sekretar Objavljeno April 25, 2010 Deli Objavljeno April 25, 2010 Bolš in lepš od originala :trance_27_notworthy: :naughty: še moja je rekla,da je lepši zdej kot je bil prej.Ne bom reku,da je nevem kakšna off-road različica je pa sigurno boljš od originala. Namontira on za mojga je celo nosilec še delal,ker je pač prvi in je drugač kot pr 650. Danes sem se srečal z Baracudo in odpeljala sva skupaj nekaj kilometrov. Zaščita pa zgleda svetsko, res je dobra in lepša od originala. Bi se znalo zgodit, da bo to v prihodnosti ena izmed investicij tudi na moj motor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
horn3t Objavljeno April 25, 2010 Deli Objavljeno April 25, 2010 ...Trojane... Viden pri vračanju iz Trojan (tam kjer je križišče za Moravče). Upam, da naslednjič prej opazim "zebro" in da bom sam v avtu (Štrom bo... kmalu) - povabim na kavo! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno April 25, 2010 Deli Objavljeno April 25, 2010 jaz sem danes pelu v Ajdovščino preko Godoviča in Cola, pa malo v Renče in Vrtojbo, nazaj preko Razdrtega, Postojne in Logatca proti Lj in domu, nekje 250km.matr je pihal v Vipavski dolini.srečal ene 4 štrome. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
arhi Objavljeno April 26, 2010 Deli Objavljeno April 26, 2010 jaz sem danes pelu v Ajdovščino preko Godoviča in Cola, pa malo v Renče in Vrtojbo, nazaj preko Razdrtega, Postojne in Logatca proti Lj in domu, nekje 250km.matr je pihal v Vipavski dolini.srečal ene 4 štrome. Lepi kraji, sam kokr vem včeraj je bla pr nas mala sapica da je človek lažje dihal ne pa burja . lp Andrej ps- SARINJO motor res dobro zgleda, pohvale z vseh strani - dobro delo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno April 26, 2010 Deli Objavljeno April 26, 2010 jaz sem danes pelu v Ajdovščino preko Godoviča in Cola, pa malo v Renče in Vrtojbo, nazaj preko Razdrtega, Postojne in Logatca proti Lj in domu, nekje 250km.matr je pihal v Vipavski dolini.srečal ene 4 štrome. sm te vidlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bil si v družbi motoristov, v kolonci po stari cesti , pa sam na motorju ... mam prav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno April 26, 2010 Deli Objavljeno April 26, 2010 Je dans gdo frej?????????Jaz grem proti Kuzmi-prekmurje,če je gdo v MB z okolico ali kje drugje prost se lahko dobiva-mobi 031677942 :trance_27_notworthy: Štartal bom okoli 9h iz KK proti Rogaški in naprej! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
arhi Objavljeno April 26, 2010 Deli Objavljeno April 26, 2010 Je dans gdo frej?????????Jaz grem proti Kuzmi-prekmurje,če je gdo v MB z okolico ali kje drugje prost se lahko dobiva-mobi 031677942 Štartal bom okoli 9h iz KK proti Rogaški in naprej! copic@net-rs.si lp Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno April 26, 2010 Deli Objavljeno April 26, 2010 sm te vidlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bil si v družbi motoristov, v kolonci po stari cesti , pa sam na motorju ... mam prav bi lahko bilo ja, včeraj nas je blo motoristov ko listja.kje pa naj bi me vidlaaaaaaaaaaa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno April 26, 2010 Deli Objavljeno April 26, 2010 A gre jutri kdo na Grobnik pogledat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno April 26, 2010 Deli Objavljeno April 26, 2010 Štartal bom okoli 9h iz KK proti Rogaški in naprej! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cisco Objavljeno April 27, 2010 Deli Objavljeno April 27, 2010 Dobro jutro vsem skupi :trance_27_notworthy: Vreme preverjeno...ne bo nč padal....gremo v Štifto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno April 27, 2010 Deli Objavljeno April 27, 2010 Dobro jutro vsem skupi :trance_27_notworthy: Vreme preverjeno...ne bo nč padal....gremo v Štifto Jaz moram na Dob--birma :grrr ,kaj čmo velki prazniki,ki jih cerkev koristi ,da pozabimo za kaj so?????????????!