Petzl Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 kupujem avto do 1.800.000, nad 2000 letnik. moji favoriti so: - MEGANE COUPE, 1.4 -FIAT PUNTO 1.4, ali diesel -PEUGEOT 206 1.4 pa me zanima če ima kdo kaj izkušenj z temi avtomobili: -koliko pije -kako se obnese na cesti -na kaj morem biti pazljiva pri nakupu -ali so deli poceni /dragi - prednosti/ slabosti.... kupujem tudi avto, ki mi ne bo veliko pil, mogoče do 8 l. na 100 km. Pa recimo da vozim solidno :blush: in naredim 100.000 km na dan... želim si tudi avtomobila ki ne bo tako zaspan kot je moj sedanji, avto naj bi bil majhen, a ne preveč... :rolleyes: mogoče kdo predlaga kakšen drug avtomobil, ki se bo obnesel ekonomično... :blink: za vaše odgovore se vam najlepše zahvaljujem :lol1: lp od renaulta CIM DLJE STRAN!! punto, peugeot.. tko tko.. ksn hyundai ne bi bil slaba izbira (fajn zgubljajo na ceni), drugac pa honda...recimo civic.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 Mazda 626 2.0, Alfa Romeo 155/164, Honda Civic Coupe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 To prodaja moja malenkost: http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/osebna/oglas.asp?ID=808762 Za kakšen gotovinski popust se pa da tudi zmenit! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 (popravljeno) - MEGANE COUPE, 1.4 -FIAT PUNTO 1.4, ali diesel -PEUGEOT 206 1.4 [ Vozil vse troje, peugeota in tpunta še celo 2 leti skoraj vsak dan, megana mlo manj (je bil od strica). Megan je najbolj udoben spredaj in predvsem zadaj, dragi servisi, pa malo podhranjen motor, peugeot ima dober motor in dosti prostora samo če nimaš sreče, imaš lahko veliko problemov. Punto ja pa vsaj zame najboljša izbira, saj je udoben, znotraj ima dosti prostora, lepo se vozi, poceni servisi edino plastika je malo poceni, samo tko pač je to. lp Rudi Popravljeno Junij 23, 2006. Popravil Saint Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vic Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 Tudi jaz nabavljam avto do 2,3 - 2,4M, odločam se med passatom, laguno, leonom, P307 Bil naj bi diesel, avt.klima,... Kaj priporočate Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Junij 24, 2006 Deli Objavljeno Junij 24, 2006 Kaj priporočate passat passat 1.9 TDI 130km highline oprema Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Junij 25, 2006 Deli Objavljeno Junij 25, 2006 passat Kar kol sam ne TDI ker se racunica niti slucajno ne izide. plusi: manjsa poraba (ok..1 litr alpa 2, kej vec pa ne) veliko navora v spodnjem obmocju (prva, druga, tretja) vw minusi: dizel (ropota kot traktor) stroski velikega servisa (katastrofa!) menjava sklopke 120 000 - 180 000km (cena: cca 250k ;)) turbina luftmesserji poraba olja :BUA: rezultat: pozabi na dizla ker je modna muha in nic druzga .) zejjhbompaspetslisupress :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Junij 25, 2006 Deli Objavljeno Junij 25, 2006 zejjhbompaspetslisupress :grim od mene zihr ne k sm benzinaš :OK: nafta je za v traktor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Junij 25, 2006 Deli Objavljeno Junij 25, 2006 nafta je za v traktor :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vic Objavljeno Junij 25, 2006 Deli Objavljeno Junij 25, 2006 zejjhbompaspetslisupress Langus ne boš jih slišu. Hvala za mnenje ( ki so različna hvala bogu) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Julij 20, 2006 Deli Objavljeno Julij 20, 2006 Toyota Avensis če nočete da se kvari...... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Julij 23, 2006 Deli Objavljeno Julij 23, 2006 Toyota Avensis če nočete da se kvari...... :OK: Kako pa veš da se ne kvari? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Julij 23, 2006 Deli Objavljeno Julij 23, 2006 Kako pa veš da se ne kvari? Ker je Toyota :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Julij 23, 2006 Deli Objavljeno Julij 23, 2006 (popravljeno) Kako pa veš da se ne kvari? in prva na lestvici nepokvarljivih avtov je toyota.....pa še frendica jo je kupla (karavan) :OK: Popravljeno Julij 23, 2006. Popravil fiftyč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Julij 23, 2006 Deli Objavljeno Julij 23, 2006 v mislih imam VW Transporter starejšega letnika,verjetno 2.4D (brez turbine). to,da majo večinoma velik kilometrov in da je treba merkat na rjo, mi ni treba govort. če ma pa kdo kšn uporabn nasvet,pa na dan z njim .