Skoči na vsebino

Proti Bohinju s polnim gasom

eMBe

Priporočene objave

Ali kot bi Miljan Tapajner alias "Tapanjeros" rekel......"Kaj boste vi lokalni šminker se po navadnih cestah preseravali, pridite na Grobnik pa vam pokažem par manvrov, bomo tam videli kdo je pravi razer".

Sicer pa tudi sam menim, da takšni divjaki po cestah le zdravijo svojo frustracijo in komplekse ker imajo malega v hlačah in ne morejo ženske zadovoljit :lol1:

Ok, ok že grem..... :chase:

:grim :grim Štajerček, ti že veš! Najbrž se voziš z Er5 po cestah oz. motorja v življenju sploh nisi mel

oz. ga nimaš, pa si tle na motosvetu zdraviš komplekse, k še hodit ne znaš tko dobr k nekateri vozijo-mo

celo motorje!! :OK: :OK: Pa najprej v svoje hlače poglej, če maš sploh kaj za videt, ne pa da pometaš

najprej pred drugimi pragovi :BUA: :BUA:

Lp vsem

:worship: :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sicer pa tudi sam menim, da takšni divjaki po cestah le zdravijo svojo frustracijo in komplekse ker imajo malega v hlačah in ne morejo ženske zadovoljit :lol1:

Ok, ok že grem..... :chase:

No, tole je vseeno pretiravanje. Malo poglej po casopisih ali netu, kdo vse se vozi z motorjem in ljubi hitrost (vozniki F1, sportniki, pevci, f.igralci...), pa dvomim da tile ne morejo nabrisat zenske. Konec koncev tudi sam uzivam v hitri voznji, pa je moja zadovoljena veckrat na teden. :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tebe ŠEF pa še nikoli nismo videli na Grobniku, ko Slovenci kaj organiziramo. Čas pod 1:35 na igrci ne šteje. .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tebe ŠEF pa še nikoli nismo videli na Grobniku, ko Slovenci kaj organiziramo. Čas pod 1:35 na igrci ne šteje. .)

Sm se razgledal mal po tvoji galerijci! Lepo :OK: Upam da se nisi ti lomil na Suzi 43,je bla kr lepo zdelana! :hmm: Drugač pa se še res nismo nikjer srečal, ker vas tam po slikah sodeč prvič vidim! Pa tud okol

bajte mi še nikol niste prropotal :grim Upam da kdaj dvignemo skup kakšn kozarc, sam jest ne vlivam

piva in podobnih stvari, sm rajš na vodi! :lol1: Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sm se razgledal mal po tvoji galerijci! Lepo :OK: Upam da se nisi ti lomil na Suzi 43,je bla kr lepo zdelana! :hmm: Drugač pa se še res nismo nikjer srečal, ker vas tam po slikah sodeč prvič vidim! Pa tud okol

bajte mi še nikol niste prropotal :grim Upam da kdaj dvignemo skup kakšn kozarc, sam jest ne vlivam

piva in podobnih stvari, sm rajš na vodi! :lol1: Lp

Nikoli nisem bil lastnik Suzukija BTW, drugače pa upam svoj motor stavit, da se ne pelješ pod 1:35 na Grobniku, seveda ključ za ključ (upam, da tvoj motor ni prevč zjahan, ko se voziš po unih rovtah)! <_<

Popravljeno . Popravil master 007
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nikoli nisem bil lastnik Suzukija BTW, drugače pa upam svoj motor stavit, da se ne pelješ pod 1:35 na Grobniku, seveda ključ za ključ (upam, da tvoj motor ni prevč zjahan, ko se voziš po unih rovtah)! <_<