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno April 27, 2010 Deli Objavljeno April 27, 2010 bi lahko bilo ja, včeraj nas je blo motoristov ko listja.kje pa naj bi me vidlaaaaaaaaaaa? Pred Postojno in definitivno si bil ti :evilgrin: ampak dans te pa nism vidla pa, sm bla v bližini tvojga doma :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno April 27, 2010 Deli Objavljeno April 27, 2010 Arhi, me veseli, da si se spet mal pofočkal, lepo pozdravi Brigito Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno April 27, 2010 Deli Objavljeno April 27, 2010 Pred Postojno in definitivno si bil ti :evilgrin: ampak dans te pa nism vidla pa, sm bla v bližini tvojga doma :naughty: jah po motorističnem vikendu sem bil familiji dolžan vsaj en skupni izlet in to danes izkoristil in jih odpeljal v Savinjsko dolino malo gor in dol po gaju, pa malo sprehoda po gozdu, pa eno kosilce v eni gostilni in je dan mimo.ko boš v moji bližini in če boš imela čas se kar prikaži na vratih.načeloma sem doma če je srebrni galaxy pred hišo parkiran. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 ko boš v moji bližini in če boš imela čas se kar prikaži na vratih.načeloma sem doma če je srebrni galaxy pred hišo parkiran. Mercy Drgač pa po mojih skritih virih sem nekak dognala, da se boste štromarji ta vikend v znamenju praznika dela, ratzepli na vse konce Evrope in Balkana, očitno bom sam jest ostala v "Deželi". Srečno in lepo se mejte. Po minulem "beton vikendu" grem jutr na motor, kje bom pristala ne vem, začnem pa s krofom ....kot ponavadi sonček bo in jest bom skuštranaaaaaaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 Mercy Drgač pa po mojih skritih virih sem nekak dognala, da se boste štromarji ta vikend v znamenju praznika dela, ratzepli na vse konce Evrope in Balkana, očitno bom sam jest ostala v "Deželi". Srečno in lepo se mejte. Po minulem "beton vikendu" grem jutr na motor, kje bom pristala ne vem, začnem pa s krofom ....kot ponavadi sonček bo in jest bom skuštranaaaaaaaa Kje si pa to slišala a me vzameš juti s seboj bi se jest tud mal peljal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 Kje si pa to slišala a me vzameš juti s seboj bi se jest tud mal peljal A mene si pa pozabu? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 A mene si pa pozabu? :naughty: ti si u paketu sam ne vem če se Janetka strinja da naju vzame s seboj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 ti si u paketu sam ne vem če se Janetka strinja da naju vzame s seboj Ofi je u paketu ....a jest naj bi bla pa pentljica itaq se pa družiš z mano sam zarad mufiinov, sej vem kaki ste bajkerji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 Ofi je u paketu ....a jest naj bi bla pa pentljica itaq se pa družiš z mano sam zarad mufiinov, sej vem kaki ste bajkerji Še zdej ne vem ali naju vzemeš zraven :naughty: Kar se pa mafinov tiče sem pa že povedal da sem jih zaslužil ker sem te iskal prereditvenem prostoru . Mislim pa da si mi zamerila ker sem te poslal parkirat na travoin mi sadej tako vračaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 Še zdej ne vem ali naju vzemeš zraven :naughty: Rajš ti mene sabo uzem .... če se greste vozit če se greste zdivjat..... grem jest po svoje jest prnesem mufkote, ti zrihtaš traso, Ofi bo financ minister,... kdaj in kje se lahko javijo prostovoljci bom prečekirala pred koncem šihta in predn skočim u pižamo Glažar beseda je tvoja :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 Rajš ti mene sabo uzem .... če se greste vozit če se greste zdivjat..... grem jest po svoje jest prnesem mufkote, ti zrihtaš traso, Ofi bo financ minister,... kdaj in kje se lahko javijo prostovoljci bom prečekirala pred koncem šihta in predn skočim u pižamo Glažar beseda je tvoja :evilgrin: No to sem čakal Se grem peljat ker bom imel mojo drago ženkico s seboj tako da bo tempo primeren tudi tebi. Zbor v šenčurju na črpalki ob 9,15,mafine pust doma te bom častil z štrudlom na trojanih,kjer se nama pridruži ofsajd pol pa bomo vidli kam nas nese pot. Obljubim da ne bo makadama Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 Ofi bo financ minister,... Kako zelo " gorenjsko" povabilo . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 Glažar ti si moj prjatuuuuuuuuuuuuuuu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se