Climber116 Objavljeno Maj 26, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 Ja uplinjač mam že tak naročen, pa upam da je to problem....
replica Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 Končn sm zmontiru kit, fergazer sm pa orginal pustu, ker nisn kolena mogu takoj dobit, zdej se mi pa ful greje, pa sm se čist mal vozu, pol pa nehu raj...Je to fergaze kriv verjetn ne? - premal bencina, preveč kisika? definiraj PREGREVANJE kolko casa si se vozu ? kako ves da se ti ful greje, se kadi iz njega, ti zacne cukat, slabse vlect .. ? js na eni izmed mojih yamah dt50 sem menju cilinder (top performance 80ccm, brusen na 90ccm - 15 konju) sem menju samo gred, auspuh in fergazer sem pustu pri miru pa se mi niti enkrat ni pregrel masino masta pa enako, ce se ne motm, tvoja gilera in moja yamaha ?
Climber116 Objavljeno Maj 27, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 Mašin 100% nimama istih, ker je na moji Gileri morinijev agregat. Tulk ga še nisem pregrel da bi se kadil od njega, sam je pa občutno bol vroč, ko pa je bil original pa če sem ga sredi poletja kako uro po največjih hribih teru v rdečem polju skos, ni bil... Pa voda za hlajenje glih tulk da ne vre...
Climber116 Objavljeno Maj 27, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 Pa fora je da sm se pelu sam ene 5km, pa še to ga nisn teru, ker je nov cilinder, pa ga še utekam.
makovec4 Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 to je moj motor, ki ima opisano predelavo na prvi strani:) :naughty: rabi kdo kake dele za motorje?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se