Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

točno tak! :D,..ker če de šteja to odate de moga spiste keko boš ti šteja..če ne pa de pač na slaben :closedeyes:

???

Objavljeno

točno tak! :D,..ker če de šteja to odate de moga spiste keko boš ti šteja..če ne pa de pač na slaben :closedeyes:

A lohk prevedeš v slovenščino :P

Objavljeno

:eek:

Objavljeno

V Prekmurju imajo izgleda že trgatev! Se že čuti 0,5 v luftu...

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Daj, naslednjič poskusi v slovenščini .

Sem nekajkrat prebral, pa nisem nič razumel

Objavljeno

o ne... tole je prleško narečje :grim

hotu je sam povedat, da bo trgovec robo prodal... s popustom ali brez :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

o ne... tole je prleško narečje :grim

hotu je sam povedat, da bo trgovec robo prodal... s popustom ali brez :P

Saj načeloma smo fanta razumel, pa ga mormo vseen mal zezat, najbolj, da odpremo temo narečja pa, da ugibamo kaj je kdo povedal   ;)

Objavljeno

...malo se mi je mudilo ko sem pač tisto zgoraj napisal..bom drugič tak napisal da boste vsi razumeli..drugač pa sem ČISTO KRVEN PRLEK! :D:smoke:

Objavljeno (popravljeno)

Pozdrav Motosvet!

V tej temi lahko prilepite kje ponujajo kakšne popuste ali imajo sezonske akcije, katere ste zasledili in bi jih želeli deliti z ostalimi. Saj vemo da je vsakemu po godu če ostane več € v denarnici.

Menim da bo tema zelo pripomogla k informiranju ljudi in marsikomu pomagala prihraniti denar.

Lep sneženi pozdrav :)

Keep on posting...

Še en internetni motorist!

(Pa ne želim biti nesramen, še manj žaljiv... .)

Popravljeno . Popravil semering
Objavljeno

Internet je tu al ga maramo al ne brez njega pač ne gre več!

• 4 let pozneje...
Objavljeno

Danes je bii v Yogiju 25% popusti, zato sem se odpeljal pogledat, če imajo kaj za mene. Ko sem videl dve dolgi vrsti pri blagajni sem obupal, in se odpeljal novim kilometrom naproti. Sreča da me ni dež dobil, ko sem doma parkiral, se je pa uscal do amena, pa še mal toče je bilo.

20170513_113200.thumb.jpg.cc54b416cdfc8ead1285d9daae57e5ee.jpg

• 1 leto pozneje...
Objavljeno

V soboto je spet ista "akcija".  Gre kdo mogoče in bi mi bil pripravljen kupit 3x PDL spray za verige, se že splača s 25% popustom :) ? Sam sem zaseden, bom pa v torek dopoldan na servisu v LJ in bi lahko prevzel....

Objavljeno
21 minutes ago, tomaz69 said:

V soboto je spet ista "akcija".  Gre kdo mogoče in bi mi bil pripravljen kupit 3x PDL spray za verige, se že splača s 25% popustom :) ? Sam sem zaseden, bom pa v torek dopoldan na servisu v LJ in bi lahko prevzel....

Se zna zgodit da bom šla pogledat za rokavice, pa lahko še sprej vzamem. Mam pa delovno soboto, lih v btc sicer, zato težko za zihr obljubim. 

Objavljeno
2 hours ago, tomaz69 said:

Verjetno ti ni uspelo?

Ne, se ni izšlo, sem preveč časa zgubila s čakanjem policije zaradi poskusa vloma.

• 6 mesecev pozneje...
Objavljeno

Kdaj ima BS tiste kupone za božični/prednovoletni popust? 

Objavljeno
pred 2 minutami, ProdriveR pravi:

mislim, da ma kr redno, ne rabiš kupona. Vsaj na fb objavlja da ma popuste do 30% na določene artikle.

https://www.facebook.com/bscenterdoo/photos/a.346025268030/10156126702823031/?type=3&theater

Objavljeno
pred 3 urami, ProdriveR pravi:

Kupone pošljejo na začetku decembra. Ga še čakam. Od TC je že prišel. 

Objavljeno

Hočem povedati, da ti dajo popust tudi brez kupona. Vprašaj v tc

Objavljeno

Kul, hvala vama za pomoč. Rabim nove škornje, pa sem vidu, da majo od SIDI-ja kr fajne.

• 6 mesecev pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!