Pravokotar Objavljeno Junij 19, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 19, 2002 Levči, ne me zdaj ogoljufat za tvoje prispevke!!!!!! PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 pepe .. . jaz grem tut v bitko za tvoj škrnicelj 8) 8) 8) ... so men tut vzel mojo priljubljeno Pam :( :( :( .... če znaš računat-računaj še name... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 Uspešno naložil samega sebe... :roll: :roll: :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 Barbvire: mi je čisto všeč tvoja nova slika tko da kr pusti staro pri miru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 pepe .. . jaz grem tut v bitko za tvoj škrnicelj 8) 8) 8).... Pepetov škrnicelj se še vedno nahaja pod "Smesne"... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 pepe .. . jaz grem tut v bitko za tvoj škrnicelj 8) 8) 8) ... so men tut vzel mojo priljubljeno Pam :( :( :( .... Tudi Barbwireina Pamela je pod filmskimi bejbami. Ljudje, dejte malo pogledat okrog, preden se spravite nad koga... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barbwire Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 Barbvire: mi je čisto všeč tvoja nova slika tko da kr pusti staro pri miru heheh spidy ... the old picture is back :mrgreen: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 the blond is back. :shock: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 Is she? :roll: :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 pepe .. . jaz grem tut v bitko za tvoj škrnicelj 8) 8) 8).... Pepetov škrnicelj se še vedno nahaja pod "Smesne"... Točno tako, samo nastaviti si ga še mora... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 19, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 19, 2002 Yessss, yesss, yesss, moj ljubi škrnicelj is back!!!! Sem se pa matral kot žvau! Se grem kar stuširat, čeprav še ni sobota. PEPE P.S.: ne štekam, kaj je na škrniclju smešnega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 P.S.: ne štekam, kaj je na škrniclju smešnega Frizura! Aja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 19, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 19, 2002 Aja, maščevanje je jed, ki hladna najbolj tekne, pravijo Sicilijanci. Be afraid, be very afraid! :evil: :wink: :D PEPPINO Corleone Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 Aja, maščevanje je jed, ki hladna najbolj tekne, pravijo Sicilijanci. Be afraid, be very afraid! :evil: :wink: :D PEPPINO Corleone I can hardly wait..... :twisted: :lol: Show me soon, what I should be afraid of! :twisted: Ayis Horrendous Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 ...PEPE, spet si lep... :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 19, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 19, 2002 I can hardly wait..... :twisted: :lol: Show me soon, what I should be afraid of! :twisted: Ayis Horrendous Ajček moj zlati, gladko si spregledala besedico HLADNA. Ne bodi tako neučakana. Razmišljam, čeprav mi to ni najmočnejša stran. Dobrodošel bi bil kak namig. Si morda žgečkljiva????? :roll: The main event: Ayis Horrendous vs Sisifus Yoyoba-navadni čičimak (Kekec, če sem ga kaj ukenjal, ne me izdat, častim pivo) Ja, Robicop, a se ti dopadem, ane? Ampak poročit se pa vseeno ne morva. Drž se Natasche, najboljši nasvet, ki ti ga lahko nudim. PEPPINO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 Dobrodošel bi bil kak namig. Si morda žgečkljiva????? :roll: PEPPINO Peppino....groziš mi z mučenjem, jaz pa naj ti še namige dajem kako...??? :? :shock: Lahko samo upam, da mi bo tvoje mučenje všeč....kričala bom pa itak v vsakem primeru! Ayis H. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 20, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 20, 2002 luv U Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 luv U :D :wink: (Ej, vzeli so nam smeškote za lupčke talat..!!) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se