Skoči na vsebino

Protikadilski zakon

Priporočene objave

Objavljeno
hm...pozim ne bom hodu na kavico

:)

mogoč pa pršparam za nov motor....na kofetkih :whistle:

BL MOŽN...

A POL SE BOMO USI Z NOVIM SPOMLAD VOZIL, AL KAJ?, HI,HI

STRATEŠKO GRUPNI PLAN!

POROČILO O REALIZACIJO SLEDI POMLADI, HE,HE

Objavljeno
pametna ideja- mrbit nm celo rata!

GOD FUCK !

:eek:

Objavljeno
Kar se kadilcev tiče - pipo miru bi ti kadil z Vinetujem, kakemu kretenu bi pa lepo pušil qrac...

tolk o relativiziranju teme, o kateri debatiramo.

Relativiziranje teme? pušenje prepuščam tebi,kot nekadilec se tudi z Vinetujem ne ujameva,bi pa pokadil eno z ANĐELINO J.

relativno a ne...

Objavljeno
Samo midva s Terminatorjem bova to debato razpletla ob pijači v kakšnem zakajenem lokalu. Kaj pa vidva s Soncy?

men je pa čist vseen za ta zakon. :grim nikol nisem kadila, kjer je blo prepovedano, v lokale pa tko ne hodm velik. :grrr

si znam kofe skuhat tud doma. .)

Objavljeno
men je pa čist vseen za ta zakon. :grim nikol nisem kadila, kjer je blo prepovedano, v lokale pa tko ne hodm velik. :grrr

si znam kofe skuhat tud doma. .)

Ja, vem ja... :hmm:

Objavljeno

jebemti diskriminacijo!!!

pridem včeraj okoli 11 dopoldan na kavo na teraso priljubljenega kafiča in so vsi gosti obrnjeni v eno smer. kolega me pokliče k mizi in mi svetuje naj se obrnem v isti smeri. na drugem delu terase (vmes je dovozna pot v delavnico vulkanizerja) sedi lokalni junak (zapitek) s simpatično gospodično kateri se vidi, da ima v sebi kakšno opojno substanco (ali kombinacijo njih 10) preveč. on zgoraj brez, ona zgoraj brez in si izmenično ližeta prsa in se polivata z bandidosom. nato malo simulirata oralni seks in razne položaje in zadeva traja kake pol ure.

do sem vse OK, ampak potem zvem da je ista gospodična na tem tipu in njegovih kolegih prejšnji večer v drugem ZAPRTEM lokalu ob šanku izvajala felacio ali po domače - JIM GA JE PUŠILA!!!!! in čudno, v polni gostilni se noben ni pritožil da ga moti pasivno pušenje kurca?!?!?! :krneki:

jebemti a to pa gre????????? kje je pa tu zakon?????????

sem se tako razpizdil da sem skoraj poklical inšpekcijo ampak so mi povedali da je hrvatica in zgleda še ne ve za naš zakon. tokrat naj ji bo!!!!

PS: ne niso meli fotoaparata, za mojega na telefonu pa sta bila predaleč.

Objavljeno

to se lahko dela, če se ne kadi.... :lol1:

Objavljeno
to se lahko dela, če se ne kadi.... :lol1:

sej prov, da si ponosen k si nekadilec, sam mal se zamisl kako si sovražno nastrojen do kadilcev. :wacko: ne ogrožajo te kadilci, ti sam sebe ogrožaš s svojo popolnostjo :headbang:

Objavljeno
sej prov, da si ponosen k si nekadilec, sam mal se zamisl kako si sovražno nastrojen do kadilcev. :wacko: ne ogrožajo te kadilci, ti sam sebe ogrožaš s svojo popolnostjo :headbang:

ne poznaš me :rolleyes: zato tudi natolcuješ v prazno :headbang: vsako jutro gremo sodelavci na kavo v bife in jaz sedim z mojimi kolegi na terasi, ki kadijo in še zmeraj voham dim. Moraš pa razumet, da mi odgovarja ta zakon, ko grem na kosilo, ko sem v pisarni, ko sva se včasih jaz in sodelavec peljala na teren in je kadil v avto(bil ja pač starejši) zdaj se pač vozim sam in me ne moti več kadilski dim. In soncy, jaz imam dosti prijateljev in sodelavcev, ki kadijo... in nobenega ne črtim :winkiss:

