GiGi_1985 Objavljeno Maj 29, 2006 Deli Objavljeno Maj 29, 2006 Imam Malagutija F15 in mi sila čudno laufa pod štangasom ? Namreč če imam prižgane luči, mi prekinja osvetljava, in po kaki minuti,ali dveh crkne sam od sebe? In to samo ko je mrzl, če je topel pol je uredu? Pa smerokazi mi že skoz mal hitrej otripajo ? Je možno, da elektronika kj zajeb*va? Aja, pa skutr tut ne vžge na akumulator, čeprav mi je prejt skoz lepo vžigu? Akumulator je bil zamenjan lansko jesen. Bilo kak nasvet pride prav, tak da na plan z njimi ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno Maj 30, 2006 Deli Objavljeno Maj 30, 2006 Imam Malagutija F15 in mi sila čudno laufa pod štangasom ? Namreč če imam prižgane luči, mi prekinja osvetljava, in po kaki minuti,ali dveh crkne sam od sebe? In to samo ko je mrzl, če je topel pol je uredu? Pa smerokazi mi že skoz mal hitrej otripajo ? Je možno, da elektronika kj zajeb*va? Aja, pa skutr tut ne vžge na akumulator, čeprav mi je prejt skoz lepo vžigu? Akumulator je bil zamenjan lansko jesen. Bilo kak nasvet pride prav, tak da na plan z njimi ;) z elektronko mislm da maš vse uredu, da ti crkne pod štantgasom je pa fergazer kriv verjetno .) . pa ne sekirej se, med vožnjo use dela ok verjetno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Maj 30, 2006 Deli Objavljeno Maj 30, 2006 Glede luči in smerokazov je verjetno kriv akumolator. Za štangas pa vplinjač, tako kot je Maniak povedal :) . Pa mislim, da smo že meli par tem o F15 :hmm: . Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
splash Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 meni tudi žmigovci hitreje utripajo na f15. ni pene to. za štantgas maš pa na fergazerju dva šraufka. oni s fedrom obračaj, za štandgas spreminjat. oni zlati je pa za zrak štelat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se