bna Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 hvala šef za tvoj posnetek samo si naredil napako da si ga objavil na motosvetu ,če bi ga objavil na kakšnenu skuter forumu bi ti kopica 14 letnikov pela slavo in bi izpadel pravi car :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 sem pogledal tale video od ta hudega šefa,pa mam občutek da nebi šlo čez ovinek,če nebi fajn po tazadnji bremzi stopu.................. Tako je. Sicer pa mislim, da je Šef malo predelal tale posnetek. Mislim, da je izbrisal one stranske koleščke, kot jih imajo otroci na biciklih, ko se učijo. Drugače si ne znam razlagati, zakaj ga ni bolj položil ............. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Hvala zopet za pohvale,sej mogoč si boš tud ti kdaj omislil kupit ta prav motor (vespa ipd. driver)!java script:emoticon(':lol1:', 'smid_29') :lol1:java script:emoticon(':lol1:', 'smid_29') :lol1: "Piceka" v roke, pa se malo pošpilaj, (danebošskozpotastaturišpricalpress.... :kva2: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šef Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 hvala šef za tvoj posnetek samo si naredil napako da si ga objavil na motosvetu ,če bi ga objavil na kakšnenu skuter forumu bi ti kopica 14 letnikov pela slavo in bi izpadel pravi car :OK: Ja men je ful hudo zate!Tvoja hornet-ka gre najbrž kr skoz v powerslide!!(':grrr', 'smid_24') :grrr(':grrr', 'smid_24') :grrr Sej si pa sam povedal,mogoče majo 14-letniki mal več dobrega okusa kot ti!!(':lol1::lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
600rrc Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Tako je. Sicer pa mislim, da je Šef malo predelal tale posnetek. Mislim, da je izbrisal one stranske koleščke, kot jih imajo otroci na biciklih, ko se učijo. Drugače si ne znam razlagati, zakaj ga ni bolj položil ............. fant, pol bi šlo pa prehitr, se bi lohk prevrnu,pa še fotru bi mogu motor plačat......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šef Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 "Piceka" v roke, pa se malo pošpilaj, (danebošskozpotastaturišpricalpress.... :kva2: ) Ti pa v garažo pa brž na svojo vespo PX strup(':grrr',:grrr(':grrr', :grrr fant, pol bi šlo pa prehitr, se bi lohk prevrnu,pa še fotru bi mogu motor plačat......... Ja če ga teb oči posoja,ni treba,da očitaš še drugim,k si jih sami svoje kupujemo(':slap:',:slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Ti pa v garažo pa brž na svojo vespo PX strup(':grrr',:grrr(':grrr', :grrr Ja če ga teb oči posoja,ni treba,da očitaš še drugim,k si jih sami svoje kupujemo(':slap:',:slap: da se ti da :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Takole mimo grede v to bukovo temo: Tri kratke dneve sem se prejšnji teden po Dolomitih in južni Tirolski potepal. Nekaj malega čez 1200 km sem nabral. In se kljub obilici motoristov in avtomobilistov edino enkrat po svoji lastni prepotentnosti in neumnosti v nekoliko nevarni situaciji znašel. V dveh urah vožnje od predila do Ljubljane, pa sem vsem Slovenskim voznikom, katere sem na poti srečal preklel kompletno sorodstvo. Tudi v angleškem jeziku, kajti očitno je polovica po narodnosti Angležev! Tako sranje od vozniške kulture in znanja, taka aroganca in nasilje kot ga srečaš pri nas, je fenomen, katerega lahko osvoji le med seboj pofukano debilno nedostopno hribovsko pleme. Tako visok procent cepcev za volani in krmili pa ne omogoča več omejevanja problema na posameznike. Zadeva je kritična in vseobsežna. In kar je najhujše, tisti kateri zganjajo najhujše gonje, so za volani in krmili popolnoma enaki tistim, katere pljuvajo. Obupno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šef Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 da se ti da :slap: Se oglaša še ena izmed znanstvenic tle gor,vsaj kr se motociklizma tiče(':grrr',:grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Takole mimo grede v to bukovo temo: Tri kratke dneve sem se prejšnji teden po Dolomitih in južni Tirolski potepal. Nekaj malega čez 1200 km sem nabral. In se kljub obilici motoristov in avtomobilistov edino enkrat po svoji lastni prepotentnosti in neumnosti v nekoliko nevarni situaciji znašel. V dveh urah vožnje od predila do Ljubljane, pa sem vsem Slovenskim voznikom, katere sem na poti srečal preklel kompletno sorodstvo. Tudi v angleškem jeziku, kajti očitno je polovica po narodnosti Angležev! Tako sranje od vozniške kulture in znanja, taka aroganca in nasilje kot ga srečaš pri nas, je fenomen, katerega lahko osvoji le med seboj pofukano debilno nedostopno hribovsko pleme. Tako visok procent cepcev za volani in krmili pa ne omogoča več omejevanja problema na posameznike. Zadeva je kritična in vseobsežna. In kar je najhujše, tisti kateri zganjajo najhujše gonje, so za volani in krmili popolnoma enaki tistim, katere pljuvajo. Obupno! Ne vem kje si tle glih angleže najdu ampak je njihova vozniška kultura u bistvu svetlobnih let pred našo. ;) Čeprav te katere srečaš v Slo verjetno malce daje desna stran. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Ti pa v garažo pa brž na svojo vespo PX strup(':grrr',:grrr(':grrr', :grrr Ja če ga teb oči posoja,ni treba,da očitaš še drugim,k si jih sami svoje kupujemo(':slap:',:slap: Bilo kuda, Vespa svuda (v letu, ko je bila v Sarajevu olimpijada)...Joke, šefek, only joke..... :kva2: Idi se vozit......... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 ..... :kva2: Idi se vozit......... :lol1: Misliš rečt: Idi se slajdat! O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 (popravljeno) Ej fantje a se sam men zdi al nivo tele teme že res ornk peša... :slap: Popravljeno Junij 26, 2006. Popravil Terminator Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Misliš rečt: Idi se slajdat! O:-) Lobo, si me lepo popravo...... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Ne vem kje si tle glih angleže najdu ampak je njihova vozniška kultura u bistvu svetlobnih let pred našo. ;) Čeprav te katere srečaš v Slo verjetno malce daje desna stran. :hmm: Aha, vidim, da je tej "next generation" publiki Motosveta treba govoriti dobesedno in eksaktno! Srečeval sem prebrihtne Kranjce kateri očitno znajo voziti le po nasprotnem pasu! Je sedaj bolj jasno? Narišem? :angry2: Pa da njihovih bolečin v ušesih ne omenjam. Bo treba to tudi posebeje tolmačiti? :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Ej fantje a se sam men zdi al nivo tele teme že res ornk peša... :slap: Če je pa zun tak vroče, pa je tak fajn v prazno nabijat......Kake konstruktivne, vsaj mislim, ni bilo za pričakovat..... :zzz: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Ja men je ful hudo zate!Tvoja hornet-ka gre najbrž kr skoz v powerslide!!(':grrr', 'smid_24') :grrr(':grrr', 'smid_24') :grrr Sej si pa sam povedal,mogoče majo 14-letniki mal več dobrega okusa kot ti!!(':lol1::lol1: ne gre v nobeno drsenje ker mi ni všeč.glede okusa pa tvoj posnetek prikazuje zelo slabo motoristično znanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Aha, vidim, da je tej "next generation" publiki Motosveta treba govoriti dobesedno in eksaktno! Srečeval sem prebrihtne Kranjce kateri očitno znajo voziti le po nasprotnem pasu! Je sedaj bolj jasno? Narišem? :angry2: Pa da njihovih bolečin v ušesih ne omenjam. Bo treba to tudi posebeje tolmačiti? :doze: Koga bi narisal? A Krajnce? Pa sploh znaš tako grdo risat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Koga bi narisal? A Krajnce? Pa sploh znaš tako grdo risat? :D No ja, malo te zeznem, če povem po pravici, da sem s Kranjci mislil tako nekako kot Prešernov Francl. Vse Slovence namreč. In še natančneje Slovenske voznike, ki sem jih srečeval na opisani trasi od Predila domov. Sicer pa dobra ta z risanjem. Bi se potrudil! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Predil, bi rekel po naše Predel; toliko o zavednem slovenizmu... :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 (popravljeno) Predil, bi rekel po naše Predel; toliko o zavednem slovenizmu... :topic: Ja, pa bo res ... A v seeno malo za povrhu: :P slovenizem -zma m (i) lingv. element slovenščine v kakem drugem jeziku: slovenizmi v furlanščini Popravljeno Junij 26, 2006. Popravil HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 da še jaz spustim moj medklic v tole debato.. a je kdo mogoče pričakoval, da debata s takim pomenljivim naslovom ne bo privabila prepotentnežev tipa šef? spomnite se dohtarske marija reke.. toliko.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Predil, bi rekel po naše Predel; toliko o zavednem slovenizmu... :topic: Zgleda da še "ta domač" ne vedo kako bi rekli... http://www.trenta-soca.si/default.asp?k=vrsic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šef Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 da še jaz spustim moj medklic v tole debato.. a je kdo mogoče pričakoval, da debata s takim pomenljivim naslovom ne bo privabila prepotentnežev tipa šef? spomnite se dohtarske marija reke.. toliko.. Pa ti si mi pravi biker(':grim', :grim http://w1.bikepics.com/pics/2003%5C12%5C29...-92018-full.jpg (':lol1:', :lol1:(':lol1:', :lol1:(':lol1:', :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 a je kdo mogoče pričakoval, da debata s takim pomenljivim naslovom ne bo privabila prepotentnežev tipa šef? je vsaj nekaj branja za popestritev teh vročih popoldnevov :smoke: ŠEF ... še kakšen posnetek pokaži !!! !! .. ali pa vsaj slik.. ^_^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se