Pa sej se ne rabš razburjat :? Nism nobenmu nč slabga hotu! Drugač pa one tvoje mačistične stave lahk ponujaš komu bolj nedoraslemu,jaz sm te cajte že dal mimo! :kva2: Pa konc koncev tud nočm ne tvojga Kawlna (če slučajn tega ponujaš), oz. Kawlna nasploh! :nono: Ko ga boš ti čez "rovte" tkole počez pelal, ti pa jest tud dam svojo R1! :lol1: :lol1: :lol1:

http://www.mobisux.com/album/data/500/43941Moto_drift.mpg :kva2: :kva2: :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa sej se ne rabš razburjat :? Nism nobenmu nč slabga hotu! Drugač pa one tvoje mačistične stave lahk ponujaš komu bolj nedoraslemu,jaz sm te cajte že dal mimo! :kva2: Pa konc koncev tud nočm ne tvojga Kawlna (če slučajn tega ponujaš), oz. Kawlna nasploh! :nono: Ko ga boš ti čez "rovte" tkole počez pelal, ti pa jest tud dam svojo R1! :lol1: :lol1: :lol1:

http://www.mobisux.com/album/data/500/43941Moto_drift.mpg :kva2: :kva2: :kva2:

Sem vedel, da se boš usral in da si bol gobec kot pa voznik. Se pa ne razburjam, saj vidim, da imam opravka z otročajem v stilu "moj ati ma pa boljši avto kot tvoj"! :P .) Jaz bi pa vzel tvojo R1, sam je že bencin tko drag, da si dodatne stroške za skurjeno olje ne morem privoščit. :P

Popravljeno . Popravil master 007
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem vedel, da se boš usral in da si bol gobec kot pa voznik. Se pa ne razburjam, saj vidim, da imam opravka z otročajem v stilu "moj ati ma pa boljši avto kot tvoj"! :P .) Jaz bi pa vzel tvojo R1, sam je že bencin tko drag, da si dodatne stroške za skurjeno olje ne morem privoščit. :P

Ej sonček,moj ati ne živi z mano,vozi pa žal "baje" sam kadeta 1.6 disel,če se slučajn spoznaš na avte kej bolj kt na motorje! Mami je pa brezposelna,brez avta :grrr :grrr si morš mislit! Pa ne otrešaj po nepotrebnem, vsak motor do sedaj sm si kupil s svojim težko prigaranim denarjem ter sem se zaradi tega tudi odrekel marsikateri stvari :angry: :angry: Mi pač motor v življenju velik pomen :grim :grim Se mi zdi, pa da ti po sebi sklepaš in misliš, da nam je vsem tolk na izi imet motor kot tebi, k si pa najbrž res en razvajenc in k maš vsega polno rit!! :naughty: :naughty: In ti najbrž takorekoč že od majhnga na veliko "deduješ" od ta starih :lol1: :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fantje in dekleta, vsi po vrsti ste carji! :photo:

Od sedaj naprej se bom v Bohinj in na Pokljuko vozil samo še z našim Tamčkom (tak cortkan, 150-ka), ki itak ne gre več kot 80. Vi pa kar gasa in sekat ovinke in dovoljujem, da se s polnim gasom zapodite čelno v napad.

Glede na mišljenje slovenskih voznikov je izgleda to edino prevozno sredstvo, ki ti zagotavlja da vedno prideš na cilj (če ne crkne ali zmanjka goriva :D ).

Dejte mal po pamet, pa če ne že zaradi druzga, pa vsaj pomislte, da vas mogoče mama, ata al pa punca čakajo doma. :closedeyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej sonček,moj ati ne živi z mano,vozi pa žal "baje" sam kadeta 1.6 disel,če se slučajn spoznaš na avte kej bolj kt na motorje! Mami je pa brezposelna,brez avta :grrr :grrr si morš mislit! Pa ne otrešaj po nepotrebnem, vsak motor do sedaj sm si kupil s svojim težko prigaranim denarjem ter sem se zaradi tega tudi odrekel marsikateri stvari :angry: :angry: Mi pač motor v življenju velik pomen :grim :grim Se mi zdi, pa da ti po sebi sklepaš in misliš, da nam je vsem tolk na izi imet motor kot tebi, k si pa najbrž res en razvajenc in k maš vsega polno rit!! :naughty: :naughty: In ti najbrž takorekoč že od majhnga na veliko "deduješ" od ta starih :lol1: :lol1: :lol1:

Eeeeehhhh. Solze mi tečejo ob tvoji presunljivi zgodbi. :lol1: :lol1: :lol1:

p.s.: Aja, motor sem si kupil čisto sam BTW. Pa še to, PROVOKATOR JE BIL IZPROVICIRAN!!!! Hehehehe. Se še boš moral naučit folk zajebavat, pa da sam ne padeš na mino. Sej bo, sej bo, samo treniraj dalje. :lol1: :lol1:

