spanic Objavljeno Julij 6, 2013 Deli Objavljeno Julij 6, 2013 Zdravo, katere modele celad uporabljate na xx, da je voznja varna in udobna (tu predvsem mislim na glasnost) in kateri kombinezoni se najbolj obnesejo? Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno Julij 7, 2013 Deli Objavljeno Julij 7, 2013 x-lite 801, baje so pa shubertke najboljše za to vrsto motorja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Coban Objavljeno Julij 7, 2013 Deli Objavljeno Julij 7, 2013 Zdravo, katere modele celad uporabljate na xx, da je voznja varna in udobna (tu predvsem mislim na glasnost) in kateri kombinezoni se najbolj obnesejo? Lp Schubert -preklopno ! z pinlockom in notranjim temnim preklopnim vizirjem imam že 3-tjo ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIGzig Objavljeno Julij 9, 2013 Deli Objavljeno Julij 9, 2013 Tud jez mam x-lite 802, ampak ne zato da bi mi dobro pasala na motor ampak ker mi najbolj paše na glavo.. Mislim da je najbolj pomembno da se ti dobro počutiš v obleki in čeladi, drugače pa sem jez pristaš usnja, mi je že dvakrat prihranil praske po riti in je še vedno uporaben.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno Avgust 1, 2013 Deli Objavljeno Avgust 1, 2013 pa so šle ali šla, sej ne vem, me je čist na rit vrglo,špula/e se sploh ne skontam kako se reče po slovensko, v glavnem elektrika.iz garaže še vžgal na parkingu ko sem hotel naprej se je pa vse sesedlo.enkrat smo ga še na porivanje zagnali a je kmalu crknil.in samo še avto vleka te reši.to bo denarnica boga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Avgust 2, 2013 Deli Objavljeno Avgust 2, 2013 JEba cist off, a si jo vzel v motohit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno Avgust 2, 2013 Deli Objavljeno Avgust 2, 2013 JEba cist off, a si jo vzel v motohit? ja.zakaj?misliš da so kej mahiniral? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Avgust 2, 2013 Deli Objavljeno Avgust 2, 2013 Razmisljam o tem ja. Mnenja o temu prodajalcu so kar deljena. Vsekakor pa glede na splosni vtis motorja (sem ga gledal pri njih), je cudno, ker zgleda top. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LK64 Objavljeno Avgust 2, 2013 Deli Objavljeno Avgust 2, 2013 To pač crkne, meni je tudi. Pač... udarec po denarnici. Nabavil sem na ebayu, zamenjali so mi v ASu. Po mojem mnenju nima prodajalec tukaj nič prstov zraven. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno Avgust 2, 2013 Deli Objavljeno Avgust 2, 2013 sem en motor že kupil pri njih in ni bilo v šestih leti nobenih težav.tudi mehanik je tako rekel, pač crkne.LK za koliko € si pa dobil preko e-bay in ali novo ali rabljeno zadevo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LK64 Objavljeno Avgust 5, 2013 Deli Objavljeno Avgust 5, 2013 Nov aftermarket alternator, po domače špula oz. navitje, ker gre v bistvu za navitje statorja oz. generatorja elektrike: http://myworld.ebay.de/piets-motorradladen Važno je, ali je FI (einspritz) ali ne. Cena mislim, da je še vedno taka, avgusta 2011 je bilo 139 evrov alles zusamen. Pa ne pozabi naročiti in kupiti tesnila, ta pa mislim da pride 12 evrov. Dobro zrihtaj in srečno vožnjo! Leon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dejci Objavljeno Avgust 5, 2013 Deli Objavljeno Avgust 5, 2013 ..tukaj imas se alternativo. http://www.jaws-motorcycles.co.uk/birdextra.htm#alt Cenovno je pa skoraj enako. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Avgust 5, 2013 Deli Objavljeno Avgust 5, 2013 Ce kdo rabi stator ali regler me naj kontaktira na PM. Nov z garancijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno Avgust 5, 2013 Deli Objavljeno Avgust 5, 2013 hvala vsem za info. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dejci Objavljeno Avgust 6, 2013 Deli Objavljeno Avgust 6, 2013 ...bi se tukaj našla kakšna dobra duša, ki bi posodila akrapovic slipon lonca za homologacijo? Seveda za kakšno denarno nadomestilo ali kaj podobnega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno September 2, 2013 Deli Objavljeno September 2, 2013 Ptica zrihtana, v soboto preko 700 kilometrčkov brez težav.naj tako tudi ostane.montiran original stator, majster reku, da on neoriginala ne bo montiru.cenovno malo dražje a takle mamo.žal pa je bil dodaten strošek akumulator k ga je šokiralo malce preveč tale reč s statorjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno September 2, 2013 Deli Objavljeno September 2, 2013 Samo v vednost, da imajo Hondini originalni statorji na velikem številu modelov težave z izolacijskim lakom zaradi česar slej ko prej pride do stika. Se pravi z originalnim statorjem obstaja velika možnost, da se bo napaka ponovila, poleg tega Honda ob nakupu statorja ne priznava nikakršne garancije medtem ko drugje dobiš leto ali celo dve garancije na nov stator. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno September 2, 2013 Deli Objavljeno September 2, 2013 je rekel majster, da je leto dni garancije in da so ti statorji izboljšani glede na težave. pa bodi pameten in vesel.bomo videli kaj in kako Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno September 2, 2013 Deli Objavljeno September 2, 2013 Lansko leto se mi zdi da je nekdo iz foruma menjal stator na Hondi Varadero in je dal nekega men se zdi da Electrex ali nekaj takega pa mu je po par msecih crknil potem pa je dobil original Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno September 2, 2013 Deli Objavljeno September 2, 2013 Lansko leto se mi zdi da je nekdo iz foruma menjal stator na Hondi Varadero in je dal nekega men se zdi da Electrex ali nekaj takega pa mu je po par msecih crknil potem pa je dobil original takele sem tudi jaz slišal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno September 3, 2013 Deli Objavljeno September 3, 2013 Dobr si naredu. "Drama" z electrex statorjem je bla pr men (po par sto kilometrih je crknu, po moje ker so tko slampasto speljane une tri zicke iz navitja da je prebijal tocno tam), pa mislm da pr @CPUju. Oba sva dala na koncu - originalne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno September 4, 2013 Deli Objavljeno September 4, 2013 Ja nekaj časa nazaj je imel Electrex težave z enim svojih statorjev, vendar so napako kmalu odpravili. Hajoktejn zakaj nisi uveljavil garancije na stator, sem imel tak primer in so ga zamenjali brez komplikacij. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno September 4, 2013 Deli Objavljeno September 4, 2013 Hajoktejn zakaj nisi uveljavil garancije na stator, sem imel tak primer in so ga zamenjali brez komplikacij. Deloma zato, ker si tud ti nataknil originalnega, deloma pa zato ker jim enostavno ne zaupam vec. Sej lahko da delajo okej, sam jst ga dam rajs previt kot da nataknem neoriginalnega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lini Objavljeno September 17, 2013 Deli Objavljeno September 17, 2013 Glede na to da se lastniki kar dobro poznate med sabo... A mi lahko kdo priporoči ali odsvetuje katero XX-o od teh ki se trenutno prodajajo? Kupujem pa čimnovejšo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIGzig Objavljeno September 25, 2013 Deli Objavljeno September 25, 2013 (popravljeno) Glede na to da se lastniki kar dobro poznate med sabo... A mi lahko kdo priporoči ali odsvetuje katero XX-o od teh ki se trenutno prodajajo? Kupujem pa čimnovejšo. Živjo, jaz ti mojo prodam za dobro ceno, 2002 letnik na anet je mat črna.. Če te zanima se oglasi in zapelji kakšen krog, prodajam ker mi služba ne dopušča časa še za motor.. Na žalost ali srečo.. :/ LP Popravljeno September 25, 2013. Popravil BIGzig Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se