, ampak če vzame :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sam problem pr gorenjki je (kar vsi vedno pozabimo), da ji ne smeš nikol rečt če da, ampak če vzame :lol1:

:yea1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:grrr ne gre

saj vidiš, je treba delat in ne ga srat :headbang:

Ti ko seksaš tudi serješ... :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Motoristek eno vprašanje zate:od vsega kaj najraje delaš nasvet!!!!!

Tale tema je, kdo je danes fukal in jaz ko fukam ne delam in ga ne serjem. Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Z drugimi besedami si htel rečt, da si bolj tak.....kak bi rekel.....pasivni "člen". :whistle:

Neeeeee.....htel je povejat, da je taki bolj šlampasti pri fuku..... :naughty: Pa ti......"jebać"?? :naughty:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa ti......"jebać"?? :naughty:

Glej, hvalit se ne mislim....naj se vsaka sama prepriča. B) Poudarek je na vsakA, tak da naj ti ne hodijo neke čudne fore po glavi..........spet!!! :nono:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glej, hvalit se ne mislim....naj se vsaka sama prepriča. B) Poudarek je na vsakA, tak da naj ti ne hodijo neke čudne fore po glavi..........spet!!! :nono:

On line je lahko vski kuhac "jebać" :naughty: Ma materiala je zunaj kolko hočeš, tako da se ne rabiš bat..... :evilgrin:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

materiala je zunaj kolko hočeš, tako da se ne rabiš bat

Saj se ne bojim, da bi mi ga zmanjkalo :D Zate pa.......hja no, glavno, da si zdrav... :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Z drugimi besedami si htel rečt, da si bolj tak.....kak bi rekel.....pasivni "člen". :whistle:

ja, vedno rabiš dva člena, jaz sem pač pasivni ona je pa bolj dinamičen "člen"... :naughty:

Neeeeee.....htel je povejat, da je taki bolj šlampasti pri fuku..... :naughty: Pa ti......"jebać"?? :naughty:

Ne, jaz sem štamperlski tolkač... :whistle:

@kaj me je htel Brumer vprašat pa ne vem... :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

....GS-a.... :naughty:

Nerabim,namreč GS-a bi lahko kupil že leta 1996 pa mi nikoli ni bil všeč, :devil: pa nezamerit namreč v mojem BMW-eju sta DVA GS-a 2cil. + 2 cil. = 4 cil. in z manj ccm 1157 (GS 1170 ccm) imam kar 55% več KW tudi navora malo več ca 15 Nm 130 Nm GS 77 KW. 115 Nm. :eek:

Zdaj pa k odgovorju na vprašanje,ki sem ti ga zastavil in ga nisi razumel.Najbolj uživaš,ko serješ,takrat res na vse pozabiš je pa pogoj,da se ti mudi.

Npr.zamisli si desno blondinka levo sekret tebi se ZELO mudi nikar nereči,da bi zavil desno. :nono:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nerabim,namreč GS-a bi lahko kupil že leta 1996 pa mi nikoli ni bil všeč, :devil: pa nezamerit namreč v mojem BMW-eju sta DVA GS-a 2cil. + 2 cil. = 4 cil. in z manj ccm 1157 (GS 1170 ccm) imam kar 55% več KW tudi navora malo več ca 15 Nm 130 Nm GS 77 KW. 115 Nm. :eek:

Zdaj pa k odgovorju na vprašanje,ki sem ti ga zastavil in ga nisi razumel.Najbolj uživaš,ko serješ,takrat res na vse pozabiš je pa pogoj,da se ti mudi.

Npr.zamisli si desno blondinka levo sekret tebi se ZELO mudi nikar nereči,da bi zavil desno. :nono:

Blondinko bi posral... :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Boli me quhac za tvojga BMW-ja :evilgrin: .zarad mene si ga še v postlo nesi, pa se malo pocartaj z njim...Povej, če še sploh kaj ..ukaš :naughty: .....svojo imovino pa reklamiraj v kaki drugi temi........ :rolleyes:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!