Senna Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 Lan u cevmu letu nis tokrat k učeri... :grim To si pa uganil :worship: Jeb... pa tako babo k sem jo imel prej.(čevlji po angleško) :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 Sploh ne vem kako zdržim tak tempo,prej pa u ceumu letu manj kot sedaj u enmu tednu :naughty: :worship: glede na moto iz tvojega profila: "Sam da toplo ščije in da ne serje po dvorišču:) Tut veverco bi če mi nebi u drevo ušla,al pa kačo,če bi vedu kje ma r"t.:)"... khm, ne mi zamerit, ampak od resnega 35 let starega moškega ne bi pričakoval takih komentarjev in samohvale... po moje si narobe razumel rek, da se dobro blago samo hvali... pa ne se preveč sekirati zdaj, stres je namreč vzrok marsikateri erektilni motnji in disfunkciji... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 am suša suša je tle pr nas :unsure: drmr1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 am suša suša je tle pr nas :unsure: suša se da zalit... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 glede na moto iz tvojega profila: "Sam da toplo ščije in da ne serje po dvorišču:) Tut veverco bi če mi nebi u drevo ušla,al pa kačo,če bi vedu kje ma r"t.:)"... khm, ne mi zamerit, ampak od resnega 35 let starega moškega ne bi pričakoval takih komentarjev in samohvale... po moje si narobe razumel rek, da se dobro blago samo hvali... pa ne se preveč sekirati zdaj, stres je namreč vzrok marsikateri erektilni motnji in disfunkciji... Shit,10 min sem ti pisal odgovor in pojasneval,ko pa sem končal je zmankal elektrike.tko da se mi ne da še enkrat pisati :whistle: Posodi mi tvojo bejbo pa ti bo povedala zakaj se dobro blago samo hvali :rolleyes: :whistle: (spet se hvalim :rolleyes: ) Če se ti starega pr tvojih letih(ne vem kolk jih imaš) počutiš,je to tvoj problem,jest se ne,mogoče dobrih 20,kar tudi kažem u telesni pripravljenosti(no ,če si po 2 uri na fitnesu že mora biti tako :naughty: ) Glede hidraulike naj te ne skrbi,še kr mi koža na hrbtu poka :worship: Da ti ne povem kako me kličejo u vasi,pol ti bo vse jasno zakaj mi sex tolk pomeni,če si ti en samozadovoljček,ne meči vse v isti koš. Brez zamere,uživej kukr se le da,če ti bo pa vsak post u nos šel in se boš s tem obremenjeval,bo pa tebi prej hidraulika odpovedala :kva2: :lol1: Lep dan,pa hitr na vašo da ti jo ne bo kdo drug zrihtal :hmm: ,sej veš kakšne so :eek: Je rekel eden,sem mislu da sem jo dobr nate...,pa je kur.. še drugmu nastaula :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 am suša suša je tle pr nas :unsure: Skor ne verjamem da se to tut na dalenskem dogaja.Dol ste pa ja menda najjači u teh stvareh :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 pravjo če priznaš ti je pol oproščenga.... :wacko: pa zdej ne vem al nej povem al ne :hmm: soncnca, PizdinPolda, Alpinist in 12 others 5 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 pravjo če priznaš ti je pol oproščenga.... :wacko: pa zdej ne vem al nej povem al ne :hmm: Ti kar povej, ti bo lažje! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 En večji amater kot drugi... Alpinist, Policija, spuzva in 13 others 12 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 En večji amater kot drugi... Samo res... :whistle: Alpinist, Kurec, Frantisek in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 O:-) O:-) :yea1: :whistle: :whistle: Alpinist in RockyBalboa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 O:-) O:-) :yea1: :whistle: :whistle: In če primerjaš? :whistle: LongLegs, Policija, Alpinist in 13 others 12 