Vojč Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 Ima kdo kakšne izkušnje glede štirikolesnika Sym track runner 200? Je vreden nakupa :hmm: ima kakšne hibe O:-) ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 Imam izkušnje z omenjenim modelom,predvsem kot serviser.Sama kvaliteta in vzdržljivost nista problematična,rezervni deli poceni in na zalogi.Edina slaba stvar so prednje enojne A-roke,zaradi katerih je stabilnost ATV-ja na asfaltu pri večjih hitrostih slaba.Tudi vožnja po terenu je trda in težka,kar se pozna predvsem na rokah,ki trpijo.V moji garaži je sicer njegov večji brat Quad-Lander,ki pa nima teh omenjenih pomankljivosti.Moje mnenje-je vreden nakupa,vendar bo po 14 dneh postal "prešvoh". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Junij 5, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2006 saj tudi tak poceni ni O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Julij 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2006 Koliko je priporočljivo imeti napunpane gume pri SYM track runnerju 200 :hmm: v navodilih nisem zasledu .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Julij 16, 2006 Deli Objavljeno Julij 16, 2006 0,3 do max 0,5 bar za teren in 0,8 max za asfalt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Marec 20, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 20, 2007 (popravljeno) Ve mogoče kdo za kakšen dober(pooblaščeni) servis na območju 02 ??? Seveda sprašujem za Sym! Popravljeno Marec 20, 2007. Popravil Vojč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Februar 23, 2008 Deli Objavljeno Februar 23, 2008 Kakšne mate pa kaj izkušnje s 250 kubičnim in kakšne so kaj pomanjkljivosti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manja Objavljeno Julij 29, 2008 Deli Objavljeno Julij 29, 2008 Evo 1 fotka od 4kolesnika sym track runner 200!! morm rečt da sm z njem ful zadovolna!!! lp, manja :rolleyes: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
molotov Objavljeno November 16, 2008 Deli Objavljeno November 16, 2008 mene pa zanima koliko kur bencin na 100 km. mislim predvsem cestno voznjo. pa kok je top speed. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kor13 Objavljeno November 19, 2008 Deli Objavljeno November 19, 2008 Hmmm, naj me popravi kdo, ki ima za sabo več km z njim (pa malo bolj sveže spomine, je že kar neki cajta minilo), ampak sam sem se z njim peljal nekako do max 80 km/h, več ni šlo, pil je pa če se ne motim okrog 5l+ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Urbanček640 Objavljeno Julij 4, 2019 Deli Objavljeno Julij 4, 2019 Pozdravljeni rad bi vas vprašal kje bi lahko kupil dele za Sym TRACK RUNNER 200. Hvala in lep pozdrav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Julij 4, 2019 Deli Objavljeno Julij 4, 2019 http://www.sym.si/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se