Skoči na vsebino

Proti Bohinju s polnim gasom

eMBe

Priporočene objave

Šef, če hočeš, ti lahko pomagam , da boš postal strokovni sodelavec neke motoristične revije. Rubrika bi se imenovala recimo Nevarna vožnja, Pošrek pa u jark, ali kaj podobnega. :D (zabavnih rubrik vedno manjka press)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Šef, če hočeš, ti lahko pomagam , da boš postal strokovni sodelavec neke motoristične revije. Rubrika bi se imenovala recimo Nevarna vožnja, Pošrek pa u jark, ali kaj podobnega. :D (zabavnih rubrik vedno manjka press)

Ti k skuterja vozš boš že vedu! :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sam vsi ste tko obsojajoči! Mal se zamislite nad sabo,pa bomo vsi bolj veseli! Vsak ima svoje življenje, zato način življenja drugih ne obsojajmo kot napačnega-kako naj vemo, da je naš način življenja ali pogled na svet res pravi!!? :hmm: Vem pa kakšno mnenje obstaja o motoristih,tko da... Pa ne me žalit,ker se ne poznava in mogoč nism bedak, tko kot si me ti predstavljaš in me opredeljuješ!! :angry2: Lep pozdrav tud tebi,pa srečno :OK:

Lej, nihče te ne namerava obsojat, nihče noče spreminjat tvojega stila vožnje, imej svoj pogled na svet. Samo kot je že nekoč zapisal SymRu: Fantje res se mi ne da več hodit na vaše pogrebe.

Razumi, da je prijetneje stat s tabo na kakšnem motozboru s pijačo v roki in se prepirat ali je boljša R1 ali Ninja ali GS kot pa korakat za truglo.

Pojdi enkrat na Marof ali Grobnik z Dancijem, Godyem, Elbartotom, Gregsom, ... pa boš videl kaj je vožnja. In to varna vožnja na nož.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sam vsi ste tko obsojajoči! Mal se zamislite nad sabo,pa bomo vsi bolj veseli! Vsak ima svoje življenje, zato način življenja drugih ne obsojajmo kot napačnega-kako naj vemo, da je naš način življenja ali pogled na svet res pravi!!?

Zamisliti nad seboj bi se moral ti. Res, vsak ima svoje življenje in z njim upravlja po mili volji in presoji.

Toda to še nikomur ne daje pravice, da ogroža življenja drugih. In potem takem nam še svetuješ, da tega naj ne obsojamo kot napačnega.

In tvoj način življenja, da pičiš frajera na cesti je pravi? :hmm: Tako misliš ti. Jaz mislim drugače. Ker tako mislim, pa še ne pomeni, da te s tem ogrožam. Mlad si še, bilo bi škoda, da predčasno zaključiš. Tragedija je pa še večja ko zaradi lastne neumnosti in neodgovornosti, mora končati nekdo drug. Štekaš dečko?

Popravljeno . Popravil šokac
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Šef, eno konkretno profi vprašanje; v čemu je "point" spelat ovinek tako, da bremzaš s tazadnjo in "slajdaš" skozi njega razen tega da greš čez ovinek počasneje? :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a niste mal zašli iz teme ??

:?:?

Precej so zašli :grim

Šef, eno konkretno profi vprašanje; v čemu je "point" spelat ovinek tako, da bremzaš s tazadnjo in "slajdaš" skozi njega razen tega da greš čez ovinek počasneje? :P

Užitek v drsenju,nč druzga!Vem,da je počasneje!Lp

Zamisliti nad seboj bi se moral ti. Res, vsak ima svoje življenje in z njim upravlja po mili volji in presoji.

Toda to še nikomur ne daje pravice, da ogroža življenja drugih. In potem takem nam še svetuješ, da tega naj ne obsojamo kot napačnega.

In tvoj način življenja, da pičiš frajera na cesti je pravi? :hmm: Tako misliš ti. Jaz mislim drugače. Ker tako mislim, pa še ne pomeni, da te s tem ogrožam. Mlad si še, bilo bi škoda, da predčasno zaključiš. Tragedija je pa še večja ko zaradi lastne neumnosti in neodgovornosti, mora končati nekdo drug. Štekaš dečko?

Od tebe bi se pa človek še lahko kej nauču,dečko :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Od tebe bi se pa človek še lahko kej nauču,dečko :slap:

mislim, da je Šokac starejši od [11 januar 1982]

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma ka si te to vidooo, kak zna tip slajdat. Šef, ma ti si car, kak obvladaš, glavni si... Ko bi jaz kaj takega vedo, ma tak bi hodo po sveti, ko da boga za jajca držo. Daj, nalimaj kako sliko brez čelade, bom kar kiparju naročo da te narei te te'm pa lahko vsaki dan gledo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma ka si te to vidooo, kak zna tip slajdat. Šef, ma ti si car, kak obvladaš, glavni si... Ko bi jaz kaj takega vedo, ma tak bi hodo po sveti, ko da boga za jajca držo. Daj, nalimaj kako sliko brez čelade, bom kar kiparju naročo da te narei te te'm pa lahko vsaki dan gledo.

