Godspeed Objavljeno Marec 8, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2007 Še to, neuradni naslov Speed King je lani osvojil Bruce Anstey, ki je na ravnini Sulby Straight dosegel 206 mph, kar je 331,45 kmh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brotherr6 Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 še en leteči :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 RVTA gre kdo na MAN letos bi mu neki naroču za na glavo Kaj za na glavo , a tole? Cupo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 Kaj za na glavo , a tole? :yea2: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 :yea2: :yea1: In to resno mislim, tko, da če gre kdo letos na MAN ali mi lahko kakorkoli pomaga, da pridem do te čelade bi mu bil iz srca hvaležen in bi se kakorkoli oddolžil O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baky23 Objavljeno Marec 9, 2007 Deli Objavljeno Marec 9, 2007 :P :P In to resno mislim, tko, da če gre kdo letos na MAN ali mi lahko kakorkoli pomaga, da pridem do te čelade bi mu bil iz srca hvaležen in bi se kakorkoli oddolžil O:-) To te bo pa drago prišlo :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno Marec 9, 2007 Deli Objavljeno Marec 9, 2007 :P :P To te bo pa drago prišlo :P :P :P Če mi boš res lahko pomagal ti bom iz srca hvaležen in sledi še gala kosilo v priznanem gostišču Bakhus blizu Kranja (lastnik tudi zelo hiter motorist na Grobniku) .) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GhostRR Objavljeno Marec 10, 2007 Deli Objavljeno Marec 10, 2007 Če mi boš res lahko pomagal ti bom iz srca hvaležen in sledi še gala kosilo v priznanem gostišču Bakhus blizu Kranja (lastnik tudi zelo hiter motorist na Grobniku) .) :P :topic: ... tolk napak na eni spletni strani pa že dolgo časa nisem videl nikjer :P ... povej mu, da dela slab glas motošportu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Marec 13, 2007 Deli Objavljeno Marec 13, 2007 E, jaz sem pa našel nekaj domačega.Še eden, ki je snemal na IOM razen mene :whistle: http://partis.si/tdet.php?id=16842 Mirko Kalšek trening dvd 2004 Da malo pokomentiram in osvežim spomine... start, po dva skupaj...iz Douglasa bolj-manj ravna cesta proti Peelu, polna moto campov ob straneh 9min40 - Ballaugh bridge - iz strani zgleda tak Zakaj zabremzajo? - zaradi tega ovinka, in če jim ne rata, majo na levi lepe žakle slame :headbang: 10min39 - speeds excednig 300kmh - ko ni dirke, je tu omejitev 30 MPH 10min 59 - Querry bends - obvezno stojijo policaji in tujce prijazno opozarjajo, domačine pa debelo kaznujejo za prekoračitev omejitve 30 MPH :wub: :wub: 13min - prihod v Ramsey - imajo tako fiiino dolgo ravnino, za preko 200 na uro, na koncu pa lepi ovinek 13min25 - start "Snaefell mountain course"-a - ko v nedeljo znak na levi sveti "one way traffic" pomeni da je cesta čez goro spremenjena v enosmerno. To pomeni drugače povedano GAAAAAASAAAAAA!!!!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: ( zato pa prodajajo t-shirte I survived mad sunday) Zelo zelo velika žalitev je baje če domačina prehiti turist s sposojenim fazerjem in to z top-caseom polnim sendvičev :naughty: 13min31 - Ramsey hairpin - najpočasnejši del proge (baje so že tudi na notranjo stran ovinka padali :lol1: :lol1: ) 14min17 - Gooseneck - niti malo ni podoben gosjemu vratu - sediš dobesedno na ograji proge 16min50 - desno na hribu, Garhard museum 16min55 - prehod čez 100 let staro električno železniško progo, najvišja točka dirke, 1400 čevljev 16min57 - eden od dveh delov kjer je možno med treningi in dirkami priti iz notranjega v zunanji del proge, seveda pešadija 17min05 - 270 na uro (ne na video posnetku) 18min32 - Creg-ny-Baa (WTF) - tu se je nekdo....eeee... zgubil, ker ni zavil levo, potem pa 2 uri z praznim tankom in brez cekina (babe, vse ti odnesejo) iskal ostalo skupino...drugič je bilo boljše in 18min 53 in 19min19 - taka fina ravnina za 150+ peljat... 