Tomozuki Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 To o mrtvih pikslih in nezamenjavi DS-a sem prebral v Jokerju. Če ga najdem, skeniram stran in jo prilepim. Ni to na mojem zelniku zrastlo.
AndY1 Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 http://www.joker.si/article.php?rubrika=10...;articleid=1408 Tukaj je članek objavljen za DS (prvi model, ne Lite model). Nikjer ne vidim kakšnih graj glede nezamenjave za mrtve pixle. DS Lite model je pa samo še kvalitetno nadgradil DSa. Lažji, manjši, močnejša baterija in veliko boljši LCD. Skratka, prodajne številke pričajo. :photo:
Tabo Objavljeno Avgust 6, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2006 ej jst mam sony psp (sm ga dubu tko da ne mi ocitat in se hud je)pa mam verzijo 2.01 mt(mami) mi pa ne pusti lovdat slabso!!!zanima me ce so ze izumil ksn program za zaganjat igrce(2.01) zlovdu sm si prek torenta en spil extraktu pa mi pise de ne more neki odpred(na psp-ju) !!!
AndY1 Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 (popravljeno) Kakor sem seznanjen, moraš downgrade-ati firmware na verzijo 1.5. Za podrobnejše informacije se obrni na: http://www.joker.si/mn3njalnik/index.php?showforum=21 Popravljeno Avgust 11, 2006. Popravil AndY1
Tabo Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 yow kako nej dam na verzijo 1.5!!!!!!????kupu sm si ze gta lcs sam kaj pol naprej!kaj rabm......
Tomozuki Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 yow kako nej dam na verzijo 1.5!!!!!!????kupu sm si ze gta lcs sam kaj pol naprej!kaj rabm...... Poglej na Bolho. Je kar nekaj pubecov, ki ga spravijo nazaj na 1.5 verzijo. Nameravam kupiti rabljenega, ki je že odklenjen (zadnjo varianto).
sasajovo Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Tukaj imate link za psp nadgradnje.Pa si sami nalozite gor.Če vas pa se kaj zanima mi pa posljite mail,pa vam bom da se več linkov caooo ALL.Vas Sale. http://www.dark-alex.org/
GHOST RIDER Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Tukaj imate link za psp nadgradnje.Pa si sami nalozite gor.Če vas pa se kaj zanima mi pa posljite mail,pa vam bom da se več linkov caooo ALL.Vas Sale. http://www.dark-alex.org/ ka ti si se pa na motosvet zarad pspja prjavu?:P k si glih na tekocem ocitno mi povej ce je ze kak špil k ne dela vec na 3.71 oz ka bi blo drgac ce bi kej novejsga nalozo.
JEJŽ Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 A ve kdo, če se da dobit igro Just Cause za PSP in če res v kratkem pride nov PSP ven?
Tomozuki Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 A ve kdo, če se da dobit igro Just Cause za PSP in če res v kratkem pride nov PSP ven? Ja, sem že brskal, ampak nič našel. Mi je bil za PC všeč, ampak za PSP ga (še nažalost) ni. Sedaj sem nekak v fazi kupovanja PSP-ja. Najraje bi ga vzel v Bofu ali BB-u, pa da mi dajo še tisti "se zgodi" paket poleg.
Tomozuki Objavljeno Januar 10, 2009 Opozori Objavljeno Januar 10, 2009 Internet ima tudi DS: Opera DSMuzika in filmi tudi: Moonshell (zastonj) in malo morje komercialnih predvajalnikov filmov Ima tudi Linux: DSLinux Tudi organizator: DSOrganize (s tem, da je funkcionalnost touchpad-a nepogrešljiva. Ne predstvaljam si pisanja teksta v Internet Browserju ali organizatorju s tipkami in ne s touchpadom po navidezni tipkovnici) Prosim, naštej mi 5 dobrih špilov za PSPja, ki niso predelave s PS2. Edini, ki bi ju lahko dal v ta spisek sta Daxter in Locoroco. Koliko iger na PSPju lahko špilaš preko interneta (z uporabo Wi-Fi) proti drugim igralcem? No, zdaj bom še enkrat pogrel staro temo, na katero je bilo že veliko povedanega. Kupil sem rabljen slim & lite, 3000-ka me ne zanima, ker se je ne da odklenit (trenutno). Nekaj mesecev stara stvar me je stala 100€, kar se mi zdi dokaj ugodno. Odklenjen je na 3.90 in zaenkrat dela brez