Skoči na vsebino

V-Strom day

Fritz

Priporočene objave

Tole poročilo je pa zelo izčrpno, koliko bi šele napisala če bi šla za pet dni :slap: :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sobota … vroča sobota 11.06.,......

:trance_27_notworthy: :OK: :trance_27_notworthy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Opaaaaaaaaaaa.......

mislim da bom prodal štroma, saj me nihče več ne pokliče, pa če tudi ne grem poleg :evilgrin: , 11.6. je žrebička upihnila 33 - zato sem jo popeljal LJ - Gotenica - Kostel - Delnice - Grobnik (ška bum v ZG ovinku: mislim da je bil Kawl) - pogovor z Beniyem in zviz - Moščenićka Draga - ČOFFFF in to 2x JAAEEHHHH :worship::whistle:

Po mokrem zaključku sva zobala češnje pod katerimi sva parkirala, nato pa direktivo Il. bistrica - LJ.

Mislim, da ste me ................... saj je vseno :stupid: je na servisu 30KKM (ketna,filtri,zavorne ploščice,...)

LP vsem

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Opaaaaaaaaaaa.......

mislim da bom prodal štroma, saj me nihče več ne pokliče, pa če tudi ne grem poleg :evilgrin: , 11.6. je žrebička upihnila 33 - zato sem jo popeljal LJ - Gotenica - Kostel - Delnice - Grobnik (ška bum v ZG ovinku: mislim da je bil Kawl) - pogovor z Beniyem in zviz - Moščenićka Draga - ČOFFFF in to 2x JAAEEHHHH :worship::whistle:

Po mokrem zaključku sva zobala češnje pod katerimi sva parkirala, nato pa direktivo Il. bistrica - LJ.

Mislim, da ste me ................... saj je vseno :stupid: je na servisu 30KKM (ketna,filtri,zavorne ploščice,...)

LP vsem

Ejga Žrebec kaj boš prodajal ker te noben ne pokliče :wallbash: haloooooooooooooooooooooooooo :topic:

malo več moraš forum brat :evilgrin:

medtem, ko si ti Žrebičko razvajal, je na formumu tekla debata o sobotni furi :winkiss:

nekaj postov nazaj sem te vprašala, če veš kdaj je motožegn na Maltatalu ? :blink:

pa mi nisi odgovoru, nč bat .... ne bom prodala motorja :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Janetka, super poročilo. Ko sem bral sem kar švical, ker sem podoživljal lepe trenutke! :yea1:

Ja, tkole je pa zgledala 1@.janetka po celodnevnem utrujanju 5moskih.com:

post-8444-12766992316_thumb.jpg

P:S: Jajca so že naročena :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

post-8444-12766992316_thumb.jpg

P:S: Jajca so že naročena :kva2:

Fantje me veseli, da ste mi jih podelili in da mi pripadajo

zdaj me pa zanima kam naj grem na montažo :lol1:

Dobim oba naenkat al enga pa po enga :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fantje me veseli, da ste mi jih podelili in da mi pripadajo

zdaj me pa zanima kam naj grem na montažo :lol1:

Dobim oba naenkat al enga pa po enga :naughty:

Na nasledni turi dobiš enga brez ovoja in, če bo na koncu ture še cel, dobiš še ta druzga.

Montaža je pa predmet dogovora, ker mislim, da poleg jajc pride še nekej :010 :010 :010

al pa ne, ker pol bi bla pa res že preveč podobna moškim :?

6moških.com- ne to se pa ne sliš dobr!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nekaj postov nazaj sem te vprašala, če veš kdaj je motožegn na Maltatalu ? :blink:

Še vedno je čas - preberi

04.07.2010 - 12.00 Uhr

Malta Hochalmstraße

Motorrad-Segnung Kölnbreinsperre

Die Motorrad-Segnung auf der Kölnbreinsperre ist das traditionelle Highlight an der Malta Hochalmstraße. Auch heuer treffen sich Biker und Feierlustige am 4. Juli 2010 ab 12.00 Uhr wieder auf Österreichs höchster Staumauer, der 200 m hohen...

:boobies::winkiss: :trance_27_notworthy: :naughty: :music3: :music4::music1::stupid:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

04.07.2010 - 12.00 Uhr

tankju Žrebetino

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

al pa ne, ker pol bi bla pa res že preveč podobna moškim :?

v skrajnost pa ne bomo šli, ker pol bom mogla pa še pivo pit, :evilgrin: po nosu vrtat, fuzbal gledat itd... :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No pa sem dočakal :whistle: to poročilo :evilgrin:

Sedaj pa vprašanje kako utrudiš Janetko :whistle: da zgleda takole

ma to ni utrujenost, jest zlo rada poslušam travo rast :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

v skrajnost pa ne bomo šli, ker pol bom mogla pa še pivo pit, :evilgrin: po nosu vrtat, fuzbal gledat itd... :naughty:

Pa ti si ceu point te teme :worship: :worship: :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

v skrajnost pa ne bomo šli, ker pol bom mogla pa še pivo pit, :evilgrin: , fuzbal gledat itd... :naughty:

Saj to že vse delaš :alko: sploh :naughty: pa gledanja fuzbala :lol1: saj si vsak vikend na fuzbalu :lol1: :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

glede na to kaksne motorje vozimo, lahko žviznemo do dubrovnika dol po nekaj stranskih cestah, z nekaj makedama in lepšim razgledom,

ki ga malo ljudi vidi, saj vsi samo brzijo po tistih glavnih cestah... in se kje vmes prespi v urejenem campu ali kaksnem divjem ali kaksnem apartmaju, hotelu,...

lahko pa tudi asfaltna pot, po magistrali skozi ovinke na easy ali pa z vecjo varnostno razdaljo do iskric izpod stopalk...

ali pa neka srednja, vmesna izbira... po notranji strani velebita.

ce pa se gremo slovensko srecanje V motorjev... pa se lahko kjerkoli dobimo.

pa je spet lahko voznja light offroad ali kaksni prehodi z avstrijo (jezersko, golica, ljubelja, podkoren) ali pa kje drugje :)

lahko tudi kam dlje - cel dan po avstriji ali italiji ali hrvaski :)

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

04.07.2010 - 12.00 Uhr

Malta Hochalmstraße

Motorrad-Segnung Kölnbreinsperre

Die Motorrad-Segnung auf der Kölnbreinsperre ist das traditionelle Highlight an der Malta Hochalmstraße. Auch heuer treffen sich Biker und Feierlustige am 4. Juli 2010 ab 12.00 Uhr wieder auf Österreichs höchster Staumauer, der 200 m hohen...

:boobies::winkiss: :trance_27_notworthy: :naughty: :music3: :music4::music1::stupid:

A bo kdo šel?

Lp Igor

PS Lepo, da si mal Žrebičko razvajal.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa ti si ceu point te teme :worship: :worship: :worship:

jest sm v tej temi kvečjemu dežurna tečnoba :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Saj to že vse delaš :alko: sploh :naughty: pa gledanja fuzbala :lol1: saj si vsak vikend na fuzbalu :lol1: :lol1: :lol1:

pr treh fuzbalerjih k jih imam doma, mi kej druzga sploh ne preostane .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A bo kdo šel?

mam v planu ja :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da ne bo vse zeleno od mojih linkov, vam dam dober teden miru,

Ko pridem nazaj, pričakujem vsaj 3 strani svežih novic in tračev

bodite v cvetju in pazite nase

čau bau :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!