19min27 - omejitev 40 MPH - velja tudi ob Mad sunday-ih čisto na koncu posnetka - levo prostor za policaje(ponavadi jih je kakih 6, trije avti), kjer kasirajo. Če imaš srečo in so zasedeni, te ne ustavijo, če jih vprašaš za pot ko se zgubiš, ne vedo kje je. "Sorry, I'm imported from England for IOMTT needs, I'll ask my colleague" :lol1: 0min27 - Prihod v Onchan in konec "Snaefell mountain course"-a ter čage v nedeljo. Vmax (moja) na tem gorskem odseku 150 v lokalni merski enoti 1min16 - ciljna ravnina 2min17 - spet omejitev 40 MPH 2min23 - policaji kasirajo - ni jim lahko, vozijo se v Imprezah :doze: malo sem nasvinjal, nebom več :blush: El Barto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 (popravljeno) Ballaugh Glen (bridge). Tle skačejo k norci. Enem' se je grušt razklal. Vidu od bliz'! :o :o :o :yes: Srhljivka! Popravljeno Marec 14, 2007. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozh Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 zaaakooonnnnn :OK: letos se mi terminsko ne izzide ............. 2008 pa :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 Druh let nau tok gužve kt letos, ker letos bojo vsi hotl bit gor, ke je lih 100ta dirka. Vlečmem vzporednice z Elefantntrefen, kjer je bla lani(menda-mene ni blo) gužva, ker je biu lih 50. srečanje-letos pa je blo napou prazno. Vglavnem :OK: upam, de gremo drug let gor pa še v ACE Caffe ke bomo že lih tam :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Res je, letos bo gromozanska gneča......to še pa ni vse...cene x3 :kva1: LP D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 ampak IMIDŽ x 100!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 jebatga-kdor hoče bit frajer ta mor plačat... Enim nam pa ni do tega(oziroma nam nemore bit do tega :unsure: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 hja, zato sva pa mi2 lani izkoristila svoj bonus :OK: :yea1: .......mogoče še drugo leto. :grim :grim ....samo letos pa ne :grrr , čeprav naju ne bi koštalo nič več kot lani(mogoče avio karta)... LP D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 Maloprej zvedel staro novico da bo moj idol iz otroških let s številko 34 Kevin Schwantz letos sodeloval na IOM TT. Pa ne da bo dirkal? Ve kdo kaj več? Damn, moram nekak dobit avtogram...gre kdo letos??? :blush: El Barto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 Na googlu našel tole o Schwantzu Suzuki legend Kevin Schwantz to attend 2007 TT Suzuki GB have confirmed the attendance of 1993 World 500cc Grand Prix Champion - Kevin Schwantz, at next years prestigious Isle of Man TT centenary races. With a hectic week of events organised by Suzuki GB for customers and dealers, Kevin will join in on the many Suzuki themed activities across the Island throughout TT week as well as the TT Centenary Dinner on June the 7th. http://www.gov.im/lib/news/tourism/suzukilegendkevi.xml Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 sem se pogovarjal ta vikend z gospodom, ki je petkrat peljal to dirko ... in bil tudi drugi v svetovnem prvenstvu pred SBK ... ko ti tak človke pove, kako je srečen bil vsakič, ko se je s trajektom po dirki vračal domov v enem kosu :-) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 Pa sej ga ni noben silil, da pride na štart... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 mah, sej ni blo tko "srečen"... ampak ... recimo jaz nisem vedel, da so motorji tam narjeni za 300+ km/h in da se večina zavoje vozi v 4., 5. in 6. prestavi "do konca". No, ja - super bo s takim veteranom it dirko pogledat, če bo priložnost :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 Na googlu našel tole o Schwantzu Suzuki legend Kevin Schwantz to attend 2007 TT Suzuki GB have confirmed the attendance of 1993 World 500cc Grand Prix Champion - Kevin Schwantz, at next years prestigious Isle of Man TT centenary races. With a hectic week of events organised by Suzuki GB for customers and dealers, Kevin will join in on the many Suzuki themed activities across the Island throughout TT week as well as the TT Centenary Dinner on June the 7th. http://www.gov.im/lib/news/tourism/suzukilegendkevi.xml Poglej en post pred tvojega :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 letos se mi terminsko ne izzide ............. 2008 pa :grim jest tud načrtujem za 2008.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 (popravljeno) sam sem še v dilemi.z ali brez.... :unsure: Popravljeno Marec 28, 2007. Popravil Miha Z. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 Prek emula sem snel del reportaže 2006, 2005 in 2004... :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: . V enem prispevku je reporter dejal, da jih večina dirka sama proti sebi. Noro, norci... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se