Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Pozdravljeni!

Vreme najbrž bo. V soboto se grem peljat do RI do Benija. Če gre kdo zraven,naj bo v soboto ob 8 zjutraj na kavici, pred Mercatorjem v Šiški.

Gremo do RI, če bo interes gremo lahko še južneje.

To pa je rana ura :zzz: žal iz petka na soboto še delam ponoč in pridem ob cca 7h tako,da ne bo nič :BUA: .Bom pa ob kakšnih 11h po rahlem spancu kam potegnu,če bo vreme :yea1: .

Lepo in srečno pot želim :OK: !

Objavljeno

raj se na stol used, če boš čepela, boš krčne žile dobila :P

:004

oh Mausi pr teh letih pa ne :grrr dobiš krčnih žil... nop prej kak musklfibr :grim

Objavljeno

Pozdravljeni!

Vreme najbrž bo. V soboto se grem peljat do RI do Benija. Če gre kdo zraven,naj bo v soboto ob 8 zjutraj na kavici, pred Mercatorjem v Šiški.

Gremo do RI, če bo interes gremo lahko še južneje.

helouuuuuuuuu

Ofsajd daj no napiši kaj to popotovanje vsebuje...a veš tko k v potovalnem katalogu :whistle:

ktera trasa, cestine, dokumenti, ktere znamenitosti ponujaš, :photo:

je uključen pogled na morje..... slavonska pizza i sportsko pivo ..... :kava:

Objavljeno

helouuuuuuuuu

Ofsajd daj no napiši kaj to popotovanje vsebuje...a veš tko k v potovalnem katalogu :whistle:

masaža,savna,športne aktivnosti,... :kva2:

Objavljeno

masaža,savna,športne aktivnosti,... :kva2:

eh..to je za une k so že mal u letih :lol1: ...... da grejo sploh lohk na motor :devil:

Objavljeno

eh..to je za une k so že mal u letih :lol1: ...... da grejo sploh lohk na motor :devil:

ampak paše pa vseeno :grim

Objavljeno

helouuuuuuuuu

Popotvanje lih ne bo..........recimo"izlet v neznano". Ker se Glažar še ni javil, bomo mogoče tokrat celobrez makedama skos pršli, :cry: obvezen dokument je osebna, :slap: znamenitosti nebo ker bomo prehitri :evilgrin: ........slavonska pizza in sportsko pa lahko izvedemo če bo interes :kava:

Objavljeno

Popotvanje lih ne bo..........recimo"izlet v neznano". Ker se Glažar še ni javil, bomo mogoče tokrat celobrez makedama skos pršli, :cry: obvezen dokument je osebna, :slap: znamenitosti nebo ker bomo prehitri :evilgrin: ........slavonska pizza in sportsko pa lahko izvedemo če bo interes :kava:

Javite :? ,kje boste ob 11h :naughty: bom vidu,če bo dosegljivo Vas bom ujel :chase:

Objavljeno

Javite :? ,kje boste ob 11h :naughty: bom vidu,če bo dosegljivo Vas bom ujel :chase:

Zmenjeno! Računaj da bomo tam nekje okoli Rijeke. Sicer kaka nočna je to da ne moreš nč spat:zzz:

Objavljeno

Zmenjeno! Računaj da bomo tam nekje okoli Rijeke. Sicer kaka nočna je to da ne moreš nč spat:zzz:

Ni državna služba :lol1:

Objavljeno

Pokorno se javljam da bi šel z vami :naughty: Bom zrihtu mal makadama saj veste da je v mojem repertuarju ja pa še da bi se malo popeljaldo morja . Za mojo kilometražo pa veste kaj vas čaka :naughty:

Objavljeno

Bom zrihtu mal makadama saj veste. Za mojo kilometražo pa veste kaj vas čaka :naughty:

makedam :wacko:

Objavljeno

makedam :wacko:

Ne se sekirat :headbang: saj danes pada dež tako,da se jutri ne bo kadilo :lol1::kva2: :yes: :nono::lol1:

Objavljeno

Bom zrihtu mal makadama saj veste da je v mojem repertuarju. Za mojo kilometražo pa veste kaj vas čaka :naughty:

..... spet jih bo 500+:evilgrin:

Objavljeno

Lepo se imejte na izletu (upam, da bo uspel), jaz vam pa pošiljam pozdrave od tu...

post-21801-125447603578_thumb.jpg

Tole je pa za vse, ki pogrešate poletje:

post-21801-125447611475_thumb.jpg

(sicer so slikice že bolj stare, ampak mogoče pa bom kako novejšo našel)

Lep dan in pazite nase!

Objavljeno

O, horn3t, kdaj si se pa potikal po Koelnu?

Objavljeno

Fritz, petica iz geografije:yea1:. Tu sem reden gost ;) Drugače sem pa od danes spet tu, vsaj do srede drugega tedna. Sicer mi je pa največja želja, da bi se do sem kdaj pripeljal z motorjem (katerim, lahko trikrat ugibate :worship: ) , seveda ne po avtocestah :evilgrin: , kar pa zna biti izziv, ker vmes B-cest kar malo zmanjka.

Še enkrat želim lep izlet, poln novih vitisov ter srečno pot.

Lep dan še naprej!

Objavljeno

Bolj petica iz spomina ;) Sem živel tam blizu 9 mesecev. Za moped je pa to fajna tura. Bi bilo dobro računati na 2-3 dni tako, da ostane še mal časa za oglede, oštarije in počitek.

Objavljeno

Bi bilo dobro računati na 2-3 dni tako, da ostane še mal časa za oglede, oštarije in počitek.

Če bo kaj takšnega v planu me prosim obvestite !!!:naughty:

Objavljeno

Seveda bo druščina V-Stromovcev vabljena zraven :winkiss: Pa še pri kakem hrvaškem kolegu se lahko "sproti" ustavimo... Je pa tale hec kar velik zalogaj za 2 dni. Mogoče bi računali vsaj 3 dni (v eno smer :naughty: ), pa da se mogoče vračamo z avtovlakom do Beljaka (ja veeem, to ni to...), ker drugače nas ne bo 14 dni domov (preden vam vsaj nekaj "ta pravih" lokalov pokažem, pa mogoče zategnemo še proti Eiflu, pa...). Saj ne, da bi imel kaj proti :evilgrin: ... Ko bo čas za to, se pa zmenimo. Aja, in curry wursta ne bom jedel!

Lep večer vsem, izletniki pa hitro spat, da ne boste jutri "za balanco" spali!

Objavljeno

HEJ uživači,

Jst bi tud, pa me recesija sili v delo :headbang:

No sam tolk, zaarali so mi Stromčka, tako, da je praktično prodan (sem kar vesel glede na recesijo), čeprav zdele še dva težita bi morda moral naredit vrtno licitacijo :yes:.

Po duši, pa sva še vedno štromarja in z vami, če naju še marate :D.

SREČNO IN PREVIDNO, je že mrzla podlaga, pa listeje pa tako sranje.

Se ga tipkamo, BY

Objavljeno

No sam tolk, zaarali so mi Stromčka, tako, da je praktično prodan (sem kar vesel glede na recesijo), čeprav zdele še dva težita bi morda moral naredit vrtno licitacijo :yes:.

Dobro prodaj in dobro kupi. Midva s Sasokingom sva se tudi zmenila tako, da je večji Strom že v garaži B)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!