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 26, 2006 Deli Objavljeno Julij 26, 2006 (popravljeno) v mislih imam VW Transporter starejšega letnika pametna poteza... tudi sam ga iščem, tizga s podalšano medosno razdaljo! Verjetno za iste potrebe k ti :P Še rajš k te VW pa mam na nišanu kake peugeot Boxer al pa Fiat ducato... Predvsem zaradi višine, pa se da poleg 3h krosev urihtat še prijetno "kamper" vzdušje... 3 ležišča za prespat kako noč, ne za it na dopust :D Sicer pa imamo doma enga VW transporter letnik '93 mašina 1.7D (brez turbo) Nč, stvar laufa in do zdej nobene okvare... samo redno vzdrževanje. Res pa da je malenkost švoh, sam itak kombi ni za divjanje :grrr Priporočam nakup :OK: Popravljeno Julij 26, 2006. Popravil gizmOkak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vic Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 (popravljeno) Gledal sem tole Mazdo 626 ima 150k prevoženih http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/osebna/oglas.asp?id=948208 , kak nasvet (komentar) Popravljeno Julij 27, 2006. Popravil vic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 Gledal sem tole Mazdo 626 ima 150k prevoženih http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/osebna/oglas.asp?id=948208 , kak nasvet (komentar) ja radio brez CD(kot piše), in 2.lastnik kar ni tolkoniti važno...km ne piše. :doze: ...opreme je še kar tko da še km pogledat pa je ql pomoje :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vic Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 ja radio brez CD(kot piše), in 2.lastnik kar ni tolkoniti važno...km ne piše. :doze: ...opreme je še kar tko da še km pogledat pa je ql pomoje :OK: kilometrov ma 150.000, drugače js nisem našo kake napake na njem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 pomoje dost ne fališ z nakupom... kilometri za mazdo niti niso problem... garažiran je, to dosti pomeni! Poglej pa se prepričaj od blizu, pa testna vožnja... pozoren bodi na luft u volanskih zglobih, zavorah, kako obnenje pri amortizerjih-rokah (ko greš po malih luknah) take malenkosti. Da pa vidiš ali avto res ni bil ruknen pa poglej špure med vrati, pokrovi ipd... Srečno :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 srečno tudi od mene :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Carr Objavljeno Julij 31, 2006 Deli Objavljeno Julij 31, 2006 En je reku da Tipo odpade... Krneki, če ga nisi imel pol ne veš kaj je legenda avto. Seveda če je bil redno servisiran in lepo vzdrževan. Hja, z Italijani in še posebej s Fiatom Tipo imajo pač ljudje zelooooo različe izkušnje. Moj brat je imel Tipo 1.6 l.1996, kupil je pa novega. Mislim, v dobrih dveh letih je (brez pretiravanja) crknilo skoraj vse, kar je možno :BUA: . Da ne omenjam trdega menjalnika, pa škripanja povsod... Po drugi strani pa poznam tudi nekaj ljudi, ki imajo drugačne izkušnje. Ma ja, pri Italijanih je pač tako, da nikoli ne veš... No ja, jaz ga pač ne bi kupil <_< . Če kupuješ nekoliko starejši avto, je po mojem najpametneje kupit Japonca. Po vzdržljivosti in kvaliteti na doljši rok jim ni para :OK: . Preverjeno... Še posebej to velja za Hondo in Mazdo. Hondo smo imeli 8 let, Mazdo imamo pa sedaj. Sploh ne veš, da imaš avto (kar se tiče stroškov)... LP :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no limit Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 kupi japonca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 kupi japonca :OK: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 Mam eno vprašanje! Kako se kaj obneseje ROVER-ji Model 214( 1.4-75konjev/ 1.4-100konjev), 216 (1.6-112konjev) ali pa Model 414/416 (iste mašine) Gledam malo te avtiče, za tam okrog 600k SIT, pa letnika 96/97/98 Mal me zanima kako so kaj vzdržljivi (predvsem mašine), pa rja kako jih kaj napada... pa tako dalje... Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se