motoristek Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Kaj Palma vozi dol? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Točno tako! Nevem kaj sanjate...tisti domačini kolikor sem gledal in slišal razne prispevke, poznajo vsako past, vsako izboklino, trenirajo cele dneve po teh progah/cestah, res so naučeni da znajo tako voziti. Ne more pa nek tujec, še predvsem slovenksi državljan tam posegati po nevem kakšnih rezultatih. Sklep: dobronameren škoda vas/nas je... ah no. če sta v Daytoni med deset vozila dva naša, če imamo pilota ki je zmagal 24ur Le Mansa, in svetovnega prvaka v endurancu v eni osebi, Toti in Katrašnik pa sta bla na Manu med najbolšimi rookiji, se bi znal kdo tud zelo hitro pelat. tega pa nezna kar en cestni tiščač. ampak Dirkač s Kilometrino. pa velikmi prihi. jeklenim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FazerMan Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Ja tuje agencije organizirajo ogled te dirke, sam v sloveniji je vse skupaj pregnilo da bi kaj takega organiziral. Krivi so pa takšni kot sta vidva ( malo višje na foromu). :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Junij 3, 2008 Deli Objavljeno Junij 3, 2008 A ti si v lastni režiji obiskal dirko al z kako agencijo? Lastni. Po moje z agencijo..... :slap: Je pa zanimivo, da se v 28. letih, ni "dirkališče" čisto nič spremenilo... :hmm: :grrr Dirkališče je kolikor vem isto malo dalj časa... letos je bila 101. izvedba, za traso pa nisem ziher. Ravno v nedeljo bo "mad sunday", to je dogodek, ki ga kaže najbolj obiskat, da vidite, da je nemogoče res mogoče :naughty: ah no. če sta v Daytoni med deset vozila dva naša, če imamo pilota ki je zmagal 24ur Le Mansa, in svetovnega prvaka v endurancu v eni osebi, Toti in Katrašnik pa sta bla na Manu med najbolšimi rookiji, se bi znal kdo tud zelo hitro pelat. tega pa nezna kar en cestni tiščač. ampak Dirkač s Kilometrino. pa velikmi prihi. jeklenim. Daytona in LeMans sta pisti, dirkališči, kjer ne kaže pričakovat da korenina porine asfalt navzgor, luknje velikosti krožnika itd... in ko imaš take malenkosti, v skupni dolžini malo manj kot 60 km, naštudirane, verjemi, da imaš veliko prednost. In linija je še kako pomembna, prevsem na goratem delu, ki je malo naluknjan in poflikan.. meni tudi ni uspelo držati tempa z domorodci prve 3-4 runde, ko sem pa malo naštudiral pa je letelo da ni bilo za verjet... :evilgrin: :naughty: Pelji se npr po tej ravnini preko 300 na uro potem pa ovinek po kolenu, pa zapelji na luknjo ali izboklino.. če maš srečo, je na nasprotni strani žična ograja in snežno bele ovčke, vsaka pri svojem grmu v senci, če nimaš, je zid debel 50 cm zložen iz kamenja. El B. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
airy Objavljeno Junij 10, 2008 Deli Objavljeno Junij 10, 2008 Končno mi je uspelo na Youtube naložit posnetek Kalšekove vožnje iz Mana. Glede na to, da sem se zraven spravljal skoraj dve leti :whistle: so bili ti deževni dnevi kot naročeni... Zaradi dolžine je celotna vožnja razdeljena na štiri dele: - - - - Dosti krat sem pregledal posnetek pa še vedno mi slika nekam prehitro leti... .) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Junij 10, 2008 Deli Objavljeno Junij 10, 2008 Howli-Mowli.... :blink: Tole pa je ''Hard Rock-Aleluja'' :krneki: Saj se skor nič ne vidi-samo sonce-senca-sonce-... Res morajo bit sami profoti, da se jih več ne zlima ke po skalah. To moram it gledat v živo čimprej!! Je bilo planirano za letos, pa so me poplave zjebale... :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FazerMan Objavljeno Junij 20, 2008 Deli Objavljeno Junij 20, 2008 Baje so letos že trije umrl dol na dirki. VIR: motoSI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 Hm-malo sem gledal po spletu in ne morem najt katero nedeljo v letu je ''MadSunday''. Sprašujem se, če je to sploh v nedeljo... Uradni koledar iomTT Če kdo najde odgovor na moje vprašanje... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 Leta 2009 bo Mad Sunday 31.maja. Zmeraj je na nedeljo. Cupo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno November 21, 2008 Deli Objavljeno November 21, 2008 Kje pa je kej legenda Toti,letos ga ni blo velik na spregled na Grobniku!?Mnde se ni že upokojil? :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 Ma morm ga spet prlimat :blush: Mcguiness :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žeks Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 Sori ma tle se kaže kdo ima več "jajc" sem si ogledal posnetke in to je res bolanija pi.... pa saj je polno pist po svetu z izletnimi conami!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
salo Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 Ma morm ga spet prlimat :blush: Mcguiness :worship: :worship: :worship: :eek: dober posnetek, totalni norci :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TheMan Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 Sori ma tle se kaže kdo ima več "jajc" sem si ogledal posnetke in to je res bolanija pi.... pa saj je polno pist po svetu z izletnimi conami!! tam ni takega adrenalina... po moje :whistle: :krneki: majo pa res velka jajca da se po tistih obloženih ovinkih tak hitro vozijo... in to kar nekaj časa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 Tut tega sm že nalimu sam ga tut morm še enkrat (Farquhar) :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno November 23, 2008 Deli Objavljeno November 23, 2008 Zvočnike na glas pa komentarje poslušat :D Cupo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 kako veš, da je MadSunday 31. maja? Ker, kolikor vem je vedno 1. nedeljo v Juniju. Lahko pa, da se motim. Nikjer nisem dobil podatka MadSundaj:XX.May(June).2009 :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 kako veš, da je MadSunday 31. maja? Ker, kolikor vem je vedno 1. nedeljo v Juniju. Lahko pa, da se motim. Nikjer nisem dobil podatka MadSundaj:XX.May(June).2009 :unsure: http://www.iomguide.com/events/new_event_l...08%2F01%2F18%27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 Zgleda da sem narobe datum gledal. Zmeraj je na ta drugo nedeljo v tistih 14 dneh, se pravi če je prva nedelja 31.5.09 je druga 7.6.09 in takrat je Mad Sunday. A boš skoču pogledat? Cupo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 Tako so mi napisali tudi na nekem britanskem forumu, pa sem podvomil v tvoj post... Če bom šel tja? Upam :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godspeed Objavljeno November 28, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 28, 2008 Vsem, ki greste drugo leto gor sem fouš ... Predvsem zaradi tega. NORTON Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno November 29, 2008 Deli Objavljeno November 29, 2008 Vsem, ki greste drugo leto gor sem fouš ... Predvsem zaradi tega. NORTON In Norton zna tut dobr rezultat narest saj majo že iskušnje izpred let ko je z njim leta 1992 in Wanklovim agregatom zmagal legendarni in tudi že pokojni Steve Hislop "Hizzy", ki je tudi prvi človek, ki je na otoku Man presegel povprečno hitrost kroga preko 120 milj ( Honda RC30) :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozh Objavljeno December 16, 2008 Deli Objavljeno December 16, 2008 če ma kdo željo, pa se kej okol Bleda vrti ..... mam doma dirke: TT superbike 2008 TT superstock 2008 TT supersport 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno December 29, 2008 Deli Objavljeno December 29, 2008 Tale isle of Man je res dirka v pravem pomenu besede,dirka za katero moraš res imeti znanje ter 100% obvladati motor + "biti malo nor", da lahko nekaj dosežeš oz. "da sploh dosežeš cilj". Mislim tudi, da si zasluži več medijske pozornosti, prenose v živo na večih kanalih, itd.; saj se verjetno strinjate da so dirke tega tipa precej zanimivejše od dirk moto gp, superbike,itd. V teh dneh sem si z neta tudi potegnil predogleda sezon 2007 in 2008 in kar nisem se mogel nagledati (predogled sez. 2007 traja npr. dobri dve uri in pol, tako da res precej vidiš in si ustvariš neko sliko). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se