Pa veliko srečnih kilometrov.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eeeeehhhh. Solze mi tečejo ob tvoji presunljivi zgodbi. :lol1: :lol1: :lol1:

p.s.: Aja, motor sem si kupil čisto sam BTW. Pa še to, PROVOKATOR JE BIL IZPROVICIRAN!!!! Hehehehe. Se še boš moral naučit folk zajebavat, pa da sam ne padeš na mino. Sej bo, sej bo, samo treniraj dalje. :lol1: :lol1:

Pa veliko srečnih kilometrov.

Enako tebi, srečnih km mislm! Nism pravokator-še zdaleč ne, zgodba ni bla presunljiva, ampak žal "samo" resnična! Če ti pač ne dogovarjam, me ne rabš kr nekaj diskriminirat in v slabo luč postavljat!Mogoč pa nism tak "kreten", za katerga me imaš očitno ti! Ane??? Lepo bod vseen, pa upam da za dobro ceno prodaš svojo mrcino! :)

Pa srečno vsem prisotnim tle gor :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa srečno vsem prisotnim tle gor :OK: :OK:

Sploh, če bo kdo tebe sreču v kakem nepreglednem ovinku, bo ta sreča zelo dobrodošla.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prideš se zraven igrat. :D

:D ... če see paa neee znaaam iit kdo ma večjiga, pa daljšiga, pa ... maaaaaaaamiiiiiiiiiiiii!!! :cry:

v glavnem, zgleda, da bom navsezadnje kvečjem tista, ki bom pospravljala razmetan pesek in polomljene lopatke .............. no, recimo, da dokler niso to tiste določene plastike, je še v redu ... a tokrat se bojim, da se lahko kar strinjam s Symom - nekje zadaj se je prikradla misel o sožalju svojcem ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

perla je nagnala cel peskovnik <_<

bad perla, bad!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:D ... če see paa neee znaaam iit kdo ma večjiga, pa daljšiga, pa ... maaaaaaaamiiiiiiiiiiiii!!! :cry:

v glavnem, zgleda, da bom navsezadnje kvečjem tista, ki bom pospravljala razmetan pesek in polomljene lopatke .............. no, recimo, da dokler niso to tiste določene plastike, je še v redu ... a tokrat se bojim, da se lahko kar strinjam s Symom - nekje zadaj se je prikradla misel o sožalju svojcem ...

Jaz nisem nič govoril kako mam dolgega.... .) , sem samo stavil, da šef nima tako dolgega kot pravi. .) :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sploh, če bo kdo tebe sreču v kakem nepreglednem ovinku, bo ta sreča zelo dobrodošla.

Ti že veš,k smo se že tolkokrat srečal na cesti!! :BUA: :BUA: Ne vem zakaj morate vsi tko nadpovprečno pametovat tle gor! Vsak ma svoj prav!! :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Spoštovani Šef, vljudno Te prosim, da vzdržuješ debato na konstruktivnem nivoju in se izogibaš komentarjev na osebnem (sploh na žaljivem) nivoju. Hvala.

Perla

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz nisem nič govoril kako mam dolgega.... .) , sem samo stavil, da šef nima tako dolgega kot pravi. .) :P

Jst tud nism od dolžine nč govoru!! Če bi bil ti fesjt lubica, bi ga pa mogoč videl :hmm: ,piščeta malega :lol1: :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Spoštovani Šef, vljudno Te prosim, da vzdržuješ debato na konstruktivnem nivoju in se izogibaš komentarjev na osebnem (sploh na žaljivem) nivoju. Hvala.

Perla

Ja ni kaj, če sm bil jst kje žaljiv poglej mogoč še replaye do mene!! V glavnem se opravičujem,če se kdo kje počuti užaljenega! :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, te debate se itak ponavljajo kot noč in dan. :zzz:

Matematika pa je v bistvu zelo preprosta; ko si mlad itak živiš samo za en samcat trenutek, ko si malo starejši živiš za dva, ko pa preideš v zrela leta pa upam, da že znaš malo šahirati in premisliti vsaj tri poteze vnaprej. Pa še tukaj se ti lahko zadeve popolnoma zaserjejo in se ti ne izidejo!

