janetka Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 edn pa danes praznuje :grim na tako lep sončen dan............. TIGER štromar....eleganca danes od veselja tanca že od jutra svečke piha abraham za vrat mu diha :evilgrin: prvošč si torto, 2 kofetka vse naj, naj želi ti Janetka
janetka Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 En lep motoristični pozdrav Malce z zamudo se oglašam a ko je toliko vsega da človek enostavno ne pride s časom skupaj. Najprej bi se tudi jaz zahvalil Žrebcu za vodenje naše skupine in vsem ostalim, ki smo skupaj vandrali po Avstriji in naši prelepi deželi. :naughty: Naši statističarki se zahvaljujem za tako obširni referat in se sprašujem, kaj bi mi brez nje. Naslednjič ne bomo si naročili na žlico, obljubim Kavica je bila hitro dobljena in dobra Še enkrat hvala za prijetno družbo in upam da ni bilo zadnjikrat. Lep dan vam želim DADY se spomniš Jominga striptiza pred oštarijo si ga ujel v objektiv :naughty: ajdi popaj slikco to je treba vidt !!!! " nek se vidi raskoš "
glažar Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 edn pa danes praznuje :grim na tako lep sončen dan............. TIGER štromar....eleganca danes od veselja tanca že od jutra svečke piha abraham za vrat mu diha :evilgrin: prvošč si torto, 2 kofetka vse naj, naj želi ti Janetka EMINENCA VSE NAJ ZA PRAZNIK TI ŽELIVA ŠE MIDVA Z ŽEMIJICO GLAŽEK PA BOVA ZVRNILA KO SE SREČAVA Nekaj na tej podlagi
Tiger Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 EMINENCA VSE NAJ ZA PRAZNIK TI ŽELIVA ŠE MIDVA Z ŽEMIJICO GLAŽEK PA BOVA ZVRNILA KO SE SREČAVA Nekaj na tej podlagi Hvala,hvala.... Zvrnemo ga pa sigurno kak glažek,ko se srečamo :naughty: Janetka,ka pa je to abraham?
DADY Objavljeno Julij 14, 2009 Opozori Objavljeno Julij 14, 2009 Lep pozdrav Tiger, tudi od moje strani ti želim vse naj naj za tvoj praznik in veliko kilometrov. Slikce dobiste od Jome ko se bom naučil jih pripopati, ha ha!" Lep dan vam želim.
janetka Objavljeno Julij 15, 2009 Opozori Objavljeno Julij 15, 2009 jap :grim zdej se je pa začela sezona "hapy brzdej" Naj za trenutek odloži brisačo in kremo za sončenje naš gasilec Ofsajd, :evilgrin: ki se bojuje z vročimi sončnimi žarki, nekje na Murterju in je danes skočil v Kristusova leta. :naughty: Želim ti vse najlepše in najboljše in finosuperfajn :grim ter te obveščam, da se veselo vozimo in čakamo da boš dal za pjačo in krof. bye bye janetka P.S. Djume, DADY, Beny.....you are next :naughty:
žrebec Objavljeno Julij 15, 2009 Opozori Objavljeno Julij 15, 2009 (popravljeno) edn pa danes praznuje :grim na tako lep sončen dan............. TIGER štromar....eleganca danes od veselja tanca že od jutra svečke piha abraham za vrat mu diha :evilgrin: prvošč si torto, 2 kofetka vse naj, naj želi ti Janetka Da ne zbluzim, se tem čestitkam pridružim, se nam obeta fura, rojstnodnevna tura, sprožil se čestitk je plaz, saj zraven pašem tudi jaz! LP žrebec Popravljeno Julij 15, 2009. Popravil žrebec
žrebec Objavljeno Julij 15, 2009 Opozori Objavljeno Julij 15, 2009 jap :grim zdej se je pa začela sezona "hapy brzdej" Naj za trenutek odloži brisačo in kremo za sončenje naš gasilec Ofsajd, :evilgrin: ki se bojuje z vročimi sončnimi žarki, nekje na Murterju in je danes skočil v Kristusova leta. :naughty: Čestitkam se pridružujem in z glavo zmajujem, kam gredo ta leta? LP žrebec
žrebec Objavljeno Julij 15, 2009 Opozori Objavljeno Julij 15, 2009 hapy brzdej Bilo je govora, da se pripravi tura, torej 25. 7. 2009 gremo osvojiti Edelweis...... kakor za koga na Grossglockner, kjer nekateri še niso bili. :evilgrin: Vse je še odprto za predloge, sugestije ipd, ...... za torej zjasnite se in bo pripravljen urnik ter trasa. LP žrebec
70robert Objavljeno Julij 15, 2009 Opozori Objavljeno Julij 15, 2009 Vsem predvčerajšnim, včerajšnim, današnjim, jutrišnjem in pojutrišnjem slavljencem vse tanartabuljš.