Objavljeno

pridem včeraj okoli 11 dopoldan na kavo na teraso priljubljenega kafiča in so vsi gosti obrnjeni v eno smer. kolega me pokliče k mizi in mi svetuje naj se obrnem v isti smeri. na drugem delu terase (vmes je dovozna pot v delavnico vulkanizerja) sedi lokalni junak (zapitek) s simpatično gospodično kateri se vidi, da ima v sebi kakšno opojno substanco (ali kombinacijo njih 10) preveč. on zgoraj brez, ona zgoraj brez in si izmenično ližeta prsa in se polivata z bandidosom. nato malo simulirata oralni seks in razne položaje in zadeva traja kake pol ure.

do sem vse OK, ampak potem zvem da je ista gospodična na tem tipu in njegovih kolegih prejšnji večer v drugem ZAPRTEM lokalu ob šanku izvajala felacio ali po domače - JIM GA JE PUŠILA!!!!! in čudno, v polni gostilni se noben ni pritožil da ga moti pasivno pušenje kurca?!?!?! :krneki:

sem se tako razpizdil da sem skoraj poklical inšpekcijo ampak so mi povedali da je hrvatica in zgleda še ne ve za naš zakon. tokrat naj ji bo!!!!

Pervy, samo bežno se mi dozdeva, da zakon govori o prepovedi kajenja tobačnih izdelkov. :P

Objavljeno

Pa ne da bi ti tud tovrstno kajenje prepovedal :eek:

Ker :whistle:

Objavljeno
Pa ne da bi ti tud tovrstno kajenje prepovedal :eek:

Ker :whistle:

On je diskriminiran, ker ni še njemu popušila... :lol1:

Objavljeno
On je diskriminiran, ker ni še njemu popušila... :lol1:

točno, nisem niti slučajno šel za šank gledat ker sem mislil da se ne sme, odkar pa ta zakon velja še itak nisem videl notranjosti gostilne - no pol pa to spustim :headbang:

Objavljeno
točno, nisem niti slučajno šel za šank gledat ker sem mislil da se ne sme, odkar pa ta zakon velja še itak nisem videl notranjosti gostilne - no pol pa to spustim :headbang:

Katera gostilna, to ketera?!?!?!?!?!!? Hočem ime, naslov, hišno številko, uro kdaj se to dogaja. Skratka vseeeeeee(če sem spregledu se opravičujem)!!!!! :D

Objavljeno

vračajo se spomini :whistle: :whistle:

dost podobne pizdarije

sam manj ljudi :naughty:

Objavljeno

zdaj pa grem s kadilci in nekadilci na kavo.... :whistle:

Objavljeno
zdaj pa grem s kadilci in nekadilci na kavo.... :whistle:

pa bodo s tabo sedel v lokalu al boš ti z njimi zunaj? :whistle:

Objavljeno

Eh je kar je. Jebi ga tudi če bo folk pizdu se ne bo nič spremenilo. Šlo bo samo še navzdol. Lahko pa zagotovim, da če je kriza, nekaj dni juge le to odlično prežene. :whistle:

Objavljeno

Me sploh ni strah zime. Če sem se letos lahko vozil 1., 3., in 5. januarja ni hudič, da ne bom mogel spiti kofeta na odprtem :trance_33_sleep:

Objavljeno
Me sploh ni strah zime. Če sem se letos lahko vozil 1., 3., in 5. januarja ni hudič, da ne bom mogel spiti kofeta na odprtem :trance_33_sleep:

V skrajni sili se še vedno lahko postavijo na ulici železni sodi z ognjem kot jih imajo klošarji v ameriških mestih.

Objavljeno
V skrajni sili se še vedno lahko postavijo na ulici železni sodi z ognjem kot jih imajo klošarji v ameriških mestih.

kolk se nekadilci obremenjujete z nami :wacko: se bomo že znajdl, nč bat :grrr se bomo knajpal na mrazu in utrjeval imunski sistem :lol:

Objavljeno
kolk se nekadilci obremenjujete z nami :wacko: se bomo že znajdl, nč bat :grrr se bomo knajpal na mrazu in utrjeval imunski sistem :lol:

pravilno, kapo dol. :worship:

Objavljeno
pa bodo s tabo sedel v lokalu al boš ti z njimi zunaj? :whistle:

smo bili noter(tudi en kadilec) :whistle:

Objavljeno

Če se nam pa smilite.

Objavljeno
Če se nam pa smilite.

lobo, pejma na en... :smoke:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!