Ćuj ti, ka si pa vido? :hmm: Mogoč ti kakšn slovar Slovenskega knjižnega jezika nebi odveč hodil! :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Šef ti kar navij do konca in se veseli. Verjetno so vsi, ki pišejo proti tebi sami taki, ki tega niti približno ne znajo. Vsi so navadni otročiči, ki se oglašajo zaradi svoje nesposbnosti. :doze:

Popravljeno . Popravil Ganges
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1. ogrožaš samega sebe (žal, ampak meni ni vseeno za motorista, pa ne glede na to, kdo je)

Če ogroža samega sebe, mene nič ne moti - pač en manj na svetu, kaj pa je to proti celotni populaciji. <_<

Bolj me moti, da ogroža druge, med drugim bi lahko ogrožal tudi mene in mojo družino, ko bi se pripeljali proti Bohinju. :BUA:

Popravljeno . Popravil master 007
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Šef ti kar navij do konca in se veseli. Verjetno so vsi, ki pišejo proti tebi sami taki, ki tega niti približno ne znajo. Vsi so navadni otročiči, ki se oglašajo zaradi svoje nesposbnosti. :doze:

Hvala, pa velik srečnih in varnih kilometrov na cesti oz. kje drugje tud teb! Lp :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A lahko temo že kdo preimenuje v "Šef priporoča, pozdravlja in želi srečo na cesti" ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če ogroža samega sebe, mene nič ne moti - pač en manj na svetu, kaj pa je to proti celotni populaciji. <_<

Bolje me moti, da ogroža druge, med drugim bi lahko ogrožal tudi mene in mojo družino, ko bi se pripeljal proti Bohinju. :BUA:

Zdej pa že nehaj skoz pljuvat po drugih, ki te "kao" ogrožajo-mo!! Sam sebe vprašaj, če nikol v življenju nisi oz. ne ogrožaš z ničemer sebe oz. drugih!!! Dej bod resen,no!! Si k angelček tle gor O:-) O:-)

A lahko temo že kdo preimenuje v "Šef priporoča, pozdravlja in želi srečo na cesti" ?

Dej še en pirček si odpri, počas vlij vase pa še kakšno pametno pripomni!! :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

biser

Šef, a zdej gre že kaj več kot 230 po kolenu?

PS: resno upam, da bo Policija tako ali drugače takšne spravila s ceste, tudi, če so moji prijatelji. Upam, da tudi mene, če bom kdaj imel ideje, da bom take zganjal.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

biser

Šef, a zdej gre že kaj več kot 230 po kolenu?

PS: resno upam, da bo Policija tako ali drugače takšne spravila s ceste, tudi, če so moji prijatelji. Upam, da tudi mene, če bom kdaj imel ideje, da bom take zganjal.

Ja nazadnje mal prek 240 km/h,če te res zanima! Takle mamo! :kva2: :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@Šefa: Revček. Nič ne pljuvam po nikomur. Če pa bi se vame zapelu, pa verjemi, da te nebi samo pljunu ampak bi ti še kam pomagal... <_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Šef!! Ti si car!! Neverjetno! Še večji provokator od SymRu-ja si in to že v samem začetku tvoje Motosvetovske kariere!! :OK: Neverjetno!!

Ampak veš kaj me skrbi(vbistvu me ne ampak tako se reče)? Če boš nadaljevau s takim tempom in tako v nemo pri pisanju postou... Prej kt se ti bo ratal razbit z motorjem te bo zadela srčna kap, ker se(vsaj zdi se mi tako) tk razburjaš...

In BTW šef... zakaj si začeu nekam kratke poste pisat?? In zakaj nič več konkretnega ne odgovarjaš? :hmm: Ne,ne-ni ti ''zmankal cverna'' samo ne ljubi se ti več... :grim Men tud ne-grem se jst vozit, ker je tk' lepo vreme!! Bo več od tega kokr pa tole brat :glare: Bom zvečer prebrau naslednje 2 do 3 strani, ki jih boste natipkal :wacko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@Lowrenca: Glede na to, da je v takem lepem vremenu doma za računalnikom, se verjetno vozi na omenjeni relaciji samo s prstom po zemljevidu. .)

@Šef: Ja, da ti kar odgovorim, da ne boš spraševal. Ja, jaz se tudi bolj malo vozim, ker mam družinske obveznosti, sedaj imam pa glih čas , da malo kaj na forumu napišem. .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

to šef

Sploh se nima pomena ukvarjat s tabo, ker si poln samega sebe, vsaj ne do prvega resnega padca, takrat boš mogoče začel bolj trezno oz. sploh razmišljat in boš ugotovil da le mogoče ne obvladaš motorja kot si predstavljaš oz. želiš.

Prideš tle na forum se začneš nekaj hvalit in promovirat neko divjanje po cestah.

Prilepiš nek filmček, ki še mene ga bi bilo sram pokazat ljudjem, pa imam motor prvo sezono, "pripičiš" do ovinka pol začneš bremzat, zadnji del ti malo spodnese, sredi ovinka se ustrašiš, ker motor nenadzorovano nese ven, spustiš bremzo, motor se strese in iz ovinka pripelješ na nasprotnem pasu.

Pol ko ti ljudje povejo svoje, pa se še nekaj buniš.

Ma si pravi kekec!!!

lp vsem ostalim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Malce pozno a bolje kot nikoli. Hahahahahahahahahahaha. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aja, zakaj se že smejim? Šele zdajle sem pogledal oni filmček od šefa.

@šefa: Tako slabo pa se res nikoli nebi rad vozil. Pa da se še posnamešin objaviš. Hehehe. :D :fredy:

Popravljeno . Popravil master 007
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!