simonsi Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 Pri sosediu so imeli roverja, mislim da še celo 214. Vanj vloženega veliko denarja in servisnih ur. Pri drugem sosedu pa eno večjo varijanto Roverja in je imel velikokrat izpade, da ni hotel vžgati. Pa prodajali so ga tudi lep čas. Roverji tudi na splošno niso znani po zanesljivosti. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 od lastnikov roverjev nikoli nisem slišal nič dobrega ker naj bi se ful kvarli pa še ceno imajo ful nisko in se jih težko proda! jaz bi se mu vsekakor ognil :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 Mam eno vprašanje! Kako se kaj obneseje ROVER-ji Model 214( 1.4-75konjev/ 1.4-100konjev), 216 (1.6-112konjev) Lp Burnout raje kupi Protona... bolj zanesljiv ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unikat Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 Angleška jajca, slišal sem da žrejo olje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 jst mam pa sicer še več kot pov leta časa, sam, mal že premišlujem kater avto bi kupu, in sicer, to bo moj prvi avto, denarja kaj več kot 500k sit za avto ne mislim dat, ker bo to le prvi in se hitro zgodi da kam butneš itd. odločam pa se med naslednjimi: VW POLO 1.4 16V letnik 95,96,97 SEAT Ibiza 1.4 letnik 96,97,98 Peugeot 306 1.4 letnik 95,96 kaj priporočate? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 Ibiza gnije, Poloti so mal dragi, Peugeot je v redu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno September 20, 2006 Deli Objavljeno September 20, 2006 svetujem naslednje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 20, 2006 Deli Objavljeno September 20, 2006 IMV - zakon! vozilo vseh športnih in gasilskih društev! :OK: kak je blo fajn se noter tišat, jest sendvič z pariško in pit tisti sok iz tetrapaka ko ga je blo tak težko preluknjat z slamico :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 20, 2006 Deli Objavljeno September 20, 2006 Ibiza gnije, Poloti so mal dragi, Peugeot je v redu. Mogoče gnije kak star letnik (199x). Peuget je znan po nezanesljivosti . Po moje najboljša izbira Seat ali VW ki ga boš pa draže plačal pa tudi prodal bolje. Mani se francoskih jajc :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno September 20, 2006 Deli Objavljeno September 20, 2006 jst mam pa sicer še več kot pov leta časa, sam, mal že premišlujem kater avto bi kupu, in sicer, to bo moj prvi avto, denarja kaj več kot 500k sit za avto ne mislim dat, ker bo to le prvi in se hitro zgodi da kam butneš itd. odločam pa se med naslednjimi: VW POLO 1.4 16V letnik 95,96,97 SEAT Ibiza 1.4 letnik 96,97,98 Peugeot 306 1.4 letnik 95,96 kaj priporočate? Evo za 500 jurjev en oglas klik, pomoje boljša izbira od navedenih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno September 20, 2006 Deli Objavljeno September 20, 2006 KLIK1 KLIK2 Je vsaj avto, zihr mal varnejši od Ibize alpa Poljaka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno September 20, 2006 Deli Objavljeno September 20, 2006 BMW je pa res ekonomičen avto, pa 150kkm prevoženih je imel v parih letih. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno September 20, 2006 Deli Objavljeno September 20, 2006 BMW je tud poceni za vzdrževanje .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 Me zanima če je že kdo videl,probal,vozil novo Škodo Roomsterja? Men se na slikah dopade. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Me zanima če je že kdo videl,probal,vozil novo Škodo Roomsterja? Men se na slikah dopade. :yea1: men pa je lepa odspredaj, zadaj niti ne tolko njlepši odzad mi je pa napis ROOMSTER :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 men pa je lepa odspredaj, zadaj niti ne tolko njlepši odzad mi je pa napis ROOMSTER :) Danes probal,sem dobil testnega za eno uro,hudičevo dobra zadevca.Velikoseriske opreme za osnovni model.Je pa testni 1.4,16v absolutno premalo. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 Om, tudi jaz razmišljam o nakupu; kaj takega: :OK: http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/osebna/oglas.asp?ID=923983# Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 Om, tudi jaz razmišljam o nakupu; kaj takega: :OK: http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/osebna/oglas.asp?ID=923983# ja... jst sm pa tega zadnič šou gledat http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/osebna/oglas.asp?id=770774 super zadevca :OK: :OK: pa da nov kej res Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno September 30, 2006 Deli Objavljeno September 30, 2006 Danes probal,sem dobil testnega za eno uro,hudičevo dobra zadevca.Velikoseriske opreme za osnovni model.Je pa testni 1.4,16v absolutno premalo. :OK: ja nekateri bi radi pa prav take :) ..........zdej bi pa prašu če bi se splačalo ojačevalec dati v avto z originalnimi zvočniki al bi blo bolš kupit druge zvočnike ( mal of topik ) :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 Drugsprednji sistem s 16cm premera z ločenimi tweeterji, pa sub v prtljažnik, potem pa sprednje in sub prek ojačevalca, zadnje pa na radio. Tako se mi zdi da dobiš največ za najmanj denarja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 (popravljeno) Drugsprednji sistem s 16cm premera z ločenimi tweeterji, pa sub v prtljažnik, potem pa sprednje in sub prek ojačevalca, zadnje pa na radio. Tako se mi zdi da dobiš največ za najmanj denarja. Zato morš met že kr konkretn 4kanalski amp .) No res pa je,da odvisno kaj hočeš.. Pa zadnjih sploh nimaš, je najbolše! Popravljeno Oktober 2, 2006. Popravil Original-One Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Oktober 3, 2006 Deli Objavljeno Oktober 3, 2006 Razmišljam o nakupu Honde Civic 1.8 (nove). :blush: A slučajno kdo ima že kakšne izkušnje :? . Vem da je vzdrzljiva, dobro se pelje... sam a je vredna 4,5M :doze: LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tehnakar Objavljeno Oktober 11, 2006 Deli Objavljeno Oktober 11, 2006 Mene pa zanima kej več o Fiat bravotu. Gledam tko letnik97 za okol 500k. A je vreden nakupa, al so sami problemi z njim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Zato morš met že kr konkretn 4kanalski amp .) No res pa je,da odvisno kaj hočeš.. Pa zadnjih sploh nimaš, je najbolše! ni nujno, saj za sub itak bridge nardiš (dva kanala skupaj), dva ti pa ostaneta, za vsak prvi zvočnik po eden, taki ojačevalci pa nitit niso dragi, dobi se tudi rabljene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Oktober 30, 2006 Deli Objavljeno Oktober 30, 2006 Kaksen avto tam do 700k? Pa dizel po moznosti. Predlogi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se