problemov. Filmi so normalno gledljivi brez naprezanja oči, glasbo dobro predvaja in ima cel kup vizualizacij in nastavitev, internet gladko teče, razen gmail-a noče odpret (ne vem zakaj ne, medtem, ko mi je na prejšnjem modelu uspelo), igre so fenomenalno narejene za tako malo zadevo in načeloma ni nobenih "zatikanj", razen pri Lego Batmanu včasih malo "lagga". Baterija zdrži med 3-6 ur igranja, odvisno od zahtevnosti same igre. Patapon lahko igram celo še več. Precej iger je večigralsko podprtih. Glede tipkanja... sploh ni tako zapleteno in deluje podobno kot na GSM-u. Jaz sem se ga privadil in mi gre pisanje hitreje kot z numerično tipkovnico. Kurzor pa premikaš z analognimi tipkami ali joystickom. Skratka, preprosto. Edina stvar, ki mu jo zamerim je, da internet browser ne podpira flasha. Kaj še imam gor? Skype, MSN Go, Internet radio, Remote controller, dobim še GPS anteno za navigacijo in še nekaj malenkosti. Na you-tubu je tudi veliko videjev na temo Windowsov na PSP-ju. Sicer gre za rahlo bolj napreden kozmetični dodatek, dodanih je pa še nekaj novih opcij. Ne gre za prave XP-je, pač pa za neko okrnjeno verzijo. Kljub temu baje lepo delujejo. Pa da še naštejem 5 dobrih špilov. Poleg omenjenih dveh se mi zdijo dobri tudi Def Jam, Patapon, Force Unleashed, Syphon Filter, vse Lego serije (Star Wars, Batman, Indiana Jones), Flatout, Midnight Club LA Remixed, Prince of Persia, God of War, Burnout Legends in še in še.... Večinoma ne gre za predelave, ampak za novo zgodbo. Načeloma si delijo samo imena. Tega je pa tudi na DS-u polno. Sej ne rečem, da je grafika vse. Ampak DS-ove igre izgledajo proti PSP-jevim izjemno zastarele. Vsaj za časa modernih telefonov, ki marsikatero s pomočjo emulatorja (ali samostojno) že lahko prebavijo. Nikoli nisem trdil, da ima DS superiorno 3D grafiko, kot PSP. Vsekakor PSP ima superiorno 3D grafiko, vendar so s tem žrtvovali trajanje baterije + ko nimaš priključenega polnilca, ti osvetljenost LCDja PSP avtomatično zmanjša na nižnjo stopnjo in se je ne da spraviti na najvišjo osvetlitev.Prav zaradi potratnosti so tudi frekvenco CPUja zmanjšali z 333Mhz na 222Mhz, vendar se tudi to že da pretentati: http://www.beyond3d.com/forum/showthread.php?t=21683 Ne vem sicer, kaj Sony dela narobe, da jim PSP ne uspe dominirati trga (med drugim je Sony zdaj tudi skenslal UMD filme za PSPja), vendar ima očitno Nintendo z DSom pravi recept za uspeh. Ima odlično 1st party in 2nd party podporo, 3rd party pa tudi ne šepa. Baterijo se da za dokaj majhen denar (15€) dokupiti in potem šteje namesto 1200mAh - 2400mAh. Obstajajo tudi 3600mAh, vendar štrlijo iz ohišja. Z osvetlitvijo jaz nimam takšnih izkušenj. Če ga izklopim iz vtičnice, LCD še vedno enako močno sveti. Tudi pri prejšnjem izposojenem modelu tega nisem opazil. Kaj pa vem. Zaenkrat poznam več ljudi s PSP-jem kot z DS-om. Verjetno pa je globalno gledano vzrok v naboru iger. No, mene DS ni prepričal, kakor me pred leti Game Boy ni proti Game Gearu. Šlo je za podobno zgodbo. Takoj, ko sem imel možnost, sem GB zamenjal z GG in mi nikoli ni bilo žal, čeprav je baterije jedel kot po tekočem traku. Igre so bile pa mnogo lepše in naprednejše.
LooLekSLO Objavljeno Januar 12, 2009 Opozori Objavljeno Januar 12, 2009 No zadevco sem imel takoj ko je prišla ven in sem dal za njo takratnih 72.000 SIT (300€) + igra Purtsuit Force (50€). Naj povem, da je bila zadeva zelo dobra. Nato sem ga "odkodiral" in lepo imel polno iger, vendar mi je hitro postal dolgočasen. Hitro se naveličaš majhnega ekrana. Zelo prav mi je prišla, ko sem kam šel, predvsem tudi zaradi muzike. Mi je pa malce žal denarja, ki sem ga vložil za to stvarco. Na koncu sem ga prodal za 140€. Kdor misli to imeti zaradi igric naj raje kupi PS ali Xbox ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se