Za tiste, ki znajo res prtegnt SS motor je cesta Bled-Bohinj prehitra in potencialno prenevarna razen, če se znajo v glavi držat nazaj. Enako gre za cesto Dvor-Kočevje pa še bi jih lahko naštel. Cesta res ni dirkališče, ker v stoletnem boju med železnimi konji ter cesto, ograjami, avtomobili in predmeti trde narave - motor v takšnem bližnjem srečanju še ni zmagal - neodločeni rezultati se ne štejejo! Nasvet "nadobudnim cestnim dirkačem", ko zadeve pri takšnih hitrostih uidejo iz rok (in slej kot prej uidejo - zakon fizike) ostanejo samo še svečke ob cesti na razdrapani bankini...

Roko na srce, vsi se vozimo prehitro, vendar, ko po Bohinjki slajdaš in s kolenom drsaš po vsakem high-speed foglu je morda res dobro, da se zamisliš in vprašaš; "what a fuck am I doing" ali v cenzuriranem prevodu; "pa kva budala delam"?

Pa varno se pelte... ;)

Popravljeno . Popravil Terminator
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:hmm: :hmm: Kva naj rečem??? :slap:

Ja nč, vse vas vseen povabm na eno gorsko pa eno GP dirko!!!??

Bled-Pokljuka, pol gremo pa še Bled-Bohinj!!!

Pa da vam pokažemo,kako se pelje na počez! Tud z R1,če je treba!! :worship:

Ce se ne hecas, sui en velik KRETEN <_<

Ti že veš,k smo se že tolkokrat srečal na cesti!! :BUA: :BUA: Ne vem zakaj morate vsi tko nadpovprečno pametovat tle gor! Vsak ma svoj prav!! :OK: :OK:

Ja ampak un tvoj hud frajerski drift je nevaren za vsakega motorista, k bo mem prsu. Tko da je un tvoj drift zadeva vseh, kateri se furajo pop omenjeni cesti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Skratka... vse skupej postaja vrtec, kregate se kot tamali otroci no :cry:

Dirkanje po cesti je popolnoma nesmiselno in brezglavo pocetje (ja, sej mi je blo zanimivo ko sm bil star 14 in neumn), ampak ko vidis nekoga, ki umre zaradi hitrosti, ne mores nicesar naredit...ti to da mal mislt. Zame tist "motorist" ki tkole vozi po cesti NI MOTORIST ampak navaden caffe racer, ki ogroza sebe in druge udelezence v prometu da on izpade "jack" :D :OK:.

Sicer pa dirkanje po cesti ni cist nic druzga kot pa tekmovanje v smislu "kdo je bl nor" in zame osebno je to najbl butasta stvar ki jo lahko pocne vsak motorist, ze tko smo v "manjsini", vsi nas "pluvajo" v smislu da smo VSI divjaki in to samo zarad takih caffe racerjev... :blink:

Pot do nakupa motorja je pa za marsikoga od nas trnova, sploh v dijaskih/studentskih letih, itak pa ni pomembno kaksen motor vozis, ampak namen s katerim ga vozis, tko da @šef, lepo to da si se trudu da si ga kupu, ampak za moje pojme bi svoje znanje lahko dokazoval drugje.

Kar se tice tvojega slajdanja si razlagaj kakor hoces, slajd pred ovinkom... nic posebnega, sploh ti pa zruka motor ko spustis bremzo (rossiju ga ne :fredy: ) :devil:, ce si car naredi POWERslide (pa prosim ne zacni mi metat da nej to jest nardim, ponosno priznam da ne znam in nimam jajc delat tega :grrr )...ampak ne na cesti... ko bos to naredu ej..svaka cast :OK: , itak mas pa happeninge na katerih se lahko pokazes iz kaksnega testa si.

Za konec ti pa zelim cim vec kilometrov z motorjem in cim manj (beri: NOBENE) nesrece z motorjem..pa po pamet .)

Lp

Popravljeno . Popravil Langus
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!