Skoči na vsebino

Isle of Man TT Races

Godspeed

Priporočene objave

Ja za v zbirko sam ne sam za gledat :grrr

Nardil so jih 750 in od tega le 200 moje številke M (57-58)

Dal sem zanjo preračunano 1200 evrov je pa popolnoma nova :blush:

MANiac :D respect.

tista zadeva na vrhu čelade me mal spominja na tripod-sicilijski simbol, pa nevem kaj bi on počel tam gor. , .

Popravljeno . Popravil Cartman
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

MANiac :D respect.

tista zadeva na vrhu čelade me mal spominja na tripod-sicilijski simbol, pa nevem kaj bi on počel tam gor. , .

Ja vem da sm bolnik sam si ne morem kej dost pomagat še posebi zdej k ni več Ruglja ;)

Drgač je pa to na vrhu znak otoka Man, ki je tudi na njihovi zastavi.

post-8975-126704471842_thumb.png

Popravljeno . Popravil RVT
  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja vem da sm bolnik sam si ne morem kej dost pomagat še posebi zdej k ni več Ruglja ;)

the-trinacria-the-symbol-of-sicilia_1.jpg

mal pa sta podobna.

enkat ko bom velk, pa bo recesija mimo, bom šu pogledat to norišnco. mord pa tam zdravijo take. . . :D mej ful veselja z araiko!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ti priporočam Romana Vodeba,ga kr dobr zastopa(rajnkiga Ruglja mislim)na tem sveti! :devil: (zajbavam se)

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

:trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :worship::worship::worship::worship::worship: ISLE OF MAN

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In še spomenik (seveda sedi na VTR SP :rolleyes: ) in upam, da se letos slikam ob njem in da mi McGuiness čelado podpiše :blush:upam da se mi vse uresnič :yes:

post-8975-126877804259_thumb.jpg

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In še spomenik (seveda sedi na VTR SP :rolleyes: ) in upam, da se letos slikam ob njem in da mi McGuiness čelado podpiše :blush:upam da se mi vse uresnič :yes:

Halo kdaj greš jaz imam namen tudi iti letos gor ? Če ti ni teško pokliči me na 041-834-158 hvala !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

RVT, evo še ena za v zbirko :yes:

post-2615-126995739607_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil BIZIXXX
  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne ne. too much. to jez nit po tv nemorm gledat. pa Maccau. ma nit gledat. . . tale groza je bla live na eurosportu, in sm bil 100% de se je človek (Joeijev mlajši brat) ubil. od takrat pol nemorm več gledat.

http://www.youtube.com/watch?v=B6T6dTIOZ2c&feature=PlayList&p=55EC5209E3369378&playnext_from=PL&playnext=1&index=88

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

Ampak žal Steve Plater letos ne bo vozil, si je tri dni nazaj na NW200 dirki zlomil roko.

post-2615-127399011146_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!