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 In če primerjaš? :whistle: si se vedno v top 3 :winkiss: Alpinist in RockyBalboa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 kdo ve, lahko pa da sem ti le nevoščljiv, pa zato otresam... mogoče za to, ker imam majhnega luleka, pa še ta je ves čas mehak zaradi službenih stresov, nezdravega življenja in ne vem česa še... drži se pa mlahavega in nerekreiranega telesa, ravno obratno kot pri tebi... pokonci mi ga spravijo le še profesionalne prodajalke ljubezni, pa še te si moram najeti za dlje časa, pa prej posnifati kaj prepovedanega, ali zaužiti kaj modrejšega od sebe... hja, res nisem prvi sveder naše vasi... hja, če me tale sarkazem ne bo pokopal potem pa res ne vem več... ti le uživaj, pa srečno!!! p.s.: izpadi elektrike so pa tudi meni nadležni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 Če bi za vsak fu. pisal bi imel u zadnjem tednu nenormalno velik % postou glede na prijavo :whistle: :worship: Upam da bo tko ostalo,ne samo na začetku :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 Če bi za vsak fu. pisal bi imel u zadnjem tednu nenormalno velik % postou glede na prijavo Če bi jaz za vsak fuk pisal, bi me razglasili za osmo svetovno čudo in romarsko središče. Pa tega res nočem, ker mi ni za gledat, kak folk lazi, se plazi, kotali,vali,karkoli pač, proti moji bajti..... Je pa fajn. :D MacekMuri, Frantisek, Alpinist in 12 others 11 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 :grim :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 Če bi jaz za vsak fuk pisal, bi me razglasili za osmo svetovno čudo in romarsko središče. Pa tega res nočem, ker mi ni za gledat, kak folk lazi, se plazi, kotali,vali,karkoli pač, proti moji bajti..... Je pa fajn. :D :worship: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alias Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 Jest nisem,ampak sem bil pa danes zjutraj pri mehaniku, in pomoje da on je,ker je mel sredinca čist čistga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 jst bom čez 1h k pride moja draga :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 jst bom čez 1h k pride moja draga Ne, ne boš, ker jo migrena muči. Vsaj tak mi je rekla... :whistle: motoristka7, FrancKarnjo, Alpinist in 13 others 12 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Februar 6, 2009 Deli Objavljeno Februar 6, 2009 Jest nisem,ampak sem bil pa danes zjutraj pri mehaniku,in pomoje da on je,ker je mel sredinca čist čistga. Za drugi post na MS :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 28, 2009 Deli Objavljeno Februar 28, 2009 sej nism..... menda :unsure: če pa ni nben razložu kva točno je ding dongl... zvonila pa sm, to pa res :naughty: mam en tak fajni zvonček.... :xx: thumper, Alpinist, spuzva in 12 others 5 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
viky Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 Trenutno prehajam iz ene skrajnosti v drugo , obetajo se dobri časi za dingl-dong Sam tist, ki ma iz "znanih" razlogov višek cajta, lahko prebere: KAJ JE LIBIDO? Libido (želja po spolnosti) je zelo pomemben, a tudi kompleksen dejavnik, ki vpliva na spolnost. Je rezultat psiholoških procesov, ki so nujni za to, da se želja po določeni osebi prevede v dejansko hotenje po spolnosti.Izraža se s telesnimi in osebnostnimi odzivi. Če je libido nizek, govorimo o omejeni želji po spolnosti oziroma hipoaktivnemu spolnemu nagonu. UBIJALCI LIBIDA Spolni nagon je naraven – in vendar lahko zbledi ali, v najslabšem primeru, celo zamre. Razlogov za to je več. Najprej pa pojasnimo razlike med seksualno željo in fizičnim vzburjenjem. Želja (ali libido) se nanaša na vaše zanimanje za seks, vzburjenje pa se nanaša na telesni odziv, kot npr. navlaženost nožnice ali zmožnost erekcije. Ljudje z izrazitejšim libidom se navadno lažje vzburijo - in nasprotno. 