bmwslo Objavljeno Oktober 30, 2006 Deli Objavljeno Oktober 30, 2006 Kaksen avto tam do 700k? Pa dizel po moznosti. Predlogi? Cordoba :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Oktober 30, 2006 Deli Objavljeno Oktober 30, 2006 Em, eno vprašanje: ima kdo izkušnje oz pozna kdo koga ki ima Mercedesa A? Letnik 2000 ali 2001? To ni prva serija teh avtomobilov, ko baje niso bli preveč varni, tko da bi res rada zvedla realna mnenja. Hvala, First :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Carr Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Em, eno vprašanje: ima kdo izkušnje oz pozna kdo koga ki ima Mercedesa A? Letnik 2000 ali 2001? To ni prva serija teh avtomobilov, ko baje niso bli preveč varni, tko da bi res rada zvedla realna mnenja. Hvala, First :blush: Poznam zelo dobro enega lastnika, sem peljal zadevo enkrat do Splita. Ravno prevrneš se sicer ne več z A-jem (nisem niti probal .) ), ampak sicer pa ni čisto nič posebnega. Udobja nobenega (sploh na zadnji klopi), črički po armaturi, 1.6l bencinski motor ni ravno biser, prtljažnika bolj malo. Kot rečeno, mene ni ravno navdušil. Za ta denar seveda dobiš mnogo boljših avtov, ki pa nimajo zvezde spredaj - če ti to toliko pomeni. Meni ne... :nono: Japan rules (kljub mnogim stereotipom...) :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dukeman Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Razmišljam o nakupu Honde Civic 1.8 (nove). :blush: A slučajno kdo ima že kakšne izkušnje :? . Vem da je vzdrzljiva, dobro se pelje... sam a je vredna 4,5M :doze: LP vzam tole http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/osebna/oglas.asp?id=1092244 definitivno boljše :D drgač pa avto do 700k http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/osebna/oglas.asp?id=1094261 ---> veliko opreme + dobr letnik | pomoje se splača Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vic Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 Mene pa zanima če kdo pozna to http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/osebna/oglas.asp?id=1112470 hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozicag Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Mene pa zanima če kdo pozna to http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/osebna/oglas.asp?id=1112470 hvala am..drgač super avto - preverjeno! :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 (popravljeno) Če kdorkoli karkoli ve o tem avtu (BMW 320d compact, l.2002), bi bila zelo hvaležna za vsako info. Malo mi je čudno, ker je avto že kar dolgo na avtonetu, pa imel je kar nizko ceno. Hvala. Še to, avto prodaja Medico trade d.o.o., PE Dolenjska cesta (pri Strlišču), Ljubljana Lp, First [attachmentid=92180][attachmentid=92181] [attachmentid=92182] Popravljeno Februar 20, 2007. Popravil First Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 Razmišljam o nakupu Honde Civic 1.8 (nove). :blush: A slučajno kdo ima že kakšne izkušnje :? . Vem da je vzdrzljiva, dobro se pelje... sam a je vredna 4,5M :doze: LP PM!!! vse iz prve roke..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno April 10, 2007 Deli Objavljeno April 10, 2007 svetujem naslednje ali pa slednje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 Zelo ugodno je naprodaj tale garažiran lepotec [attachmentid=95868] [attachmentid=95869] [attachmentid=95867] :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 Lowrider. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se