renegade Objavljeno Julij 15, 2009 Opozori Objavljeno Julij 15, 2009 Štromar TIGER Kot vsi - se ti še jaz (z vso družino) priključujem " plazu čestitk " . Pa še na mnoga leta !! - predvsem pa varna ........km .............. LP
Tiger Objavljeno Julij 15, 2009 Opozori Objavljeno Julij 15, 2009 Štromar TIGER Kot vsi - se ti še jaz (z vso družino) priključujem " plazu čestitk " . Pa še na mnoga leta !! - predvsem pa varna ........km .............. LP Še enkrat vsem hvala za lepe želje. Se res moramo enkrat dobit 25.7 pa ne vem če bo šlo....sedaj je moja sezona delovnih sobot Vse najboljše pa Ofsajdu tudi od mene
glažar Objavljeno Julij 15, 2009 Opozori Objavljeno Julij 15, 2009 ofsajd vse naj se vid da je naše gore (gorenjc) je skliznu na morje in ni dosegliv na mobitel ali kar drugega
joma Objavljeno Julij 15, 2009 Opozori Objavljeno Julij 15, 2009 Vsem,ki ste,boste ali praznujete zdaj rojstne dneve vse naj,naj lepše čestitke in veliko zdravih prevoženih km z mopeki.Seveda v 1 vrsti mislim na Tigra,Ofsajda,(Djume,Dady,Beny- 2 vrsta) :naughty: To so -elje Jome&Jomice!!! Bay!
igor br Objavljeno Julij 16, 2009 Opozori Objavljeno Julij 16, 2009 Taka vročina, množica rojstnih dni, pa suša v grlu. Vse naj, naj, ... slavljencem od prvega do tazadnjega. Lp Igor&Darja
renegade Objavljeno Julij 17, 2009 Opozori Objavljeno Julij 17, 2009 OFSAJD No coment................... daj , da se zapeljemo kam skupaj ...v avgustu ??? LP pa vse naj !!
glažar Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 Djume kluka stara vse naj ,upam da si danes vsaj malo zajahal , :whistle: :whistle: (motor ) ne vem kaj so mislili drugi ko drage ni bilo doma . Pa še to mislim da bom moral na hepy brsdej furo z avtom in najeti šoferja ,kolko pijače bo :evilgrin: :naughty: pa benyyu tudi
Tiger Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 Djume Dady Obema veliko lepih pa nč mokrih kilometrov :krneki: Mokro bo pa ko se srečamo Fajn praznujta!!!! Sam,da ne bo pol........
igor br Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 hapy brzdej Bilo je govora, da se pripravi tura, torej 25. 7. 2009 gremo osvojiti Edelweis...... kakor za koga na Grossglockner, kjer nekateri še niso bili. :evilgrin: Vse je še odprto za predloge, sugestije ipd, ...... za torej zjasnite se in bo pripravljen urnik ter trasa. LP žrebec Žrebec a je kaj novega glede fure? lp igor in darja
beeny Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 svima hvala na dobrim zeljama sta je s tom furkom 25.07.
žrebec Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 Jume, Dady in Beeny vse najboljše od Žrebca in njegove družine, s popotnico veliko srečnih in varnih kilometrov na dvociklih!!!
glažar Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 Na žalost soročam da 25,7 ne morem na furo ker tudi doma praznujemo (oče ima 70 let).Lohka pa 26,07 v nedeljo tisti ki gre z menoj v nedeljo naj se javi
joma Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 Štromarji,štromarke! Z Jomico sva danes obiskala našega Renegada v bolnišnici MB,kjer je na manjšem remontu.Koga zanimajo podrobnosti,naj mu pošlje kakšen SMS,ali razkira nekaj cekinčkov in ga malo pokliče, :naughty: da mu skrajša dolge bolnišnične urice in ugasne skomine po dirjanju s štromekom. Vsem lep vroč koroški pozdrav :yes: Joma&Jomica!!!
Tiger Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 Na žalost soročam da 25,7 ne morem na furo ker tudi doma praznujemo (oče ima 70 let).Lohka pa 26,07 v nedeljo tisti ki gre z menoj v nedeljo naj se javi Jaz se javljam za nedeljo,ker mam v soboto službo in ne morem nikamor. Se slišiva. :naughty:
OFI Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 Lep pozdrav vsem! Evo me doma. Hvala vsem ki ste se spomnili mojega roj.dneva, bomo zalili ob prvi priložnosti :beer1: . Ob enem pa moje čestitke vsem ostalim rojenim v najlepšem mesecu .) .. predvsem pa vse naj - naj Tigru, Dadiju, Djumetu in Beniju Glede na to se nisem vozil že kaka dva tedna se grem peljat v soboto in nedeljo. V soboto je Žrebec navigator. Z Benijem peljeva naše dame na Grossa, za nedeljo bom pa videl kaj bo Glažar "skuhal" ...aja pa Glažar, v nedeljo grem sam :evilgrin: p.s. Renegadu želim, hitro okrevanje, da bi čim prej spet zajahal
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se