_Nejkooo_ Objavljeno Maj 18, 2008 Deli Objavljeno Maj 18, 2008 Za to dirko nisi nikol dost pripravljen. Lepa zbirka trug to nazorno prikazuje. :krneki: ja riziko je itak zmeraj, tud za tiste najbolj izkušene dirkače, bivše gp racerje in podobno je to dostikrat tombola al boš preživel al ne...ker vozi se res totalno na meji, in vidimo po kakih cestah, bognedaj da bi to vozli po slovenskih luknjastih cestah, te bi verjetno že na treningu polovico tekmovalcev odstoplo oz. šlo v večna dirkališča Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 v soboto bi naj bila letošnja tt dirka... a ve mogoče kdo kje bo prenos? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 Ali naš letos dirka ali spet ne? Mirko Kalšek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 v soboto bi naj bila letošnja tt dirka... a ve mogoče kdo kje bo prenos? Če že bo, bo kar cel teden. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
R1FREAK Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 24. maj - 6. junij, ravno berem na strani. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 Kakšne so sploh možnosti enega navadnega smrtnika kot smo mi, da se udeleži te dirke ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 Kakšne so sploh možnosti enega navadnega smrtnika kot smo mi, da se udeleži te dirke ?? mah ti ko maš grobnik 1:39 lahko baje dobiš wildcard za TT :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 Pomoje pa je dost da si fukjen pa nor dost da upaš it.. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 Mene ne bi noben spravil tja :) Bom raje ostal pri pussy varianti kjer te ob izletu iz asfalta počakata travca in pesek, ne hiša ali drevo :whistle: Drugače pa imam doma poln dvd posnetkov iz teh dirk. Nimam kaj reči, fantje so mojstri, znajo tako peljat, da verjetno jaz pol toliko nikoli niti v sanjah ne bom znal, ampak ne vem ali bi jih opeval ali pa imel za kretene, ker se tako igrajo z življenjem. Jaz sem vseeno bolj tiste sorte, da življenje cenim in se mi zdi neumno ga tvegat v tako veliki meri, kot to počnejo fanje na TT dirkah. Ampak vsakemu svoje, če nekdo oceni, da mu je vredno, potem ga podpiram in spoštujem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 (popravljeno) To je pomojem bolj stvar samodokazovanja. Isto kot rečeš, da si bil na dakarju in prišel do cilja. Ali pa da si odpeljal dirko TT in sem še živ pa pokreten. :) Bi pa šel gledat te norce in po dirki odpeljal en panoramski krog, za okus. :bounce: Popravljeno Maj 21, 2008. Popravil simonsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 Kakšne so sploh možnosti enega navadnega smrtnika kot smo mi, da se udeleži te dirke ?? prenočišče in trajekt si rezerviraj eno leto vnaprej ker je gužva in pripravi dosti denarja ker tam ni poceni. . . . . . . . . . . . . saj si mislil za turistični ogled dirke? ker za vozit dirko s tvojim znanjem, financami in predvsem psiho nimaš teorije v tem življenju, oziroma tako kot izbiraš motorje in koliko te stanejo ne boš nikoli imel dosti kilometrov in denarja za sploh mislit na kvalifikacije :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 prenočišče in trajekt si rezerviraj eno leto vnaprej ker je gužva in pripravi dosti denarja ker tam ni poceni. . . . . . . . . . . . . saj si mislil za turistični ogled dirke? ker za vozit dirko s tvojim znanjem, financami in predvsem psiho nimaš teorije v tem življenju, oziroma tako kot izbiraš motorje in koliko te stanejo :D ne boš nikoli imel dosti kilometrov in denarja za sploh mislit na kvalifikacije :alien1: ej kaj pa drugače, če bi se želel prijavit na dirko...so prej kakšne kvalifikacije ali podobno, pa kolk kaj to stane vse skup, če imaš morda podatke???...zanima me zgolj tak informativno, čez kakih 15 let pa bom morda začel resno razmišljat o tem, če bo seveda vse šlo po planih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 ej kaj pa drugače, če bi se želel prijavit na dirko...so prej kakšne kvalifikacije ali podobno, pa kolk kaj to stane vse skup, če imaš morda podatke???...zanima me zgolj tak informativno, čez kakih 15 let pa bom morda začel resno razmišljat o tem, če bo seveda vse šlo po planih ene 3 leta prej mi povej pa ti predstavim mirkota kalška - totija. kvalifikacije so in so zajebane, o cifrah pa je brezveze govorit, čez 15 let bodo drugačne :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 ene 3 leta prej mi povej pa ti predstavim mirkota kalška - totija. kvalifikacije so in so zajebane, o cifrah pa je brezveze govorit, čez 15 let bodo drugačne :whistle: zmenjeno :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Maj 22, 2008 Deli Objavljeno Maj 22, 2008 Fantje! Take it easy! Lepo se ohladite, kupite karto za trajekt, lezite v travo pod borovček in glejte, kako "domačini" dirkajo med kandelabri. En teden telih dirk, :worship: je še za gledalca dost adrenalina!!! :wacko: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha7 Objavljeno Maj 22, 2008 Deli Objavljeno Maj 22, 2008 Točno tako! Nevem kaj sanjate...tisti domačini kolikor sem gledal in slišal razne prispevke, poznajo vsako past, vsako izboklino, trenirajo cele dneve po teh progah/cestah, res so naučeni da znajo tako voziti. Ne more pa nek tujec, še predvsem slovenksi državljan tam posegati po nevem kakšnih rezultatih. Sklep: dobronameren škoda vas/nas je... Miha27 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Maj 22, 2008 Deli Objavljeno Maj 22, 2008 ..s cestaki tak skačejo ko z kakimi kroskami...kapo dol res, respect :worship: :worship: no ja, tak glih ne.. razen če si pod kroska mislil tori cross Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godspeed Objavljeno Maj 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 23, 2008 (popravljeno) no ja, tak glih ne.. razen če si pod kroska mislil tori cross A si prepričan? Svoje cajte jim je na Ballaugh Bridgeu lomilo geštele, da je bilo veselje. Popravljeno Maj 23, 2008. Popravil Godspeed Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 (popravljeno) Nekaj tega (skakanja) tudi v povzetku Isle of Man TT 2007 :photo: Danes se je začelo, termin glavne akcije pa 06/06 2008. Upam, da se bo dalo tudi na Eurosport 1 kaj videt. Popravljeno Maj 23, 2008. Popravil Sam dePihlja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozh Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 ej kaj pa drugače, če bi se želel prijavit na dirko...so prej kakšne kvalifikacije ali podobno, pa kolk kaj to stane vse skup, če imaš morda podatke???...zanima me zgolj tak informativno, čez kakih 15 let pa bom morda začel resno razmišljat o tem, če bo seveda vse šlo po planih nism čist ziher sam pomoje da more bit povprečna hitrost kroga 164,8 km/h + dirkaška licenca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 A si prepričan? Sem ja. Zadevo sem si imel možnost ogledati v živo iz razdalje 10 metrov. Ta most je najpočasnejši del proge, ravno zaradi tega ker se jim je most posedel ( delali Poljaki?) Ves ovinek je širok cca 4m, omejitev preko je pa 30 milj, v praksi se vsi normalni vozijo 10-15, pa ti že sprednje kolo zaplava. In ko se po tako ozkem delu cete peljejo dirkači z 30 milj na uro (slabih 50 kmh), po Tv zgleda da letijo kot sneta sekira, od blizu pa ne zgleda tako strašno hitro. Šteli se lomijo tudi na naših cestah. Še dve lastnoročni izpred dveh let Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godspeed Objavljeno Junij 2, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 2, 2008 (popravljeno) Sem ja. Zadevo sem si imel možnost ogledati v živo iz razdalje 10 metrov. Ta most je najpočasnejši del proge, ravno zaradi tega ker se jim je most posedel ( delali Poljaki?) Ves ovinek je širok cca 4m, omejitev preko je pa 30 milj, v praksi se vsi normalni vozijo 10-15, pa ti že sprednje kolo zaplava. In ko se po tako ozkem delu cete peljejo dirkači z 30 milj na uro (slabih 50 kmh), po Tv zgleda da letijo kot sneta sekira, od blizu pa ne zgleda tako strašno hitro. Šteli se lomijo tudi na naših cestah. Še dve lastnoročni izpred dveh let Zanimivo, ker na TV res zgleda strašljivo hitro. Temu se pa reče info iz prve roke. :worship: :worship: :worship: Popravljeno Junij 2, 2008. Popravil Godspeed Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Dopoldne sem bil malo v gužvi.. Takoj za skokom je tale kar zavit in puklast ovinek, jasno je, da za skokom ne moreš takoj na koleno in v ovinek.. še en razlog, da ne leti ko sneta sekira Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FazerMan Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 A ti si v lastni režiji obiskal dirko al z kako agencijo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 A ti si v lastni režiji obiskal dirko al z kako agencijo? Po moje z agencijo..... :slap: Je pa zanimivo, da se v 28. letih, ni "dirkališče" čisto nič spremenilo... :hmm: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se