1. Življenje Življenje, skozi katero se prebijamo iz dneva v dan, je lahko velik ubijalec libida. Ko na prehodu iz mladosti v zrelejša leta prevzemamo odrasle vloge, močna želja po seksu, ki smo jo čutili na začetku partnerske zveze, uplahne. Prvi ukrep, ki ga moramo sprejeti na tej stopnji, je zavedanje, da seks je pomemben del odraslega razmerja. 2. Stres, zaskrbljenost, tesnoba Če naše življenje zaznamuje stres, strah ali tesnoba, je seks seveda zadnja stvar, na katero pomislimo. Zavedajte se, da sta telesno in duševno zdravje najboljši orodji za reševanje težav v spalnici. 2. Dolgočasje Čeprav so cilji večine partnerjev usmerjeni v utrditev monogamnega razmerja, je lahko prav družinsko življenje velik ubijalec spolnega življenja. 3. Zdravila (preventivna in kurativna) V povezavi z nizkim libidom pogosto omenjajo kontracepcijske tabletke. K njemu »pripomorejo« tudi pomirjevala, antidepresivi, zdravila za zdravljenje visokega krvnega tlaka in nekatera druga zdravila. 4. Bolezni ter psihološke in zdravstvene motnje in težave K znižanemu libidu prispevajo tudi motnje in bolezni, kot so erektilna disfunkcija, hormonsko neravnovesje, motnje presnove, motnje hranjenja, stres, tesnoba, tudi čezmerna telesna teža, anoreksija, alkoholizem in odvisnost od drog. 5. Težave s samopodobo Skoraj vsak med nami ne mara kakega dela svojega telesa: premočnih stegen, povešene zadnjice, velikega nosu, majhnih prsi, poraščenega hrbta itn. Dejstvo je seveda preprosto in kruto: v spolnosti lahko uživamo le, če imamo dobro samopodobo.Ko se boste enkrat počutili vsaj malo seksi – ne glede na to, kakšen je vaš videz – se bo vaš spolni nagon okrepil. Pomembno je, da premagate negativno samopodobo, šele potem boste lahko imeli zadovoljivo spolno življenje. KAJ JE NORMALNO? Padec libida ima lahko negativne posledice za partnersko zvezo. Dodatno na to vpliva dejstvo, da živimo v »hiperseksualizirani« družbi, v kateri nas mediji nenehno prepričujejo, da se ženske spolno vznemirijo že s tem, ko odprejo stekleničko novega šampona, in da je pravi moški samo tisti, ki ima kot maratonski ljubimec vedno pripravljeno »orodje«. Če ste zaradi nizke želje po spolnosti frustrirani, je pomembno, da imate razumevajočega partnerja, ki vas podpira in vam pomaga rešiti težavo, ter da ste prizanesljivi do sebe. Telo ni enako telesu in »normalen« spolni nagon ne obstaja. Vaš osebni občutek za to, kaj je »normalno«, opredeljujejo vaši občutki do spolnosti nasploh in to, ali ste zadovoljni s tem, kako jo izražate. Če spadate med srečneže, ki so povsem zadovoljni s svojo seksualnostjo, si čestitajte; če ste kot množica drugih, ki menijo, da potrebujejo malce spodbude, se za to potrudite. Vendar ne upajte na čudež, saj ni rečeno, da bodo ukrepi, ki pomagajo drugim, pomagali tudi vam. Predvsem pa bodite potrpežljivi. Za začasno rešitev in prijetno spodbudo si privoščite seksi igračko ali dve in nato … nato pojejte košček čokolade. Saj ste menda že slišali za to, da je čokolada afrodiziak? Viva Geiger Sturzflug 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 13, 2009 Deli Objavljeno Marec 13, 2009 sej zdej so mi pa razložl kaj je to :blush: LongLegs, motoristka7, Geiger Sturzflug in 12 others 5 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se