_Misko_ Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Potem je pa verjetno s tabo kaj narobe :) Če imaš DVD ti DVX ne bere. Če imaš kakšen tuj DVD ti tudi nebo delu, če nimaš odklenjene regije. Velik faktorjev vpliva na veslje potrošnikov. Jaz imam Yamaho za otroke imam pa yamado 6000.Naložiš Fw pa vse dela. LP :whistle: Z mano je vse vredu in prej je bral dvd in dvx.probu s tistmu dvd k je prej delal pa tut ne dela :closedeyes:
mitiž46 Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 A če maš ti na hišnem kinu usb priključek lahko uštekaš recimo 4GB ključ pa gledaš divx-e iz ključka?
Pervy Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 A če maš ti na hišnem kinu usb priključek lahko uštekaš recimo 4GB ključ pa gledaš divx-e iz ključka? ne word in excel datoteke lahko urejaš :alien1:
mitiž46 Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 ne word in excel datoteke lahko urejaš :alien1: Hehe, ne sm mislu ker piše samo bolj za slike pa musko kao da lahko, da nebi pol mlelo tistih 700Mb od filmov pa nič zmlelo...
Ole Objavljeno Marec 11, 2008 Opozori Objavljeno Marec 11, 2008 ne word in excel datoteke lahko urejaš :alien1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Drugače pa ja, seveda lahko. Ni nobenega problema s tem. Ključek more bit formatiran na fat in ne na fat32, da ti ga prebere. Potem pa deluje vse BP. Meni celo boljš dela kot z kakim divx-om na cd-ju. Po moje bi moral tudi kak portable disk delat čist lepo.
Balantič Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 Zanima me kater dvd player uporabljate, kater je najboljši, ker mi tale ki ga mam sedaj ne prevec vsec in bi ga rad zamenjal?! Zanima me se za antiviru kerga mate pa ker je najbols?
motoristek Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 Jaz sem danes kupil Sony RDR-HX780 pa nimam pojma kaj sem kupil. Ko ga bom obvladal bom kakšno rekel. :naughty:
impulz Objavljeno Marec 14, 2009 Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 iščem neki dvd player, pa bi prosu če mi lahko kake predlagate kriteriji: more bit pr bigbangu -usb vhod obvezen -cena do 80€ ka ma mogoče keri toti dvd player, pa kak je z njim zadovoljen? http://www.bigbang.si/slika/predvalaniki-s...d-predvajalniki PHILIPS DVP5990 DVD PREDVAJALNIK −15% USB VHODDIVXMP3 Blagovna znamka: Philips Redna cena:84,99 € Spletna cena: 72,00 € Prihranek: 15,28 % = -12,99 € Odprema: 1-3 dni Primerjaj s podobnimiDodaj med priljubljene TEHNIČNE PODROBNOSTI Formati: Avdio, DVD, DVD Avdio, DVD Video, DivX, DivX 3.11, DivX Ultra, JPEG, MP3, VCD mediji: Audio CD, CD, CD+R, CD+RW, CD-R, CD-RW, DVD, DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, Video CD, DVD Audio Blagovna znamka: Philips lp
nk84 Objavljeno Marec 23, 2009 Opozori Objavljeno Marec 23, 2009 Kupiš najcenejšga od neke xxx firme, pa ponavad vse dela kokr more. Po nekaj letih ko pa nekaj crkne, ga pa vržeš stran in kupš novga. Sm mel od Sonyja, pa philipsa pa je zmer neki štekal.
flight69 Objavljeno Marec 26, 2009 Opozori Objavljeno Marec 26, 2009 iščem neki dvd player, pa bi prosu če mi lahko kake predlagatekriteriji: more bit pr bigbangu -usb vhod obvezen -cena do 80€ ka ma mogoče keri toti dvd player, pa kak je z njim zadovoljen? http://www.bigbang.si/slika/predvalaniki-s...d-predvajalniki PHILIPS DVP5990 DVD PREDVAJALNIK −15% lp Jst ga imam - zaenkrat dela vse ok (kodeki), prek USB tudi brez zatikanja... zaenkrat ni potrebe po nadgradnji softverja... Imas pa na Slo-tech strani vse o DVD-jih... Tko kot so ti ze rekli al kaj poceni, pa po preteku garancije v smeti al kaj boljsega, pa da je softver podpora dobra... Sony recimo ze nima dobre podpore... Dobr je prej vsaj malo preveriti... Lp, Flight
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se